Apex Legends: 1000 Coins ✅(Origin/EA APP) REGION GRATIS

✅ Efter betaling modtager du en licensnøgle til 1000 Apex Legends-mønter, som vil blive vist i browservinduet og automatisk sendt til din e-mail. Nøgleaktivering er tilgængelig på Origin/EA APP-platformen til pc på flere sprog, herunder russisk, tysk, engelsk, spansk, fransk, italiensk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk (Brasilien), forenklet og traditionel kinesisk. Der er ingen regionale restriktioner (Regionsfri).

🎁 Hvis du skriver en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og duplikerer denne besked i fanen "Korrespondance" på Oplata.info-bestillingssiden, vil du modtage et tilfældigt spil på Steam. Hvis du ikke skriver en besked til sælgeren, skal du ikke forvente at modtage en gave.

🔍 Apex Coins giver dig mulighed for at købe varer fra butikken til direkte køb, herunder figurer og våben. De kan også bruges til at købe Apex-pakker og låse op for nye figurer i spilbutikken.

Apex Legends: 1000 Coins ✅(Origin/EA APP) REGION GRATIS

Apex Legends: 1000 Coins er en digital genstand, der giver spillere mulighed for at købe genstande i spillet. Ved at købe denne genstand får du 1.000 Apex Legends-mønter, som kan bruges til at købe karakterkosmetik og våben fra Direct Purchase Store.

Nøgleaktivering er tilgængelig på Origin/EA APP-platformen til pc på flere sprog, herunder russisk, tysk, engelsk, spansk, fransk, italiensk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk (Brasilien), forenklet og traditionel kinesisk. Der er ingen regionale restriktioner (Regionsfri).

Apex Legends: 1000 Coins er en digital genstand, der giver dig mulighed for at købe genstande i spillet fra den direkte indkøbsbutik, inklusive kosmetik til figurer og våben. Ved at købe denne genstand får du 1000 Apex Legends-mønter, der kan bruges på Origin/EA APP til pc på flere sprog, inklusive russisk, tysk, engelsk, spansk, fransk, italiensk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk (Brasilien), forenklet og traditionel kinesisk. Der er ingen regionale restriktioner (Regionsfri).

Apex Legends-licensnøglen: 1000 mønter vises i dit browservindue og vil automatisk blive sendt til din e-mail efter betaling. Nøgleaktivering er tilgængelig på Origin/EA APP-platformen til pc på flere sprog, inklusive russisk.

Derudover, når du skriver en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og duplikerer denne besked i fanen "Korrespondance" på Oplata.info-bestillingssiden, vil du modtage et tilfældigt spil på Steam. Men hvis du ikke skriver en besked til sælger, så forvent ikke at modtage gaven.


***


Apex Legends: 1000 Coins er en in-game valuta for Apex Legends, der kan bruges til at købe karakterkosmetik og våben i Direct Purchase Store. Apex Coins kan også bruges på Apex kosmetikpakker og oplåsning af nye figurer i butikken i spillet.

Dette produkt er en licensnøgle og indeholder 1000 Apex-mønter. Nøglen vises i browservinduet og sendes automatisk til din e-mail efter betaling. Nøglen aktiveres via Origin/EA APP-programmet på en pc. Sprog, der understøttes af spillet, inkluderer russisk, engelsk (USA), tysk, spansk (Spanien), fransk, italiensk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk (Brasilien), kinesisk (forenklet) og kinesisk (traditionelt).

Produktet er regionsfrit, det vil sige, det har ingen regionale begrænsninger. Når du køber dette produkt, modtager du også en gave - et tilfældigt spil på Steam, når du skriver en positiv anmeldelse med søgeordet "Jeg vil have en gave" i korrespondance på Oplata.info bestillingssiden.


***


  1. Et godt køb for Apex Legends fans!
  2. Det er ekstremt praktisk, at produktet er digitalt; du behøver ikke vente på levering.
  3. En fantastisk måde at erhverve valuta i spillet for at købe genstande i spillet.
  4. Mønterne er prissat meget konkurrencedygtige.
  5. Købet forløb uden problemer, koden blev aktiveret med det samme.
  6. En fantastisk måde at støtte spiludviklerne på.
  7. Jeg er glad for, at produktet kan bruges i enhver region.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)