Counter-Strike 1.6 [Fuld adgang - Ny konto]

Dette produkt er en ny Steam-konto med spillet Counter-Strike 1.6. Ved køb modtager du den første mail med alle nødvendige data, samt kundesupport i åbningstiden og rådgivning om eventuelle problemer. Du vil blive forsynet med information om din konto og første mail, samt min hjælp og råd.

Efter købet skal du logge ind på din konto, tjekke spillets tilgængelighed, ændre din adgangskode og e-mail-oplysninger og konfigurere to-trins godkendelse. De vigtigste oplysninger at vide før køb: Kontogarantien varer 15 dage fra købsdatoen, du skal ændre alle data, du har fået tilsendt i løbet af denne periode, og klager over kontotyveri eller tab af data vil ikke blive accepteret efter denne periode.

Flere grunde til, at det vil være rentabelt for dig at købe hos os: vi er i kontakt med dig fra 10.00 til 24.00 Moskva-tid, hvert næste køb fra os er endnu mere rentabelt, vi giver en garanti for hele abonnementsperioden for det produkt, du har valgt, og vi arbejder også syv dage om ugen og helligdage i 7/365-tilstand.

Counter-Strike 1.6 er et populært netværkscomputerspil i verden i stil med "Shooter" og "action" fra første person. Hos os kan du købe spil med rabat og altid til en konkurrencedygtig pris.

Svar på ofte stillede spørgsmål: Hvis du ikke kan logge ind på din konto, skal du kontrollere, at din adgangskode og login er korrekt; hvis adgangskoden ikke er korrekt, se det første punkt. Hvis du har ændret din adgangskode og e-mail, og din konto blev stjålet, skal du sikre din computer og ikke give dine data til fremmede. Jeg kan kun hjælpe, hvis du stadig har adgang til den første mail.

Hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os i private beskeder. Returnering af årsager som "købte det forkerte spil", "kunne ikke logge ind" eller "har ikke læst beskrivelsen" accepteres ikke. Jeg vil altid hjælpe med problemer relateret til din konto i åbningstiden fra 10 til 0,00 Moskva-tid. Del denne information med dine venner på Vkontakte, Facebook og Twitter.

Counter-Strike 1.6 - fuld adgang til ny konto

Køb en ny Steam-konto med spillet Counter-Strike 1.6 og få fuld adgang til spillet. Du vil modtage din første e-mail med login-oplysninger, samt fuld kundesupport i åbningstiden og rådgivning om eventuelle problemer.

  • Du vil modtage information om din konto og første mail
  • Vi vil give dig hjælp og råd
  • Du skal ændre alle data, der er givet til dig, inden for 15 dage fra købsdatoen

Counter-Strike 1.6 er et populært netværkscomputerspil i verden i stil med "Shooter" og "action" fra første person. I spillet kan du kæmpe på siden af ​​terrorister eller kontraterrorister i forskellige spiltilstande.

Hvorfor købe hos os:

  • Vi er i kontakt med dig fra 10.00 til 24.00 Moskva-tid
  • Hvert næste køb fra os er endnu mere rentabelt
  • Vi yder garanti i hele abonnementsperioden for det produkt, du vælger
  • Vi arbejder uden weekender og helligdage 7/365

Ofte stillede spørgsmål:

  • Hvis du ikke kan logge ind på din konto, skal du kontrollere, at din adgangskode og login er korrekt.
  • Hvis du stadig har adgang til din første e-mail, kan vi hjælpe dig med at få adgang til din konto igen
  • Returnering af årsager som "købte det forkerte spil", "kunne ikke logge på" eller "har ikke læst beskrivelsen" accepteres ikke.

Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte os i private beskeder. Del denne information med dine venner på Vkontakte, Facebook og Twitter, så de også kan nyde at spille Counter-Strike 1.6!


***


Counter-Strike 1.6 [Fuld adgang - Ny konto] er en spilkonto til spillet Counter-Strike 1.6, som giver fuld adgang til spillet. Kontoen er ny, det vil sige, den har ikke været brugt før. Når du køber en konto, skal du sikre dig, at adgangskoden og login blev kopieret korrekt uden mellemrum. Hvis du har problemer med at få adgang til din konto, bør du være opmærksom på at indtaste din adgangskode og logge ind korrekt. Hvis adgangskoden ikke er egnet, skal du kontrollere, at den er indtastet korrekt. Hvis din konto bliver stjålet, skal du sikre din computer og ikke give dine data til fremmede. Sælgeren vil yde assistance om problemer relateret til kontoen i åbningstiden fra 10 til 0,00 Moskva-tid.


***


  1. Fantastisk spil, alt fungerer upåklageligt!
  2. Jeg er meget tilfreds med købet, jeg modtog straks en konto og begyndte at spille.
  3. Jeg købte den til venner, og vi har alle spillet sammen i flere dage nu, alt fungerer fantastisk.
  4. Fuld adgang til spillet til en konkurrencedygtig pris - det er bare super!
  5. En ny konto er altid godt, ingen problemer med adgangskodegendannelse.
  6. En sand klassiker, gutterne hos Valve gjorde et godt stykke arbejde!
  7. Tak til sælgeren for fremragende service og hurtig levering af varerne.



Ejendommeligheder:




Counter-Strike 1.6 er et klassisk skydespil, der ikke mister sin popularitet.

Fremragende gameplay og mange spiltilstande i Counter-Strike 1.6 gør spillet sjovt i timevis.

Ved at købe fuld adgang til en ny konto kan du nyde alle funktionerne i spillet uden begrænsninger.

Counter-Strike 1.6 er en fantastisk mulighed for dem, der elsker klassiske skydespil.

Spillet vil give dig uforglemmelige følelser og hjælpe med at fordrive tiden på en sjov og interessant måde.

Counter-Strike 1.6 er en legende, der aldrig bliver gammel og fortsætter med at tiltrække nye og gamle spillere.

Ved at købe fuld adgang til en ny konto får du mulighed for at spille sammen med dine venner og nyde gameplayet sammen.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)