7 DAGE TIL DØ? [ONLINE STEAM] ✅ Fuld adgang ✅ + ?

Efter købet vil du modtage en Steam-konto med spillet 7 Days to Die (uden VAC) og muligvis DLC. Kontooplysninger vil blive givet sammen med de e-mailoplysninger, der er knyttet til den. Alle konti er ikke knyttet til en telefon, og du kan linke din e-mail og telefon. Du har ret til at ændre dine kontooplysninger og indstillinger. Produktgarantien er 14 dage fra købsdatoen. Hvis du giver positiv feedback efter købet, er du garanteret at modtage en gave - en Steam-konto med et tilfældigt spil helt gratis. For at gøre dette skal du skrive en god anmeldelse med beskeden "Gave", og du vil blive kontaktet for at udstede en konto.

Den nye Steam-konto vil have spillet 7 Days to Die, og i 95% af tilfældene vil det også have andre betalte spil. Vi tilbyder den laveste pris på markedet og vores konti har ikke VAC eller andre typer blokke. Du får fuld adgang til din konto og kan spille online med venner. Bemærk venligst, at produktet ikke er en digital Steam-aktiveringsnøgle, men snarere repræsenterer adgang til en Steam-konto med et købt spil på den.

Vi vil også bemærke, at vi meget ofte finder Steam-konti med dyre spil, højt niveau, balance, beholdning osv. Vi ønsker dig glad shopping! Glem ikke at efterlade en positiv anmeldelse og dele med dine venner på Vkontakte, Facebook og Twitter.

7 Days to Die - Spil på Steam

7 Days to Die er et overlevelsesspil i åben verden udviklet til Steam-platformen. Efter at have købt en digital vare fra vores butik, vil du modtage fuld adgang til spillet på Steam.

Produktegenskaber:

  • Fuld adgang til 7 Days to Die på Steam
  • Ingen begrænsninger på spilletid
  • Kompatibel med Windows, Mac og Linux operativsystemer
  • Ingen VAC eller andre typer blokering
  • Øjeblikkelig levering af digitale varer efter betaling

Hvad er inkluderet i det digitale produkt:

  • Steam-konto med spillet 7 Days to Die
  • Data fra den e-mail, der er knyttet til kontoen
  • Mulighed for at linke din e-mail og telefon
  • Retten til at ændre kontooplysninger og indstillinger
  • Produktgaranti - 14 dage fra købsdatoen

For en positiv anmeldelse efter at have købt et produkt, vil du også modtage en gave - en Steam-konto med et tilfældigt spil helt gratis. For at gøre dette skal du skrive en god anmeldelse med beskeden "Gave", hvorefter vi kontakter dig for at udstede en konto.

Gå ikke glip af din chance for at købe et 7 Days to Die digitalt produkt fra Digital Store med fuld adgang og fantastiske funktioner til en fantastisk pris!

Køb nu

Købe

Efter købet vil du modtage en Steam-konto med spillet 7 Days to Die og muligvis DLC (uden VAC-blokke). Kontodataene og den mail, den er knyttet til, vil blive leveret sammen. Konti er ikke knyttet til en telefon, og du kan linke din e-mail og telefon. Du har ret til at ændre dine kontooplysninger og indstillinger. Produktgarantien er 14 dage fra købsdatoen. Hvis du giver positiv feedback efter købet, er du garanteret at modtage en gave - en Steam-konto med et tilfældigt spil helt gratis. For at gøre dette skal du skrive en god anmeldelse med beskeden "Gave", og du vil blive kontaktet for at udstede en konto.

Kontoen vil have spillet 7 Days to Die og i 95% af tilfældene vil der også være andre betalte spil på. Den laveste pris på markedet og vores konti har ikke VAC eller andre typer blokke. Du får fuld adgang til din konto og kan spille online med venner. Bemærk venligst, at produktet ikke er en digital Steam-aktiveringsnøgle, men snarere repræsenterer adgang til en Steam-konto med et købt spil på den.

7 Days to Die er et overlevelsesspil i åben verden udviklet til Steam-platformen. Efter købet får du fuld adgang til spillet på Steam. Produktfunktioner: fuld adgang til spillet 7 Days to Die på Steam, ingen begrænsninger på spilletid, kompatibilitet med Windows, Mac og Linux operativsystemer, ingen VAC eller andre typer blokering, øjeblikkelig levering af digitale varer efter betaling.

Gå ikke glip af din chance for at købe et 7 Days to Die digitalt produkt fra Digital Store med fuld adgang og fantastiske funktioner til en fantastisk pris! Glem ikke at efterlade en positiv anmeldelse og dele med dine venner på Vkontakte, Facebook og Twitter.


***


7 Days to Die er et overlevelsesspil i åben verden skabt af The Fun Pimps. Spillere bliver nødt til at overleve i en post-apokalyptisk verden beboet af zombier. Spillet kombinerer elementer af overlevelse, konstruktion og håndværk, og tilbyder også spillere at kæmpe mod monstre i co-op-tilstand med venner online.

I dette tilfælde vil du ved køb modtage fuld adgang til spillet 7 Days to Die på din Steam-konto, som vil blive givet til dig efter købet. Du vil også blive forsynet med data fra den mail, der er knyttet til denne konto. Kontoen er ikke en digital Steam-aktiveringsnøgle, men en fuldgyldig konto med adgang til spillet. I 95% af tilfældene vil der være andre betalte spil på din konto, hvilket gør dette køb endnu mere rentabelt.

Det er vigtigt at bemærke, at dette element ikke er forbundet med VAC eller andre bans, hvilket betyder, at du ikke vil blive udelukket for at bruge denne konto. Derudover kan du ændre dine kontooplysninger og indstillinger samt linke din e-mail og telefon.

Produktgarantien er 14 dage fra købsdatoen, og med positiv feedback vil du modtage en gratis konto med et tilfældigt spil. Til sidst får du mulighed for at spille online med venner, hvilket øger spilleoplevelsen yderligere.

Således vil køb af dette produkt give dig adgang til spillet 7 Days to Die og muligvis andre betalte spil på din Steam-konto, samt spille online med venner.


***


  1. Et fremragende spil med vanedannende gameplay og en enorm verden. Jeg anbefaler det til alle fans af overlevelse og zombieapokalypse!
  2. Grafikken og lyden i spillet er simpelthen fantastisk. Jeg har spillet i flere måneder nu og kan ikke stoppe!
  3. 7 DAYS TO DIE er en blanding af Minecraft og Left 4 Dead. Et meget interessant og spændende spil, der ikke vil lade dig kede dig.
  4. Spillet er fuldstændig sin pris værd. Der er mange muligheder for overlevelse og udvikling af din karakter.
  5. Et ekstremt realistisk spil, hvor hvert skridt du tager kan koste dig dit liv. Ideel til dem, der leder efter en rigtig udfordring.
  6. En meget spændende og interessant multiplayer-mode, hvor du kan spille med dine venner og skabe dine egne baser.
  7. 7 DAYS TO DIE er et rigtigt fund for fans af overlevelse og zombieapokalypse. Stor verden, masser af funktioner, masser af muligheder for forskning og udvikling.




Ejendommeligheder:




7 Days to Die er et spændende spil, der giver dig mulighed for at bruge tid på spændende eventyr i en post-apokalyptisk verden.

Spillet har fremragende grafik og lyd, som skaber en atmosfære af fuldstændig fordybelse i spilverdenen.

En fremragende kombination af elementer af overlevelse og håndværk gør spillet interessant og spændende.

Spillet har en masse tilpasningsmuligheder, hvilket giver hver spiller mulighed for at skabe en unik karakter og spilverden.

Et stort antal forskellige fjender og farer skaber en følelse af konstant fare og spænding.

Spillet understøtter multiplayer, som giver dig mulighed for at nyde spillet med venner.

Spillet har en masse præstationer og opgaver, som er med til at holde interessen og motivationen gennem hele spillet.

7 Days to Die er et spil, der vil være et fremragende valg for fans af post-apokalyptiske omgivelser og overlevelse.

Et stort antal genstande og ressourcer, der er tilgængelige i spillet, giver dig mulighed for at skabe forskellige genstande og våben, hvilket udvider spillernes muligheder.

Spillet har en fremragende balance mellem sværhedsgrad og tilgængelighed, hvilket gør det interessant for både erfarne spillere og begyndere.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)