MINECRAFT PREMIUM | JAVA?SKIFT EMAIL✔️HYPIXEL

✔️Konti kan enten migreres (Microsoft) eller ikke migreres (Mojang). Dette er IKKE et Game Pass-abonnement. Spillet blev købt på en konto, så at købe en konto fra os svarer til at købe en officiel nøgle til 1900 rubler. ✔️DU KAN ÆNDRE ABSOLUT ALLE DATA TIL DIN EGEN! ✔️ HURTIG SUPPORT! ✔️100% GARANTERET! ✔️ADGANG TIL "HYPIXEL"-SERVEREN ✔️Umiddelbart efter betaling vil du modtage fuld adgang og kontrol til din Minecraft-konto. Skriv konto: Mail: Adgangskode Login: Adgangskode ✔️ Fuldstændig adgang inkluderer: ✔ Mailændring ✔ Skift adgangskode ✔ Skift af skin ✔ Skift Nika ✔ Ændring af hemmeligt spørgsmål ✔ Godkendelse både via webstedet og gennem spilstarteren ✔️ Behandling af licenspræmien: ● Når du dør, tømmes inventaret ikke ●Når du kommer ind på serveren er der ingen tegn *Prøv efter 3 sekunder* ● Mulighed for at komme ind på serveren, selvom den er fuld ● Spil på udenlandske licenserede servere ● Spil interessante mods på servere (MineZ osv.) ✔️ 3300+ tilfredse minecraft-kontoejere ✔️ 330+ positive anmeldelser ✴️[VIGTIG]✴️ ✔️Der blev registreret en ny e-mail for hver Minecraft Premium-konto, som du kan efterlade eller tilknytte din egen ✔️Umiddelbart efter købet skal du ændre alle data til din egen. ✔️Sikr så vidt muligt den mail, du får udleveret; krav uden adgang til mail vil ikke blive accepteret! ✔️ Hvis du er blevet blokeret fra servere før, skal du ikke bruge den samme IP-adresse til at logge ind på serveren, da du sandsynligvis vil blive blokeret igen! Vær forsigtig Vi ønsker dig et behageligt spil!

Kære kunder! På grund af den store tilstrømning af elskere af freebies og bedrag, for at undgå misforståelser, er det nu nødvendigt at optage på video det faktum, at købe et produkt, før du logger ind med de angivne data til din e-mail/konto. Efter køb, giv positiv feedback, dette er vigtigt for os. --------------------- Hvis den konto, du har købt, ikke er gyldig (login:adgangskode virker ikke), skal du først og fremmest ikke bekymre dig og ikke skrive negativ anmeldelser. Straks (inden for 10 minutter) skriver vi en besked via formularen "Korrespondance med sælger" (tilgængelig efter betaling for varerne). (https://www.oplata.info)

YouTube Premium er et individuelt abonnement på én måned, som du kan aktivere på din YouTube-konto. Ved at købe dette produkt får du ingen reklame, adgang til "offline-tilstand" - muligheden for at se videoer uden adgang til internettet, adgang til YouTube Music (inklusive podcasts og muligheden for at lytte til lyd i baggrunden), baggrundstilstand ( muligheden for at bruge tjenesten, når enhedens skærm er slukket ), samt adgang til eksklusivt YouTube Originals-indhold - en samling af tv-serier, film og live-udsendelser skabt af professionelle skuespillere og populære videobloggere specifikt til YouTube.

Vores virksomhed garanterer uafbrudt drift af tjenesten gennem hele abonnementsperioden og yder garanti for det købte produkt i hele denne periode. Efter købet modtager du et Cashback gavekort til din positive anmeldelse af vores produkt.

For at aktivere dit abonnement skal du angive en unik betalingskode og loginoplysninger til din Google-konto (e-mail-adgangskode), samt en engangskode, hvis to-faktor-godkendelse er aktiveret. Applikationsudførelsestiden varierer fra 15 minutter til 3 timer. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores hurtige support. Vi er sikre på, at et abonnement på YouTube Premium vil gøre din tid på internettet endnu mere behagelig og spændende.


***


Minecraft Premium er en licenseret konto til spillet Minecraft på en computer, som giver fuld adgang til spillet og giver dig mulighed for at spille på Hypixel-serveren. Konti kan enten migreres (Microsoft) eller ikke migreres (Mojang), hvilket giver dig mulighed for at vælge den mest bekvemme måde at komme ind i spillet på. At købe en konto fra en sælger svarer til at købe en officiel nøgle til 1900 rubler.

Når du køber en konto, modtager du en e-mail og adgangskode til at logge på, samt fuld adgang til kontoen, herunder muligheden for at ændre alle data til dine egne, inklusive e-mail, adgangskode, skin, kaldenavn, hemmeligt spørgsmål og autorisation via websted eller spilstarter.

Fordelene ved en licenseret premium-konto inkluderer ingen tømning af inventar ved død, muligheden for at logge ind på serveren uden at vente, muligheden for at spille på udenlandske licenserede servere og spille interessante mods på serverne.

Sælgeren garanterer en 100% garanti og hurtig support, og giver også mulighed for at ændre din e-mail og adgangskode. Sælgeren anbefaler dog, at du sikrer den oplyste e-mail så meget som muligt for at undgå problemer med adgangen til din konto.

Sælgeren anbefaler også at optage på video, at købe produktet, før du logger ind med de angivne data til din e-mail/konto for at undgå misforståelser. Efter købet beder sælgeren om at give positiv feedback. Hvis kontoen ikke fungerer, lover sælgeren at hjælpe med at løse dette problem gennem formularen "Korrespondance med sælgeren" på oplata.info-webstedet inden for 10 minutter efter købet.


***


  1. Minecraft Premium er en fantastisk investering for spilelskere, der ønsker adgang til flere funktioner og funktionalitet.
  2. Jeg er meget tilfreds med købet af Minecraft Premium, nu kan jeg spille på mine yndlingsservere uden begrænsninger.
  3. Det var meget nemt og hurtigt at ændre min e-mail, og nu kan jeg være sikker på min kontos sikkerhed.
  4. Hvis du elsker at spille Minecraft, så er køb af Minecraft Premium bestemt det værd for den bedste spiloplevelse.
  5. Jeg har spillet Minecraft i lang tid, men det var først, da jeg købte Minecraft Premium, at jeg indså, hvad jeg manglede i spillet før.
  6. Jeg nyder virkelig at spille på Hypixel-servere takket være Minecraft Premium. Jeg kan nu få adgang til eksklusivt indhold og minispil.
  7. Minecraft Premium er en fantastisk gave til venner og familie, der også elsker dette spil.



Ejendommeligheder:




Minecraft Premium er et fantastisk digitalt produkt for spilelskere, der giver dig mulighed for at nyde hele spillet og få adgang til mange spændende funktioner.

Java Edition er den mest populære og stabile version af Minecraft, som giver grafik af høj kvalitet og hurtigere spilydelse.

Skift e-mail er en praktisk mulighed, der giver dig mulighed for sikkert at ændre den e-mailadresse, der er knyttet til din Minecraft Premium-konto.

HYPIXEL er en af ​​de mest populære Minecraft-servere, hvor du kan bruge mange timer i et spændende spil med dine venner.

At købe Minecraft Premium er en fantastisk måde at støtte udviklerne af spillet og få adgang til den fulde version af spillet med alle funktionerne.

Java-udgaven giver flere modding- og brugerdefinerede muligheder for oprettelse af indhold, hvilket giver spillerne mulighed for at skabe deres egne verdener og eventyr.

Minecraft Premium er et godt valg for dem, der elsker open world-spil med uendelige muligheder for kreativitet og udforskning.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)