LEGO Marvel's Avengers Collector's Edition. XBOX nøgle?

Umiddelbart efter betaling modtager du en original digital licensnøgle til at downloade spillet "LEGO Marvel's Avengers Deluxe" til XBOX ONE og XBOX SERIES X|S-konsoller. Spillet er permanent knyttet til din Xbox-konto og er tilgængeligt på alle understøttede sprog i Xbox Store, inklusive russisk. Det kan dog være nødvendigt med en VPN for at aktivere nøglen. Detaljerede instruktioner om, hvordan du bruger den, følger med nøglen.

For at aktivere nøglen ved hjælp af VPN skal du følge instruktionerne nedenfor:

  1. Download Hola Free VPN-appen fra Android Market eller AppStore.
  2. Start applikationen, og vælg Argentina som VPN-kilde. Vælg derefter din browser som VPN "mål".
  3. Brug din browser til at gå til Xbox-webstedet og logge ind på din konto.
  4. Indtast nøglen og klik på "bekræft".
  5. Spillet er knyttet til din konto og kan downloades på din konsol. Hvis spillet ikke vises på listen over tilgængelige spil med det samme, kan du prøve at vente et par minutter eller genstarte din konsol.

Sælger står klar til at hjælpe, hvis der opstår problemer med nøglen. Online 16 timer i døgnet DAGLIGT. Ved at efterlade en positiv anmeldelse, vil du modtage en rabatkampagnekode til dit næste køb.

Bemærk venligst følgende vilkår:

  1. Alle nøgler er blevet verificeret og købt med personlige midler.
  2. Tilbagebetalinger foretages ikke af årsagerne "Jeg købte den forkerte ting", "kan ikke aktivere" eller "ikke læste beskrivelsen".
  3. Sælger er altid åben for dialog og klar til at hjælpe, hvis der opstår problemer med produktet.

LEGO Marvel's Avengers Collector's Edition til XBOX - digital genstand i den digitale varebutik

LEGO Marvel's Avengers er et utroligt spændende spil baseret på Marvels tegneserieunivers. Spillet byder på en unik kombination af berømte LEGO-minifigurer og populære Marvel-figurer. Du skal igennem spændende eventyr med sådanne helte som Iron Man, Captain America, Black Widow og andre.

Specielt for ægte samlere tilbyder vi Collector's Edition af LEGO Marvel's Avengers-spillet til XBOX. Det inkluderer ikke kun selve spillet, men også et helt sæt eksklusive bonusser, såsom:

  • Yderligere karakterer og kostumer til helte
  • Unikke missioner og opgaver
  • Originalt soundtrack
  • Og meget mere!

Ved at købe LEGO Marvel's Avengers Collector's Edition Digital Key til XBOX, vil du have permanent adgang til spillet og kan downloade det til din XBOX ONE eller XBOX SERIES X|S-konsol. Spillet understøtter alle tilgængelige sprog i Xbox Store, inklusive russisk. Hvis du har problemer med at aktivere nøglen, kan du altid kontakte vores sælger, som står klar til at hjælpe til enhver tid.

Gå ikke glip af din chance for at blive en del af det fantastiske Marvel Universe med LEGO Marvel's Avengers Collector's Edition til XBOX!

"LEGO Marvel's Avengers Collector's Edition" til XBOX er et digitalt produkt, der inkluderer en original digital licensnøgle til at downloade spillet "LEGO Marvel's Avengers Deluxe" til XBOX ONE og XBOX SERIES X|S-konsoller, som for altid er knyttet til din Xbox-konto. Spillet er inspireret af Marvels tegneserieunivers og byder på en unik kombination af ikoniske LEGO-minifigurer og populære Marvel-figurer som Iron Man, Captain America, Black Widow og mere.

Collector's Edition inkluderer ikke kun selve spillet, men også et helt sæt eksklusive bonusser, såsom ekstra karakterer og kostumer til helte, unikke missioner og opgaver, et originalt soundtrack og meget mere.

Nøglen understøtter alle tilgængelige sprog til dette spil i Xbox Store, inklusive russisk. Det kan dog være nødvendigt med en VPN for at aktivere nøglen. Detaljeret brugsanvisning følger med nøglen.

For at aktivere nøglen via VPN skal du downloade Hola Free VPN-applikationen fra Android Market eller AppStore, vælge Argentina som VPN-kilde og browseren som VPN-"mål". Derefter skal du gå til Xbox-webstedet via en browser, logge ind på din konto, indtaste nøglen og klikke på "bekræft". Hvis spillet ikke vises på listen over tilgængelige spil med det samme, skal du vente et par minutter eller genstarte din konsol.

Sælger er altid klar til at hjælpe, hvis der opstår problemer med nøglen. Online 16 timer i døgnet DAGLIGT. Hvis din anmeldelse er positiv, modtager du en rabatkode til dit næste køb.

Det er vigtigt at vide, at alle nøgler er blevet verificeret og købt med personlige midler, og tilbagebetalinger foretages ikke af årsagerne "Jeg købte den forkerte ting", "Jeg kan ikke aktivere" eller "Jeg har ikke læst beskrivelsen ." Sælger er dog altid klar til dialog og hjælper, hvis der opstår problemer med produktet. Gå ikke glip af din chance for at blive en del af det fantastiske Marvel Universe med LEGO Marvel's Avengers Collector's Edition til XBOX!


***


Nøglen "LEGO Marvel's Avengers Collector's Edition XBOX" er en original digital licensnøgle til at downloade spillet "LEGO Marvel's Avengers Deluxe" på Xbox One- og Xbox Series X|S-konsollerne. Efter betaling er nøglen for altid knyttet til din Xbox-konto. Spillet understøtter forskellige sprog, inklusive russisk (hvis det understøttes i dette spil), engelsk og andre, der er tilgængelige på Xbox Store. Detaljerede instruktioner til brug af nøglen følger også med. Brugen af ​​en VPN kan være påkrævet for at aktivere nøglen, og leverandøren giver instruktioner til dette. Sælger garanterer, at alle nøgler er kontrolleret og står altid klar til at hjælpe i tilfælde af eventuelle problemer med produktet. Refusioner gives ikke af årsager som "købte den forkerte ting", "kan ikke aktiveres" eller "har ikke læst beskrivelsen". Sælgeren tilbyder også en rabatkode til dit næste køb for positiv feedback.


***


  1. Uncharted - Legacy of Thieves er et fantastisk spil, der fordyber dig i en spændende verden af ​​eventyr og kamp.
  2. Grafikken i Uncharted - Legacy of Thieves er fantastisk, hvert hjørne af verden er detaljeret.
  3. Spillet har et fascinerende plot, der holder dig i spænding til det sidste.
  4. Steam-tasten gør det nemt at downloade og begynde at spille Uncharted - Legacy of Thieves.
  5. Legacy of Thieves er en fantastisk fortsættelse af Uncharted-serien, der vil glæde både fans og nytilkomne.
  6. Det er meget praktisk at kontrollere karakteren i spillet og giver dig mulighed for at nyde spillet fuldt ud.
  7. Soundtracket til Uncharted - Legacy of Thieves skaber en atmosfære af eventyr og understøtter gameplayet på et højt niveau.
  8. Spillet har en masse forskellige opgaver og missioner, som ikke vil lade dig kede dig i et minut.
  9. Uncharted - Legacy of Thieves er en fantastisk måde at bruge tid på at spille med venner eller alene.
  10. Spillet er meget genspilbart, og du vil bestemt ikke stoppe efter at have afsluttet det én gang.



Ejendommeligheder:




Et fremragende spil med et fascinerende plot og interessante karakterer.

Fantastisk grafik og stemmeskuespil, der giver dig mulighed for fuldt ud at fordybe dig i spilverdenen.

Spillet er velegnet til både LEGO-elskere og fans af Marvel-universet.

Vanedannende gameplay, der ikke lader dig kede dig selv i et minut.

En masse karakterer og muligheder for at pumpe og forbedre dem.

En enkel og intuitiv brugerflade, der giver dig mulighed for hurtigt at vænne dig til spillet.

Evnen til at spille i samarbejdstilstand med venner og familie.

Et stort antal hemmeligheder og overraskelser, der venter spillere på hvert niveau.

En fantastisk kombination af platformspil, action og puslespil.

Uendelige muligheder for kreativitet og skabe dine egne niveauer og karakterer.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)