Mortal Shell + The Virtuous Cycle DLC [Steam akkommodation]

Ved at købe produktet får du adgang til en licenseret Steam-konto med Dødelig Shell-spillet og The Dydscyklus DLC. Købet inkluderer den fulde version af spillet og garanteret adgang til det offline. Du kan også spare over 90 % af dine penge og få en helt solo gennemspilning af spillet. Funktionaliteten af ​​netværksfunktioner er dog ikke garanteret. Du kan bruge cloud-tjenester, hvis de understøttes, og hvis du har et abonnement. Sproget i spillet er tilgængeligt på russisk, engelsk og andre sprog. Du vil også få permanent adgang til din spilkonto og muligheden for at downloade opdateringer og patches. Ingen vil være i stand til at ændre din adgangskode, og du vil ikke miste fremskridt i spillet, da du vil have permanent adgang til din konto. Derudover modtager du en garanti fra sælgeren i 60 dage fra købsdatoen.

Det er vigtigt at sikre, at din computer opfylder spillets systemkrav. Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata. Produktet er ikke en digital Steam-aktiveringsnøgle. Du får adgang til din Steam-konto med det spil, du har købt på den. Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, og der kan være andre brugere på den. Det er forbudt at forstyrre din kontos sikkerhedsindstillinger eller udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen. Hvis du ikke er tilfreds med nogen af ​​ovenstående oplysninger, skal du ikke købe produktet. Arbejdsvarer kan ikke returneres eller ombyttes.

Efter købet modtager du en tekstfil med instruktioner og en konto til den e-mail, du har angivet ved betalingen. Vær forsigtig, når du angiver din e-mail. Brug Notesblok eller Wordpad til at åbne filen.

For at modtage cashback skal du skrive en positiv anmeldelse på købssiden. Du modtager et gavekort på 5 % af produktets pris.

"Mortal Shell + The Virtuous Cycle DLC" er et spilprodukt i digitalt produktformat, der kan købes i den digitale varebutik. Dette er en licenseret Steam-konto, der giver fuld adgang til Mortal Shell-spillet og The Virtuous Cycle DLC. Spillet er et spændende actionspil med RPG-elementer, hvor du vil udforske en mørk verden og kæmpe mod forskellige modstandere ved hjælp af unikke kampteknikker og -evner. Virtuous Cycle DLC udvider spilverdenen og tilføjer nye opgaver, karakterer og genstande.

Købet af "Mortal Shell + The Virtuous Cycle DLC" inkluderer den fulde version af spillet og garanteret adgang til det offline. Du kan spare over 90 % af dine penge og få en helt solo gennemspilning af spillet. Funktionaliteten af ​​netværksfunktioner er dog ikke garanteret. Du kan bruge cloud-tjenester, hvis de understøttes, og hvis du har et abonnement. Sproget i spillet er tilgængeligt på russisk, engelsk og andre sprog.

Efter købet vil du modtage adgang til en licenseret Steam-konto med Mortal Shell-spillet og The Virtuous Cycle DLC. Du vil modtage permanent adgang til din konto og mulighed for at downloade opdateringer og patches. Derudover modtager du en garanti fra sælgeren i 60 dage fra købsdatoen.

Produktet er ikke en digital Steam-aktiveringsnøgle. Du får adgang til din Steam-konto med det spil, du har købt på den. Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, og der kan være andre brugere på den. Det er forbudt at forstyrre din kontos sikkerhedsindstillinger eller udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen. Hvis du ikke er tilfreds med nogen af ​​ovenstående oplysninger, skal du ikke købe produktet. Arbejdsvarer kan ikke returneres eller ombyttes.

Ved køb af "Mortal Shell + The Virtuous Cycle DLC" vil du modtage en tekstfil med instruktioner og en konto til den e-mail, du angav ved betaling. Brug Notesblok eller Wordpad til at åbne filen.

Sørg for, at din computer opfylder spillets systemkrav. Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.


***


Tovar Mortal Shell + The Virtuous Cycle DLC [Steam-konto] er licenseret adgang til den fulde version af spillet Mortal Shell og dens tilføjelse The Virtuous Cycle DLC på Steam-platformen. Ved køb modtager du et login og adgangskode til din konto, som giver garanteret adgang til spillet offline. Du får også mulighed for at downloade opdateringer og patches til spillet. Spilsproget kan vælges fra listen, inklusive russisk og engelsk.

Ved at købe dette produkt sparer du mere end 90 % af dine penge. Bemærk dog, at funktionaliteten af ​​spillets onlinefunktioner ikke er garanteret, og at det er forbudt at spille med snydere eller ændre kontoindstillinger.

Kontoen overføres ikke til dit ejerskab; du får adgang til spillet på en konto, der kan indeholde andre brugere. Det er forbudt at forstyrre din kontos sikkerhedsindstillinger og udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet.

Efter køb af produktet vil du få tilsendt en tekstfil med instruktioner og en konto til din e-mailadresse. Bemærk venligst, at dette produkt ikke er en digital Steam-aktiveringsnøgle.

Det er vigtigt at sikre, at din pc opfylder systemkravene til spillet. Alle spørgsmål vedrørende produktets ydeevne kan diskuteres med sælgeren. Det giver også en garanti på produktet i 60 dage fra købsdatoen.

Hvis du efterlader en positiv anmeldelse på købssiden, kan du modtage et gavekort på 5% af prisen på produktet som cashback.


***


  1. Et fremragende spil med et spændende plot, interessante karakterer og smuk grafik.
  2. Virtuous Cycle DLC tilføjer endnu mere indhold til et allerede rigt spil, hvilket gør det endnu sjovere.
  3. Spillet har en ret høj sværhedsgrad, hvilket tilføjer yderligere udfordring og sjov, mens du spiller.
  4. Mekanikken i spillet er meget interessant og usædvanlig, hvilket gør det unikt blandt lignende spil.
  5. En vidunderlig kombination af RPG og actiongenrer, som gør spillet meget spændende og varieret.
  6. Spillets gameplay forbliver interessant gennem hele spillet, takket være en række forskellige fjender og bosser.
  7. Smuk grafik og lyd skaber en atmosfære, der fordyber dig i spilverdenen.



Ejendommeligheder:




Mortal Shell er et utrolig smukt og vanedannende spil, der vil glæde fans af hardcore actionspil.

Virtuous Cycle DLC tilføjer endnu mere indhold og dynamik til spillet, hvilket gør det endnu sjovere.

Mortal Shells gameplay er fyldt med risiko og belønning, hvilket gør spillet endnu mere spændende.

Spillet har en fremragende sværhedsgrad, som giver dig mulighed for at nyde spillet uden at føle dig for let eller svær.

Mortal Shell er det perfekte valg for fans af fantasi og mørke atmosfærer.

Virtuous Cycle DLC tilføjer nye chefer, lokationer og karakterudvikling til spillet, hvilket gør spillet endnu mere mangfoldigt.

Spillet har fantastisk grafik og lyd, som skaber en unik atmosfære i spillet.

Mortal Shell er et mesterligt udført projekt, som fans af genren vil sætte pris på.

Virtuous Cycle DLC tilføjer nye sværhedsgrader til spillet, så spillerne selv kan vælge det optimale niveau.

Spillet har et interessant plot og veludviklede karakterer, som gør spillet endnu sjovere og mere spændende.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)