Steam Wallet-gavekort $10 USD Globalt ?

Bemærk! Dette produkt er aktiveret i den globale region, undtagen Argentina, Tyrkiet og Rusland. Efter betaling vil systemet automatisk sende dig en nøgle til at fylde Steam op for $10. Bemærk venligst, at kortet i første omgang ikke er et dollarkort! Hvis din konto bruger en anden valuta, vil dette beløb blive omregnet til den aktuelle valutakurs.

Aktiveringsvejledning:

  1. Log ind på din Steam-konto.
  2. I klienten: klik på dit login i øverste højre hjørne og gå til "Min tegnebog".
  3. Klik på "Steam Wallet eller gavekortkode".
  4. Indtast koden i feltet og klik på "Fortsæt".

I browseren:

  1. Gå til store.steampowered.com/account/redeemwalletcode
  2. Indtast koden i feltet og klik på "Fortsæt".

Hvis alt gik godt, så glem ikke at give feedback. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål.

Steam Wallet-gavekort $10 USD Globalt

Dette digitale kort er en fantastisk gave til videospilelskere og giver dem mulighed for at købe ethvert spil fra Steam-butikken til en værdi af $10 USD.

Kortet er aktiveret i den globale region, med undtagelse af Argentina, Tyrkiet og Rusland. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en nøgle til at fylde Steam op for $10 USD.

Bemærk venligst, at kortet i første omgang ikke er et dollarkort! Hvis din konto bruger en anden valuta, vil dette beløb blive omregnet til den aktuelle valutakurs.

Aktiveringsvejledning:

  • Log ind på din Steam-konto.
  • I klienten: klik på dit login i øverste højre hjørne og gå til "Min tegnebog".
  • Klik på "Steam Wallet eller gavekortkode".
  • Indtast koden i feltet og klik på "Fortsæt".
  • I en browser: gå til store.steampowered.com/account/redeemwalletcode.
  • Indtast koden i feltet og klik på "Fortsæt".

Hvis du har spørgsmål, står vores specialister altid klar til at hjælpe. Efter vellykket aktivering, glem ikke at skrive en anmeldelse!

Shadow Fight 2 Special udgave er et spændende kampspil til iPhone, iPad og iOS-enheder, der vil tage dig ind i skyggernes og kampsportens verden. I spillet vil du finde dig selv i at kæmpe mod adskillige modstandere, lære nye teknikker, få nye våben og tjene mønter. Takket være fremragende grafik og lyd vil spillet fordybe dig i et fascinerende plot og vil ikke lade dig gå før den sidste kamp.

Ved køb af Shadow Fight 2 Special Edition i den digitale varebutik vil du modtage en fungerende fælles konto til AppStore med det købte spil. Sammen med din konto vil du modtage login-oplysninger (brugernavn og adgangskode) og instruktioner om, hvordan du downloader spillet fra butikken. Derudover garanterer sælgeren for produktets kvalitet og hjælp til at løse eventuelle problemer, der opstår.

Ud over det betalte spil finder du på de fleste konti mindst 20 andre betalte spil og applikationer, som du kan downloade gratis. Det er vigtigt at bemærke, at spil og applikationer vil fortsætte med at fungere, når du vender tilbage til din konto. For et køb på $4 vil du modtage en kampagnekode til 10 % rabat på nye køb, gyldig i en uge på enhver vare i butikken. Kampagnekoden vil være tilgængelig på GGSEL, hvor du kan bruge din rabat.

Adgang til kontoen er midlertidig, og kontoens garanterede driftstid er 2 dage, hvilket er nok til at downloade ethvert spil eller program. Bare slet ikke spillet og nyd det så meget, som du vil. Det er dog forbudt at indtaste de modtagne data i iCloud, selvstændigt købe yderligere elementer til spil og programmer, der er downloadet fra den generelle konto, foretage ændringer i kontodataene og overføre data fra kontoen til tredjeparter. For overtrædelse af disse regler har administrationen ret til at begrænse adgangen til den købte konto uden forudgående varsel og tilbagebetaling.

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte sælgeren via personlig besked for at få råd, og han vil helt sikkert hjælpe. Glem ikke at dele oplysninger om produktet med dine venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter. Sørg for, at dette produkt understøttes af din enhed, før du køber.


***


Steam Wallet Gavekort $10 USD Global er et gavekort, der kan bruges til at fylde din saldo på Steam, en af ​​de største digitale distributionsplatforme til computerspil. Kortet har en værdi på 10 amerikanske dollars og kan aktiveres i alle regioner undtagen Argentina, Tyrkiet og Rusland.

Efter betaling vil du modtage en Steam top-up nøgle til $10, som du kan indtaste på din Steam konto for at fylde din saldo op. Hvis du har en konto i en anden valuta, vil beløbet blive omregnet til den aktuelle valutakurs. Ved at fylde din saldo op med $10, kan du købe et hvilket som helst spil eller andet indhold i Steam-butikken.

Instruktionerne til aktivering af nøglen er enkle og kan udfyldes både i Steam-klienten og i browseren. Når du har aktiveret nøglen, kan du begynde at shoppe på Steam og nyde det kvalitetsindhold, som platformen tilbyder. Hvis du har spørgsmål eller problemer, kan du altid kontakte Steam-support for at få hjælp.


***


  1. Steam Wallet-gavekortet $10 USD Global er en fantastisk måde at fylde din Steam-saldo på og købe nye spil uden at skulle bruge et kreditkort.
  2. Dette kort er den perfekte gave til videospilelskere, da det giver dem mulighed for at vælge og købe ethvert spil fra Steams enorme katalog.
  3. Hurtigt og bekvemt: At købe et Steam Wallet-gavekort $10 USD Global tager kun et par minutter, og når du modtager koden, kan du fylde din saldo op med det samme.
  4. Stor værdi for pengene: $10 giver dig et digitalt kort, som du kan bruge til at købe spil og andre digitale varer på Steam.
  5. Global Steam Wallet-gavekortet på $10 USD er en fantastisk måde at spare penge på spilkøb, især hvis du ofte køber spil på Steam.
  6. Giv venner og familie gave med udvalgte spil og andre digitale varer på Steam med $10 USD Global Steam Wallet-gavekortet.
  7. Bliv en gamers bedste ven ved at købe ham et Steam Wallet-gavekort $10 USD Global som gave – han vil være tilfreds og vil kunne købe sine yndlingsspil på Steam.



Ejendommeligheder:




En fantastisk måde at fylde din Steam Wallet på! Det er hurtigt og problemfrit at få koden.

En bekvem og hurtig måde at købe spil på Steam-platformen. Jeg anbefaler!

Et Steam Wallet-gavekort hjælper dig med at spare tid på at søge efter de rigtige spil og gør købsprocessen mere bekvem.

Fantastisk gave til gamere! Ved hjælp af Steam Wallet-gavekortet vil enhver Steam-bruger være i stand til at finde og købe det ønskede spil.

Med Steam Wallet-gavekortet kan du nemt fylde din Steam-pung op og købe dine yndlingsspil uden besværet.

Steam Wallet-gavekortet er en fantastisk måde at fylde din Steam-konto på og købe nye spil.

Jeg har købt Steam Wallet-gavekort flere gange og har altid været tilfreds. Dette er en hurtig og bekvem måde at fylde saldoen på din Steam-konto på.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)