Xbox Live Gold 3 måneder (Russland) One|360 ✅ Fornyelse

Etter betaling vil du umiddelbart motta én eller flere lisensaktiveringskoder for Xbox Live Gold-abonnementet ditt i totalt 3 måneder (90 dager) for Russland. Aktivering skjer uten å overføre en konto, uten å endre region og uten behov for å bruke en VPN. Nøkkelen er egnet for aktivering på Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X-konsoller | S og vil være tilgjengelig på din personlige konto på Registrering skjer automatisk til e-postadressen som er spesifisert under kjøpet.

Merk! Koden kan løses inn på en konto med et aktivt GAME PASS-abonnement. Koden egner seg for fornyelse og aktivering på en ny konto. Nøkkelen må aktiveres på nettstedet Aktiveringsregion - Russland (en russisk konto og en russisk IP-adresse kreves for aktivering). Vi garanterer ikke muligheten for aktivering via VPN og ytelse utenfor den russiske føderasjonen (vi godtar ikke krav!).

Gull-abonnementsnivået inkluderer alle tjenester på sølvnivå, samt gratis spill hver måned, flerspillermodus for de fleste spill, videochat direkte i spillet (hvis utstyrt), muligheten til å kommunisere med mer enn én samtalepartner samtidig, en unikt system for å lage og holde konkurranser (TrueSkill matchmaking), gratis spillinnhold og mye mer.

Hvordan motta en gave? Legg igjen en positiv anmeldelse av kjøpet ditt med ordene "Jeg vil ha en gave" og dupliser denne meldingen i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden. Som gave vil vi sende deg en nøkkel til et tilfeldig og billig spill på Steam. Nøkkelen sendes innen 72 timer.

Xbox Live Gold 3 months (Russia) One|360 er et digitalt produkt som kan kjøpes fra en digital produktbutikk. Dette produktet lar deg få et abonnement på Xbox Live Gold-tjenester i 3 måneder (90 dager) i den russiske regionen for Xbox One- og Xbox 360-konsoller.

Dette er en utvidelse av Xbox Live Gold-abonnementet ditt som lar deg nyte alle fordelene med Gold-nivået, inkludert gratis spill hver måned, flerspillermodus for de fleste spill, videochat i spillet (hvis utstyrt), muligheten til å kommunisere med mer enn én person på samme tid, et unikt system for å lage og kjøre konkurranser (TrueSkill matchmaking), gratis spillinnhold og mye mer.

Dette digitale produktet kan kjøpes uten å overføre en konto, uten å endre region, og uten behov for en VPN. Aktiveringsnøkkelen vil være tilgjengelig på din personlige konto. Registrering skjer automatisk til e-postadressen som er angitt under kjøpet.

Vær oppmerksom på at koden kan aktiveres på en konto med et aktivt GAME PASS-abonnement og er egnet for fornyelse og for aktivering på en ny konto. Aktiveringsregion - Russland (en russisk konto og en russisk IP-adresse kreves for aktivering). Vi garanterer ikke muligheten for aktivering via VPN og ytelse utenfor den russiske føderasjonen (vi godtar ikke krav!).

Ved å kjøpe Xbox Live Gold 3 months (Russia) One|360, vil du få umiddelbar tilgang til fordelene med Gold-nivået og vil kunne spille på Xbox One og Xbox 360-konsoller i 3 måneder.

Xbox Live Gold 3 months (Russia) One|360 er et digitalt produkt som lar deg få et abonnement på Xbox Live Gold-tjenester i 3 måneder (90 dager) i den russiske regionen for Xbox One- og Xbox 360-konsoller. Etter betaling kan du vil umiddelbart motta en eller flere lisensaktiveringskoder for et Xbox Live Gold-abonnement i totalt 3 måneder (90 dager) for Russland. Aktivering skjer uten å overføre en konto, uten å endre region og uten behov for å bruke en VPN. Nøkkelen er egnet for aktivering på Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X-konsoller | S og vil være tilgjengelig på din personlige konto på Registrering skjer automatisk til e-postadressen som er spesifisert under kjøpet.

Gull-abonnementsnivået inkluderer alle tjenester på sølvnivå, samt gratis spill hver måned, flerspillermodus for de fleste spill, videochat direkte i spillet (hvis utstyrt), muligheten til å kommunisere med mer enn én samtalepartner samtidig, en unikt system for å lage og holde konkurranser (TrueSkill matchmaking), gratis spillinnhold og mye mer.

Nøkkelen kan aktiveres på en konto med et aktivt GAME PASS-abonnement og egner seg for fornyelse og aktivering på en ny konto. Aktiveringsregion - Russland (en russisk konto og en russisk IP-adresse kreves for aktivering). Vi garanterer imidlertid ikke muligheten for aktivering via VPN og ytelse utenfor den russiske føderasjonen (vi godtar ikke krav!).

Hvis du legger igjen en positiv anmeldelse av kjøpet med ordene "Jeg vil ha en gave" og dupliserer denne meldingen i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden, vil du få tilsendt en nøkkel til et tilfeldig billig spill på Steam som en gave . Nøkkelen sendes innen 72 timer.

For å aktivere nøkkelen må du gå til nettstedet og angi den mottatte koden. Hvis alt gikk bra, ikke glem å gi positive tilbakemeldinger.

I tillegg til Xbox Live Gold 3 months (Russia) One|360, er andre abonnementer også tilgjengelige, for eksempel Xbox Game Pass Ultimate (EA Play + Game Pass + Xbox Live Gold) for Xbox og PC, Xbox Live Gold-abonnement for Xbox 360 , Xbox One , Xbox Series X | S, og et EA Play-abonnement for Xbox. Alle våre produkter finner du på vår nettside.


***


Xbox Live Gold 3 months (Russland) One|360 er et abonnement på Xbox Live Gold-spilltjenesten, som gir deg tilgang til flerspillerspillmoduser og annet eksklusivt innhold i en periode på 3 måneder (90 dager). Abonnement kan aktiveres på Xbox 360, Xbox One og Xbox Series X-konsoller | S, og krever ikke kontooverføring, regionendring eller VPN-bruk. Aktiveringsnøkkelen vil være tilgjengelig på din personlige konto på nettsiden og vil automatisk sendes til e-postadressen som er spesifisert under kjøpet. Abonnementet egner seg for fornyelse av et eksisterende abonnement eller aktivering på ny konto, og kan aktiveres på en konto med et aktivt GAME PASS-abonnement. Aktiveringsregionen er Russland, så aktivering krever en russisk konto og en russisk IP-adresse. Gull-abonnementet inkluderer alle tjenester på sølvnivå og tilleggsfunksjoner, som gratis spill hver måned, flerspillermodus for de fleste spill, videochat direkte i spillet (hvis utstyrt), muligheten til å kommunisere med mer enn én samtalepartner samtidig, et unikt system for å lage og kjøre konkurranser (TrueSkill matchmaking), gratis spillinnhold og mye mer. Når du kjøper, kan du motta en gave - en nøkkel til et tilfeldig spill på Steam; for å gjøre dette må du legge igjen en positiv anmeldelse av kjøpet med ordene "Jeg vil ha en gave" og duplisere denne meldingen i KORRESPONDENS-fanen på bestillingssiden Oplata.info. Aktiveringsnøkkelen kan aktiveres på nettsiden.


***


  1. Xbox Live Gold 3 måneder er en flott måte å få tilgang til eksklusive Xbox-spill og nettjenester.
  2. Jeg er fornøyd med kjøpet av Xbox Live Gold 3 måneder – det er en enkel og praktisk måte å nyte en rekke spill og underholdning.
  3. Xbox Live Gold 3 months er en pålitelig og sikker måte å spille online uten å bekymre deg for sikkerheten til dataene dine.
  4. Jeg har hatt utrolig morsom spilling på Xboxen min takket være min 3 måneder lange Xbox Live Gold-utvidelse.
  5. Xbox Live Gold 3 måneder er en flott gave til alle som elsker å spille på Xbox.
  6. Med Xbox Live Gold i 3 måneder kan jeg spille med mine venner og bekjente når som helst og hvor som helst.
  7. Xbox Live Gold 3 months er en flott kombinasjon av kvalitetsspill og høykvalitets nettjeneste.
  8. Xbox Live Gold er en flott måte å få tilgang til nettspill på Xbox One og Xbox 360.
  9. Med Xbox Live Gold 3 måneder kan du nyte gratis spill hver måned.
  10. Å fornye Xbox Live Gold er veldig praktisk og økonomisk.
  11. Xbox Live Gold hjelper deg med å spare penger på spill og få tilgang til eksklusive rabatter.
  12. Med Xbox Live Gold kan du spille favorittspillene dine med vennene dine når du vil.
  13. Xbox Live Gold er en praktisk måte å få kontakt med andre spillere og skape nye vennskap.
  14. Xbox Live Gold gir deg tilgang til eksklusivt innhold og arrangementer som ikke er tilgjengelige for vanlige brukere.
  15. Xbox Live Gold er en pålitelig og sikker tjeneste som beskytter dataene dine og holder transaksjonene dine trygge.
  16. Med Xbox Live Gold kan du delta i flerspillerutfordringer og turneringer for å teste ferdighetene dine og vinne premier.
  17. Xbox Live Gold er et viktig verktøy for enhver spiller som ønsker å få mest mulig ut av Xbox-konsollen sin.



Egendommer:




Xbox Live Gold er et viktig element for alle Xbox One- og Xbox 360-spillere.

Jeg er fornøyd med Xbox Live Gold-kjøpet mitt, siden jeg nå kan spille favorittspillene mine på nettet med venner.

Xbox Live Gold er en flott måte å få tilgang til tonnevis av gratis spill hver måned.

Med Xbox Live Gold kan jeg enkelt og raskt kommunisere med spillere over hele verden gjennom chat og talemeldinger.

Xbox Live Gold gir deg tilgang til eksklusive rabatter på populære spill og DLC.

Jeg kan ikke forestille meg livet mitt uten Xbox Live Gold lenger - det er virkelig verdt pengene.

Xbox Live Gold er en flott gave til enhver spiller, spesielt hvis de liker å spille med venner.

Xbox Live Gold gir deg muligheten til å delta i ukentlige konkurranser og turneringer hvor du kan vinne verdifulle premier.

Å kjøpe Xbox Live Gold er en rask og enkel måte å få tilgang til den beste spillopplevelsen på.

Jeg er veldig fornøyd med min 3 måneder lange fornyelse av Xbox Live Gold - det har gitt meg enda mer tid til å spille på Xbox-konsollen min.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.5
(82)