Xbox Live Gold 6 måneder (Russland) One|360 ✅ Fornyelse

Umiddelbart etter betaling vil du motta én eller flere lisensaktiveringskoder for Xbox Live Gold-abonnementet ditt i en total periode på 6 måneder (180 dager) for Russland-regionen. Nøkler aktiveres uten å overføre en konto, uten å endre region og uten behov for å bruke en VPN. De er egnet for aktivering på Xbox 360, Xbox One og Xbox Series X-konsoller | S. Nøklene vil være tilgjengelige på din personlige konto og registrering vil skje automatisk til e-postadressen som er spesifisert under kjøpet.

Vær imidlertid oppmerksom på noen begrensninger. Først kan du aktivere nøkkelen på en konto med et aktivt GAME PASS-abonnement. For det andre er kodene egnet for fornyelse av abonnement og for aktivering på ny konto. For det tredje må nøklene aktiveres på nettstedet og aktiveringsregionen er Russland (en russisk konto og en russisk IP-adresse kreves for aktivering). I tillegg garanterer vi ikke muligheten for aktivering via VPN og ytelse utenfor Russland.

Gull-abonnementsnivået inkluderer alle funksjonene på sølvnivået, samt gratis spill hver måned, flerspillermodus for de fleste spill, videochat direkte i spillet (hvis utstyrt), muligheten til å kommunisere med flere samtalepartnere samtidig, et unikt system for å lage og holde konkurranser (TrueSkill matchmaking), gratis spillinnhold og mye mer.

Hvordan motta en gave? Legg igjen en positiv anmeldelse av kjøpet ditt med ordene "Jeg vil ha en gave" og dupliser denne meldingen i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden. Som gave vil vi sende deg en nøkkel til et rimelig, tilfeldig spill på Steam. Det vil bli sendt innen 72 timer.

Xbox Live Gold 6 months (Russland) er et digitalt produkt som er et abonnement på Xbox Live Gold-spilltjenesten i 6 måneder (180 dager) for Russland-regionen. Nøkkelen aktiveres uten å overføre kontoen din, uten å endre region og uten behov for å bruke en VPN. Den er egnet for aktivering på Xbox 360, Xbox One og Xbox Series X-konsoller | S.

Nøkkelen vil være tilgjengelig på din personlige konto og registrering skjer automatisk til e-postadressen som ble spesifisert under kjøpet. Vær imidlertid oppmerksom på noen begrensninger. Først kan du aktivere nøkkelen på en konto med et aktivt GAME PASS-abonnement. For det andre er kodene egnet for fornyelse av abonnement og for aktivering på ny konto. For det tredje må nøklene aktiveres på nettstedet og aktiveringsregionen er Russland (en russisk konto og en russisk IP-adresse kreves for aktivering). I tillegg garanterer vi ikke muligheten for aktivering via VPN og ytelse utenfor Russland.

Gull-abonnementsnivået inkluderer alle funksjonene på sølvnivået, samt gratis spill hver måned, flerspillermodus for de fleste spill, videochat direkte i spillet (hvis utstyrt), muligheten til å kommunisere med flere samtalepartnere samtidig, et unikt system for å lage og holde konkurranser (TrueSkill matchmaking), gratis spillinnhold og mye mer.

Hvis du ønsker å fornye Xbox Live Gold-abonnementet ditt eller kjøpe det for første gang, er dette digitale produktet perfekt for deg. Bestill nå og nyt spillfordelene til Xbox Live Gold i 6 måneder!


***


Produktet er et Xbox Live Gold-abonnement i 6 måneder (180 dager) for Russland-regionen, som kan aktiveres på Xbox 360, Xbox One og Xbox Series X-konsoller | S. Nøkkelen aktiveres umiddelbart etter betaling og vil være tilgjengelig på din personlige konto til e-postadressen angitt under kjøpet.

Gull-abonnementet inkluderer alle tjenester på sølvnivå, samt tilleggsfunksjoner, som gratis spill hver måned, flerspillermodus for de fleste spill, videochat direkte i spillet (hvis utstyrt), muligheten til å kommunisere med mer enn én samtalepartner på samtidig et unikt system for å lage og kjøre konkurranser (TrueSkill matchmaking), gratis spillinnhold og mye mer.

Nøkkelen egner seg for fornyelse og aktivering på en ny konto. Aktiveringsregionen er Russland, så aktivering krever en russisk konto og en russisk IP-adresse. Nøkkelen kan aktiveres på en konto med et aktivt Game Pass-abonnement.

Som gave kan du motta en nøkkel til et billig, tilfeldig steam-spill; for å gjøre dette må du legge igjen en positiv anmeldelse av kjøpet med ordene "Jeg vil ha en gave" og duplisere meldingen i KORRESPONDENS-fanen på bestillingsside.

Nøkkelen aktiveres via nettstedet; for å gjøre dette må du gå til nettstedet, skrive inn brukernavn og passord og angi den mottatte koden i vinduet som åpnes. Hvis aktiveringen var vellykket, vennligst legg igjen en positiv anmeldelse av produktet. Andre tilgjengelige abonnementer inkluderer Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Live Gold i 1, 3 og 12 måneder, og EA Play-abonnement i 1 og 12 måneder.


***


  1. En flott måte å fornye Xbox Live Gold-abonnementet ditt med rabatt!
  2. Det er praktisk at du kan kjøpe et digitalt produkt og motta en aktiveringskode umiddelbart.
  3. Sparte penger ved å kjøpe en seks måneders Xbox Live Gold-forlengelse i stedet for å betale månedlig.
  4. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet av Xbox Live Gold i 6 måneder - nå har det blitt enda mer praktisk å spille favorittspillene dine.
  5. En flott måte å gi en venn eller kjære muligheten til å spille med meg online.
  6. Enkelt og praktisk - kjøpte et digitalt produkt og aktivert koden med ett klikk.
  7. Takk for muligheten til å forlenge Xbox Live Gold-abonnementet ditt i et halvt år uten overbetaling!
  8. Jeg er sikker på at med et slikt abonnement vil jeg ikke gå glipp av et eneste interessant spill på nettet.
  9. Sparte tid og penger ved å kjøpe et Xbox Live Gold digitalt produkt i 6 måneder.
  10. Jeg anbefaler alle som spiller på Xbox å kjøpe en Xbox Live Gold-utvidelse i et halvt år – det er virkelig verdt pengene.



Egendommer:




Xbox Live Gold er en flott mulighet til å få tilgang til eksklusive spill og mange andre fordeler. Jeg er veldig fornøyd med min 6 måneders forlengelse!

Jeg har brukt Xbox Live Gold i lang tid nå, og det er virkelig verdt pengene. En 6-måneders forlengelse er et godt valg for de som ønsker å fortsette å nyte alle fordelene med Xbox Live.

Hvis du elsker å spille online spill på Xbox, så er den 6-måneders Xbox Live Gold-utvidelsen veien å gå. Dette er en flott måte å få tilgang til eksklusive spill og spillfunksjoner.

Jeg har brukt Xbox Live Gold i lang tid nå, og jeg kan trygt si at det er den beste måten å spille online spill på Xbox. En 6-måneders fornyelse er en flott mulighet til å fortsette å nyte alle fordelene med Xbox Live.

Hvis du vil ha tilgang til eksklusive spill og en rekke andre fordeler på Xbox, er den 6-måneders Xbox Live Gold-fornyelsen det perfekte valget for deg. Jeg er veldig fornøyd med fornyelsen min og anbefaler den til alle vennene mine.

Xbox Live Gold er den beste måten å spille online spill på Xbox. En 6-måneders fornyelse er en flott måte å fortsette å nyte alle fordelene med Xbox Live og få tilgang til nye spill og funksjoner.

Jeg har brukt Xbox Live Gold i lang tid nå og kan trygt si at det er den mest praktiske og pålitelige måten å spille online spill på Xbox. En 6-måneders forlengelse er et godt valg for de som ønsker å fortsette å nyte alle fordelene med Xbox Live.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.5
(82)