Assetto Corsa Ultimate Edition - ONLINE ✔️STEAM-konto

Ved at købe dette produkt vil du modtage adgang til en licenseret konto med spillet Assetto Corsa Ultimate Edition (STEAM), samt et login og adgangskode for at komme ind. Samtidig vil du modtage mange fordele: en licenseret version af spillet, at spare en betydelig mængde penge, muligheden for at spille online og med venner over netværket, engelsk i spillet, muligheden for selv at downloade opdateringer og patches , en frisk og aktuel version af spillet, samt en garanti fra sælger inden for 30 dage fra købsdatoen. Det er vigtigt at sikre, at din pc lever op til spillets systemkrav, som kan ses på technical.city/ru/system-requirements/Assetto-Corsa.

Det er vigtigt at huske, at det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata, overføre data til tredjeparter og anmode om adgang til spillet fra dine konti.

Produktet er ikke en digital Steam-aktiveringsnøgle; du får adgang til vores Steam-konto med spillet købt på den. I dette tilfælde aktiveres kontoen uden tredjepartsprogrammer, og kontoen overføres ikke til dit ejerskab; du får adgang til spillet på en konto, der kan have andre brugere. Det er forbudt at forstyrre din kontos sikkerhedsindstillinger eller udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen (du kan ikke dele spillet på din konto).

Sælger er ikke ansvarlig for eventuel forkert drift af kontoen gennem cloud-tjenester (GFN, Stadia, Playkey og andre), samt for mulige problemer forbundet med spillets systemkrav. Hvis du ikke er tilfreds med noget fra ovenstående information, bedes du ikke købe dette produkt, da det ikke kan returneres eller ombyttes.

Kontodata og et link til instruktioner sendes øjeblikkeligt til den e-mailadresse, du har angivet ved betalingen. Samtidig kan du modtage yderligere bonusser: et gavekort på 5% af prisen på produktet for en positiv anmeldelse af købet og muligheden for at modtage en gave ved at skrive til sælgeren "Jeg vil have en gave ” i korrespondance.

Del disse oplysninger med dine venner på sociale netværk: Vkontakte, Facebook og Twitter.

Assetto Corsa Ultimate Edition - ONLINE ✔️STEAM-konto

Assetto Corsa Ultimate Edition er en glimrende mulighed for at købe adgang til spillet online via en STEAM-konto. Denne version inkluderer al den DLC, der tidligere blev udgivet til spillet Assetto Corsa. Nu kan du nyde den fulde version af spillet med alle tilføjelserne.

  • Licenseret version af spillet Assetto Corsa Ultimate Edition
  • ?spare en større mængde penge
  • Du kan spille online og med venner online
  • Sprog i spillet: Engelsk
  • Mulighed for selv at downloade opdateringer/patches
  • Du vil have en frisk, opdateret version af spillet
  • Garanti fra sælger i 30 dage fra købsdatoen

Derudover er det vigtigt at bemærke, at denne version af spillet leveres i STEAM-kontoformat. Du modtager et login og en adgangskode for at logge ind på din konto og kan straks begynde at spille. Det er vigtigt at sikre sig, at din computer lever op til spillets systemkrav, som kan ses på technical.city/ru/system-requirements/Assetto-Corsa.

Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata, overføre data til tredjeparter og også anmode om adgang til spillet fra dine konti. I dette tilfælde er produktet ikke en digital Steam-aktiveringsnøgle; du får adgang til vores Steam-konto med spillet købt på den.

Hvis du ikke er tilfreds med noget fra ovenstående information, bedes du ikke købe dette produkt, da det ikke kan returneres eller ombyttes.

Kontodata og et link til instruktioner sendes øjeblikkeligt til den e-mailadresse, du har angivet ved betalingen.

Gå ikke glip af muligheden for at købe den fulde version af spillet Assetto Corsa Ultimate Edition gennem din STEAM-konto og nyd spillet online!


***


Assetto Corsa Ultimate Edition - ONLINE ✔️STEAM Account er et computervideospil, der inkluderer en bilvæddeløbssimulator og indeholder al DLC (ekstra indhold) til det originale Assetto Corsa-spil. Spillere kan nyde spillet på en række baner og modes, inklusive konkurrencedygtige racing og tidsangreb. Spillet har realistisk bilfysik og evnen til at tilpasse biler for at opnå den bedste ydeevne. Assetto Corsa Ultimate Edition kan købes via Steams online platform. Når du køber et spil og giver en positiv anmeldelse, kan køberen modtage et gavekort på 5% af prisen på produktet. Du kan også, hvis det ønskes, anmode om en ekstra gave fra sælgeren.


***


  1. Assetto Corsa Ultimate Edition er et fantastisk digitalt produkt til racersimulatorfans!
  2. Jeg købte Assetto Corsa Ultimate Edition og kunne ikke være mere tilfreds med dette spil - racersimulator på højeste niveau!
  3. Hvis du leder efter en kvalitets racersimulator, så er Assetto Corsa Ultimate Edition det perfekte valg!
  4. Jeg kan virkelig godt lide grafikken og fysikken i Assetto Corsa Ultimate Edition - det er en rigtig godbid for gamere!
  5. Assetto Corsa Ultimate Edition er et godt valg for fans af realistiske racerspil!
  6. Online-tilstanden i Assetto Corsa Ultimate Edition er helt fantastisk, jeg brugte mange timer på at køre online!
  7. Assetto Corsa Ultimate Edition er et spil, som du ikke bliver træt af i lang tid, takket være det enorme antal baner og biler!
  8. Jeg kan ikke få nok af dette spil - Assetto Corsa Ultimate Edition - så realistisk og vanedannende!
  9. Fysiksimuleringen i Assetto Corsa Ultimate Edition er simpelthen fantastisk, du vil føle dig som en rigtig racer!
  10. Hvis du vil opleve den rigtige hastighed og spænding ved racerløb, så skal du helt sikkert prøve Assetto Corsa Ultimate Edition!




Ejendommeligheder:




Assetto Corsa Ultimate Edition er et utroligt smukt og realistisk racerspil!

Hvis du elsker racing, så er Assetto Corsa Ultimate Edition, hvad du har brug for!

Assetto Corsa Ultimate Edition er en fantastisk måde at tilbringe tid med dine venner i spændende løb.

Online-tilstanden i Assetto Corsa Ultimate Edition er en fantastisk mulighed for at teste dine færdigheder mod rigtige spillere.

Assetto Corsa Ultimate Edition har et stort udvalg af biler og baner, hvilket gør spillet meget mangfoldigt.

Hvis du vil have mest muligt ud af dine racerspil, så er Assetto Corsa Ultimate Edition præcis, hvad du har brug for.

Assetto Corsa Ultimate Edition er et godt valg for racerspilelskere.

Assetto Corsa Ultimate Edition er et spil med fantastisk grafik og fysik, der får dig til at føle dig som en rigtig racer.

Hvis du leder efter et spil, der vil give dig den ultimative raceroplevelse, så er Assetto Corsa Ultimate Edition et godt valg.

Assetto Corsa Ultimate Edition er et spil, der vil appellere til både begyndere og erfarne spillere takket være dets forskellige sværhedsgrader og spiltilstande.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)