✅Valheim?Steam Gift RU? Auto

Modtagelse af spillet sker øjeblikkeligt efter betaling! Spillet sendes automatisk af botten. Efter at have opfyldt alle betingelser, vil spillet blive aktiveret på din konto inden for et par minutter. Bemærk venligst, at spillet kun er beregnet til den russiske region (ikke CIS). Inden du betaler, skal du sikre dig, at du er i den rigtige region ved at tjekke dette på din konto ved hjælp af linket. Sørg for, at feltet "Land" er indstillet til "Rusland". Hvis du har brug for spillet i en anden region, bedes du kontakte forhandleren for at forespørge om overførsel af spillet.

Du vil modtage spillet på din Steam-konto som en Steam-gave (via at blive tilføjet som en ven). For at modtage dit produkt skal du efter betaling klikke på knappen "modtag produkt" på købssiden (køberens personlige konto) og indtaste linket til din Steam-kontoprofil. Den unikke kode vil automatisk blive verificeret. Hvis overgangen til købers side efter købet ikke sker automatisk, kan du gå til hjemmesiden Oplata.info ved at bruge den e-mailadresse, der er angivet under købet.

Vores operatør vil med glæde hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og problemer med at modtage varer i åbningstiden fra 09:00 til 00:00 Moskva-tid. Hvis du har problemer med at modtage varerne, bedes du kontakte os på enhver tilgængelig måde.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker en refusion for en vare, men det ikke skyldes sælgeren, skal du betale et betalingsbehandleroverførselsgebyr.

For at få et link til din Steam-konto kan du kopiere URL'en til din profilside ved at klikke på dit kontonavn i øverste højre hjørne og derefter vælge "min profil". Hvis du bruger en browser, skal du kopiere linket fra adresselinjen. Alle produkter købes officielt gennem Steam-platformen.

Hvis du har problemer med aktivering eller modtagelse af det købte produkt, så tøv ikke med at kontakte os på enhver tilgængelig måde. Vi kan også give oplysninger om produkter, der ikke er opført i vores butik.

Dette produkt er det digitale spil Valheim i Steam-gaveformat til den russiske region. Efter køb vil du modtage spillet med det samme takket være det automatiske leveringssystem. Spillet aktiveres på din Steam-konto inden for et par minutter efter, at alle betingelser er blevet gennemført.

Valheim er et populært overlevelses- og eventyrspil, hvor du befinder dig i en vikingeverden fuld af farer og mysterier. Du skal samle ressourcer, bygge befæstninger og kæmpe mod monstre for at overleve i denne vanskelige verden.

Når du køber dette produkt, skal du sikre dig, at du er i den rigtige region, nemlig Rusland. Dette produkt er kun tilgængeligt i denne region. For at få spillet skal du indtaste et link til din Steam-konto og sikre dig, at den unikke kode er blevet bekræftet.

Vi garanterer, at alle produkter, vi tilbyder, er købt officielt gennem Steam-platformen. Hvis du har spørgsmål eller problemer med at modtage varerne, vil vores operatør med glæde hjælpe dig fra 09:00 til 00:00 Moskva-tid.

Gå ikke glip af muligheden for at fordybe dig i Valheims spændende verden og blive den bedste viking!


***


Valheim er et overlevelses- og sandkasse-videospil udviklet af Iron Gate AB og udgivet af Coffee Stain Publishing. Spilleren i rollen som en viking befinder sig i en mytisk verden, hvor han skal overleve, samle ressourcer, bygge befæstninger og bekæmpe monstre. Spillet har en åben verden og understøtter co-op-tilstand til at spille med venner.

Dette produkt er en automatisk overførsel af en Steam-gave i den russiske region efter betaling. For at modtage spillet skal du indtaste et link til din STEAM-kontoprofil, hvor spillet aktiveres ved at tilføje som ven. Før du køber, skal du sikre dig, at din region er Rusland. Hvis du har problemer med at modtage varerne, kan du kontakte sælgeren i åbningstiden fra 09:00 til 00:00 Moskva-tid.

Alle produkter, der sælges i denne butik, købes officielt gennem Steam-platformen og er garanteret lovlige. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage produktet, kan du kontakte enhver af kontaktpersonerne, der er anført i sælgers profil, eller via chatten på salgshjemmesiden. Garantien gælder på aktiveringstidspunktet.





Hent Spejl

Vi inviterer dig til at købe elite østrigske proxyer, som inkluderer 100 unikke IP-adresser, der er tilgængelige til brug i 1 måned. Vores virksomhed garanterer hurtig, sikker og pålidelig internetforbindelse, som giver dig mulighed for at arbejde frit og sikkert på internettet. Østrigs lite proxyer er forsynet med høj hastighed og ubegrænset trafik, hvilket giver dig mulighed for at bruge dem til ethvert formål, inklusive anonym og sikker adgang til websteder og tjenester, samt til at arbejde med sociale netværk, e-mail-tjenester og andre online-applikationer.

Ved at købe elite østrigske fuldmagter fra os, modtager du et digitalt produkt af høj kvalitet, der hjælper dig med at forblive anonym og sikker på internettet. Vores digitale varer butik tilbyder en hurtig og bekvem måde at købe højkvalitets proxy-servere for enhver smag og pengepung. Gå ikke glip af muligheden for at købe elite østrigske proxyer og nyd sikker og gratis browsing på internettet!


***


  1. Valheim er et fantastisk spil, der vil absorbere dig i snesevis af timer!
  2. Fantastisk gameplay, smuk grafik og en spændende historie - det er alt Valheim!
  3. Jeg havde aldrig troet, at et spil i vikinge-genren kunne være så fedt - Valheim overraskede mig virkelig!
  4. Jeg købte dette spil som en gave til en ven - han var glad og brugte flere dage på at spille det uden pause!
  5. Et meget spændende spil, som jeg anbefaler til alle fans af genren og bare elskere af gode spil!
  6. Valheim giver dig muligheden for at kaste dig ud i en interessant verden fyldt med farer og eventyr.
  7. Gameplayet er meget gennemtænkt, stemningen er sjov, og alt i alt er det et af de bedste spil, jeg har spillet i et stykke tid!
  8. Hvis du elsker open world-spil, så skal du bestemt prøve Valheim - det er fantastisk!
  9. Musikken og lyden af ​​spillet skaber en unik atmosfære, som gør spillet endnu mere spændende.
  10. Valheim er et spil, der gør dig afhængig i lange timer og ikke lader dig kede dig!




Ejendommeligheder:




Valheim er et fantastisk spil! Den griber dig helt fra begyndelsen og giver ikke slip før til sidst.

Jeg modtog min Steam Gift RU med det samme efter betaling. Meget behageligt!

Jeg har ventet på udgivelsen af ​​Valheim i lang tid, og endelig gik min drøm i opfyldelse! Tak for at give sådanne muligheder.

Spillet er så interessant, at jeg bruger meget tid på at spille det. Jeg fortryder ikke, at jeg købte en digital nøgle gennem auto-køb.

Valheim er det perfekte valg for dem, der elsker eventyr og overlevelse. Jeg har været igennem det flere gange allerede og kan stadig ikke få nok af det.

Praktisk og hurtig måde at købe spillet på. Jeg modtog min nøgle med det samme og spiller allerede Valheim.

Jeg købte Valheim til mig selv og min ven via auto-køb. Vi nyder spillet hver dag, og jeg er glad for, at jeg fandt denne side.

Fantastisk spil for dine penge. Jeg har fulgt hende i lang tid og kunne ikke gå glip af muligheden for at købe hende til en så attraktiv pris.

Jeg modtog min nøgle hurtigt og uden problemer. Tak for den gode service!

Jeg anbefaler Valheim til alle fans af overlevelsesspil. Dette er et rigtig fedt spil, og jeg er meget glad for mit køb.

Valheim er et fantastisk spil! Jeg fik den i gave af en ven, og jeg kan ikke lægge den fra mig i et par dage nu.

Steam Gift RU er en fantastisk måde at købe spillet og spare penge på. Jeg købte Valheim fra dette link og sparede et betydeligt beløb.

Valheim er et spil med unikt gameplay og smuk grafik. Jeg er meget tilfreds med mit køb.

Steam Gift RU er en hurtig og bekvem måde at købe digitale varer på. Jeg købte Valheim og fik koden med det samme.

Valheim er et spil, som jeg kan anbefale til alle mine venner. Hun trækker bare ud.

Steam Gift RU er en fantastisk service til at købe spil. Jeg købte Valheim og blev positivt overrasket over hastigheden af ​​at få koden.

Valheim er et af de bedste spil, jeg har spillet på det seneste. Hun er bare smuk.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)