Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 2 (Steam)

OPMÆRKSOMHED!!! Du køber den licenserede tilføjelse "Call of Duty: Moderne krigsførelse 3 Collection 2" fra firmaet Novy Disk. Vi garanterer nøglens renhed! Dette produkt distribueres og fungerer kun i Den Russiske Føderation og landene i det tidligere USSR. Kræver den originale Call of Duty: Moderne krigsførelse 3 Collection 2 for at installere. Denne DLC-pakke indeholder tre multiplayer-kort, to kort til den nye Skirmish-tilstand med en-til-en eller to-til-to kampe og to Special Operations-kort.

Det første kort over den unikke Skirmish-tilstand er Getaway. Hvad der engang var et tropisk strandresort med eksotiske akvarier og enorme swimmingpools er blevet det bedste sted at teste dine vovede skydefærdigheder på flugt. Det andet kort for Skirmish, Lookout, tager dig til et bjergrigt område, der var temmelig ramponeret under krigen. Begge sider vil støde sammen for bekvemme fremadrettede positioner i smalle korridorer. Sanctuary - Klostrene i det centrale Grækenland har set mange krige gennem århundreder, men nu skal de overleve din landing. Test dine færdigheder, og samtidig styrken af ​​klosterbygningerne, ved hjælp af et arsenal af maskingeværer, kampgeværer og haglgeværer. Men husk: det er bedre ikke at se ned. Foundation - i hjertet af Sydkorea, i en lukket byggematerialefabrik, flyder beton, og der høres skud. Anlægget er blevet til en ideel slagmark for snigskytter og fans af skydning på flugt. Gab ikke ved synet af en enorm betonblander i midten af ​​bygningen, hvis du ikke vil have, at din vurdering bliver til byggestøv. Oasis - engang var Oasis-hotellet et malerisk hjørne for alle elskere af afslapning. Nu er det blevet til et paradis for fans af multiplayer-kampe. Den ældgamle fæstning vil byde på mange muligheder for afregning.

Når du køber den digitale version, køber du kun DLC-nøglen (kræver Call of Duty: Modern Warfare 3). Spillet kan downloades og installeres direkte gennem Steam-systemet. For at gøre dette skal du registrere en konto på Steam. For at installere spillet skal du: 1. Downloade, installere og køre Steam; 2. Registrer en Steam-konto; 3. Åbn fanen "Mine spil" fra topmenuen, og klik nederst på knappen "Aktiver via Steam..."; 4. Du bliver bedt om at indtaste en produktkode, indtast kyst-DLC-nøglen til Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 2; 5. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre spilinstallationen.

Bemærk venligst, at Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 2 kræver, at den originale Call of Duty: Modern Warfare 3 er installeret på din computer. Hvis du ikke allerede ejer dette spil, skal du købe det for at spille Collection 2.

Det er også værd at overveje, at køb og brug af DLC-nøgler er ledsaget af visse regler og begrænsninger, som er fastsat af spiludvikleren og nøglesælgeren. Læs venligst disse regler og begrænsninger, før du køber en DLC-nøgle.

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 2 (Steam)

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 2 er et sæt tilføjelser til det populære førstepersonsskydespil Call of Duty: Modern Warfare 3.

Denne pakke indeholder tre multiplayer-kort, to kort til den nye Skirmish-tilstand med en-til-en eller to-til-to muligheder og to specielle operationskort.

  • Getaway er et unikt Skirmish-kort, der tager dig til et tidligere tropisk strandresort med eksotiske akvarier og enorme swimmingpools. Fighters konkurrerer om bekvemme fremadrettede positioner i smalle korridorer.
  • Lookout er et andet Skirmish-kort, der vil tage dig til et bjergrigt område, der er blevet ramt under krigen. Begge sider vil støde sammen for bekvemme fremadrettede positioner i smalle korridorer.
  • Sanctuary er et multiplayer-kort, der tager dig til et gammelt kloster i det centrale Grækenland. Fightere skal bruge et arsenal af maskingeværer, kampgeværer og haglgeværer for at kæmpe om sejren på dette kort.
  • Foundation er et multiplayer-kort, der tager dig til en lukket byggematerialefabrik i hjertet af Sydkorea. Anlægget er blevet til en ideel slagmark for snigskytter og fans af skydning på flugt.
  • Oasis er et kort til et multiplayer-spil, der vil tage dig til et engang malerisk hjørne for alle rekreationselskere. Nu er det blevet til et paradis for fans af multiplayer-kampe. Fighterne skal bruge den gamle fæstning til at udligne scoren.

For at installere tilføjelsessættet skal du have det originale Call of Duty: Modern Warfare 3-spil på din computer og en Steam-konto.

Gennemgå venligst begrænsningerne og reglerne for brug af DLC-nøgler, før du køber.

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 2 (Steam) er en licenseret tilføjelse fra Novy Disk til det populære first-person shooter Call of Duty: Modern Warfare 3. Dette sæt inkluderer tre kort til multiplayer-spil, to kort til den nye Skirmish-tilstand med mulighed for en-til-en eller to-mod-to kampe og to specielle operationskort.

Det første Skirmish-kort, Getaway, tager dig til et tidligere tropisk strandresort med eksotiske akvarier og enorme pools. Fighters konkurrerer om bekvemme fremadrettede positioner i smalle korridorer. Det andet kort - Lookout - vil tage dig til et bjergrigt område, temmelig ramponeret under krigen, hvor begge sider vil møde op i kamp om praktiske fremadrettede positioner i smalle korridorer.

Sanctuary er et multiplayer-kort placeret i den centrale del af Grækenland, hvor klostrene ligger. Spillere bliver nødt til at kæmpe for overlevelse på dette sted ved at bruge et arsenal af maskingeværer, kampgeværer og haglgeværer. Endelig er Foundation et kort placeret i hjertet af Sydkorea i en lukket byggematerialefabrik, hvor spillere skal kæmpe for overlevelse blandt en cementblander og byggematerialer.

Ved køb af den elektroniske version modtager du kun en DLC nøgle til at installere tilføjelsen. For at installere spillet skal du bruge det originale Call of Duty: Modern Warfare 3-spil, som skal købes separat. Det skal også bemærkes, at køb og brug af DLC-nøgler er ledsaget af visse regler og begrænsninger, som er fastsat af spiludvikleren og nøglesælgeren.


***


Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 2 (Steam) er en licenseret tilføjelse til Call of Duty multiplayer-spillet: Modern Warfare 3, udviklet af Novy Disk. Denne udvidelsespakke indeholder tre multiplayer-kort, to kort til den nye Skirmish-tilstand med en-til-en- eller to-til-to-muligheder og to specielle ops-kort. Kortene byder på forskellige steder såsom et tropisk strandresort, et bjergrigt område og en engang naturskøn tilflugtssted for alle typer feriegæster, som nu er blevet til en ideel kampplads for spillere. Ud over dette er Switch- og Battleship-tilstande inkluderet i Special Operations-tilstand.

Den elektroniske version af spillet købes ved at købe en DLC-nøgle, som kræver Call of Duty: Modern Warfare 3. Efter køb af nøglen skal du registrere en konto på Steam og indtaste den modtagne nøgle i fanen "Mine spil". Spillet downloades og installeres direkte gennem Steam-systemet.

Hvis du køber denne tilføjelse, modtager du en garanti for, at nøglen er ren og mulighed for at kontakte sælgeren for at få den originale kopi af nøglen, licensaftalen og alle kopier af softwaren i den originale emballage. Levering kan udføres med kurer for indbyggere i Moskva; porto betales separat.


***


  1. Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 2 er en fantastisk tilføjelse til hovedspillet med nye kort og modes.
  2. Collection 2 komplementerer hovedspillet perfekt, udvider spiloplevelsen og tilføjer nye sværhedsgrader.
  3. De nye kort i Collection 2 er spækket med detaljer og bringer et nyt niveau af realisme til spillet.
  4. Tilføjelsen indeholder mange nye funktioner til at spille i multiplayer-tilstand.
  5. Samling 2 indeholder et væld af nyt indhold, der vil give spillere mulighed for at dykke endnu dybere ned i Call of Dutys verden.
  6. De nye modes i Collection 2 tilbyder spillere nye udfordringer og udfordringer, der vil tage spiloplevelsen til næste niveau.
  7. Collection 2 introducerer mange nye karakter- og våbentilpasningsmuligheder, så hver spiller kan skabe en unik spiloplevelse.
  8. Collection 2 er en fantastisk måde at opdatere spillet og bringe friske ideer og nye funktioner til det.
  9. Tilføjelsen forbedrer ikke kun grafik og lyd, men tilføjer også nye aspekter til gameplayet, der giver spillerne mulighed for at nyde spillet endnu mere.
  10. Collection 2 gør Call of Duty: Modern Warfare 3 endnu mere spændende og interessant, og er en fantastisk tilføjelse for enhver fan af serien.




Ejendommeligheder:




Fantastisk samling af DLC til fans af Call of Duty: Modern Warfare 3.

Et stort udvalg af kort og spiltilstande, der ikke vil efterlade dig ligeglad.

Grafik på højeste niveau, hvilket skaber effekten af ​​fuldstændig fordybelse i spilverdenen.

En ideel måde at diversificere gameplayet og tilføje nye muligheder for beståelse.

Samlingen indeholder alt, hvad du behøver for at fortsætte din rejse gennem Call of Dutys verden.

Steampunk-interface-designet i kollektionen skaber følelsen af ​​et rigtigt kunstværk.

Et fremragende valg for dem, der ønsker at forbedre deres Call of Duty: Modern Warfare 3-oplevelse.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)