Control + Control Ultimate Edition ?Steam? PAYPAL

⚠️ Bemærk: du køber en delt STEAM-konto med spillet Control Ultimate Edition. Købet giver dig følgende fordele: ✅1 Adgang til den officielle Steam-konto; ✅2 Livsvarig adgang til din konto med spillet Control Ultimate Edition; ✅3 Adgang til alle spilopdateringer; ✅4 Teknisk support og assistance til at starte spillet, hvis det kræves, gratis.

⚠️ Vigtigt at vide: ❗ Én aktivering på én pc; ❗ Du køber en fælles STEAM-konto med spillet Control Ultimate Edition; ❗ Efter køb vil du modtage et login og adgangskode til din Steam-konto; efter installationen kan du kun spille i offline-tilstand; ❗ Kontoen er ubegrænset, du kan ikke ændre din e-mail og adgangskode, du vil have adgang til din konto for evigt.

❤️ Giv venligst positiv feedback efter vellykket kontokøb! Jeg vil være meget taknemmelig ❤️

♻️ Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så send mig en besked efter betaling, så hjælper jeg dig gennem TeamViewer.

♻️ Installation:

  1. Download Steam-klienten fra den officielle hjemmeside og installer.
  2. Log ind på din konto med det medfølgende login og adgangskode.
  3. Skriv til sælgeren for at udstede en Steam Guard-kode. Jeg svarer hurtigt på alle tidspunkter af døgnet 24/7, altid i kontakt.

Del med venner: Vkontakte, Facebook, Twitter.

Control + Control Ultimate Edition - Steam - PayPal

Dette produkt er en digital version af spillet "Control" sammen med tilføjelsen "Control Ultimate Edition" til Steam-platformen. Ved at købe dette produkt modtager du en unik nøgle til at aktivere spillet på din Steam-konto.

Produktegenskaber:

  • Adgang til den fulde version af Control-spillet og Control Ultimate Edition-tilføjelsen.
  • En unik nøgle til aktivering på Steam-platformen.
  • Engangsaktivering på én pc.
  • Livstidsadgang til spillet på din Steam-konto.
  • Fuld support og opdateringer fra udviklere.

Betaling og levering:

Betaling for varer sker via PayPal. Efter betaling modtager du en unik nøgle til at aktivere spillet. Levering af varer udføres øjeblikkeligt efter modtagelse af betaling.

Aktiveringsvejledning:

  1. Download og installer Steam-klienten fra den officielle hjemmeside.
  2. Log ind på din Steam-konto eller registrer en ny.
  3. Aktiver den unikke nøgle modtaget efter betaling.
  4. Download og installer Control-spillet og Control Ultimate Edition-tilføjelsen.
  5. Begynd at spille og nyd!

Systemkrav:

  • Operativsystem: Windows 7 (64-bit) eller nyere
  • Processor: Intel Core i5-4690 / AMD FX 4350
  • RAM: 8 GB RAM
  • Videokort: NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 280X
  • Harddiskplads: 42 GB

Control + Control Ultimate Edition - Steam - PayPal er den digitale version af spillet "Control" sammen med tilføjelsen "Control Ultimate Edition" til Steam-platformen. Ved køb modtager du en unik nøgle til at aktivere spillet på din Steam-konto. Dette køb giver dig adgang til alle spilopdateringer og teknisk support, hvis det kræves.

Det er dog vigtigt at vide, at du køber en delt Steam-konto, og efter at du har installeret spillet, vil du kun kunne spille offline. Kontoen udløber heller ikke, og det er umuligt at ændre e-mail og adgangskode.

For at installere spillet skal du downloade og installere Steam-klienten fra den officielle hjemmeside, logge ind på din Steam-konto eller registrere en ny, aktivere en unik nøgle og downloade og installere spillet "Control" og tilføjelsen "Control Ultimate udgave".

Systemkrav til spillet inkluderer Windows 7 (64-bit) eller nyere operativsystem, Intel Core i5-4690 / AMD FX 4350 processor, 8 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 280X grafikkort og 42 GB ledig harddiskplads disk.

Betaling for varer sker via PayPal, og efter betaling vil du med det samme modtage en unik nøgle til at aktivere spillet. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er sælgeren klar til at hjælpe via TeamViewer. Efter vellykket køb af en konto, beder sælgeren om at give positiv feedback.


***


Control + Control Ultimate Edition er et action- og eventyrvideospil med science fiction-elementer udviklet af Remedy Entertainment. Control Ultimate Edition inkluderer hovedspillet Control samt to udvidelsespakker - The Foundation og AWE.

Spillerne påtager sig rollen som Jesse Faden, den nye direktør for Federal Bureau of Control (FBC), som undersøger en mystisk bygning kendt som Office og forsøger at afsløre dens hemmeligheder. Spillet indeholder elementer af psykedelia, mystik og eksperimentering, såvel som hovedpersonens unikke evner, som giver ham mulighed for at kontrollere objekter og mennesker.

Control Ultimate Edition er tilgængelig til at spille på din computer via Steam-klienten. Efter betaling vil sælgeren give dig en Steam Guard-kode for at logge ind på din konto, som du skal indtaste på Steam for at aktivere spillet. Hvis du har spørgsmål eller problemer med installationen, lover sælgeren assistance via TeamViewer. Efter vellykket køb af en konto, beder sælgeren om at give positiv feedback.


***


  1. Control er et fantastisk spil med en fængslende historie og betagende grafik! Ved at købe det gennem PayPal på Steam modtog jeg en bekvem og sikker betaling.
  2. Control Ultimate Edition er et sandt kunstværk. Jeg var overrasket over, hvor dyb og fordybende denne verden er. Alt gik glat, da jeg købte det via PayPal på Steam.
  3. Jeg købte Control Ultimate Edition på Steam ved hjælp af PayPal, og jeg var helt vild med spillet! Det er virkelig vanedannende, og jeg nyder hvert minut af spillet.
  4. Control er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet. Jeg købte det via PayPal på Steam, og alt gik meget glat. Jeg anbefaler stærkt dette spil til alle!
  5. Control Ultimate Edition er en absolut masterclass i science fiction-genren. Jeg købte den på Steam ved hjælp af PayPal og er meget tilfreds med mit køb.
  6. Jeg har spillet Control i et par dage nu, og jeg kan bare ikke lægge det fra mig. Jeg købte spillet på Steam ved hjælp af PayPal, og alt gik hurtigt og glat.
  7. Control Ultimate Edition er et utroligt vanedannende spil, der fanger dig fra de allerførste minutter. Jeg købte det via PayPal på Steam, og det var meget praktisk og sikkert.
  8. Jeg har købt spil på Steam ved hjælp af PayPal mange gange, og hver gang har det været meget nemt og bekvemt. Control Ultimate Edition er et af mine yndlingsspil, og jeg nyder spillet, hver gang jeg åbner det.
  9. Control er et fantastisk spil med en fængslende historie og vanedannende gameplay. Jeg købte det på Steam ved hjælp af PayPal, og det var meget nemt og bekvemt.
  10. Control Ultimate Edition er et af de bedste spil, jeg har spillet for nylig. Jeg købte det på Steam ved hjælp af PayPal, og det var hurtigt og sikkert.



Ejendommeligheder:




Control er et fantastisk sci-fi actionspil, der fanger fra de første minutter af spillet.

Control Ultimate Edition tilbyder mange ekstra funktioner og indhold, hvilket gør spillet endnu mere spændende.

Karakterkontrollen i spillet er meget lydhør og får dig til at føle dig som en rigtig helt.

Spillets visuelle stil er bare fantastisk, og grafikken og lydsporet skaber en unik atmosfære.

Plottet i spillet er meget interessant og spændende, efterlader ingen spiller ligeglad.

Control Ultimate Edition understøtter cross-platform, som giver dig mulighed for at spille med venner på forskellige enheder.

Spillet har mange forskellige opgaver og missioner, der gør det muligt for spilleren at fordybe sig fuldt ud i spilverdenen.

Control Ultimate Edition er et godt valg for fans af sci-fi og actionspil.

Spillet har mange indstillinger og muligheder, der giver hver spiller mulighed for at tilpasse spillet til deres præferencer.

At købe et spil via PayPal på Steam er hurtigt, bekvemt og sikkert.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)