XBOX LIVE GULL? 12 måneder (Russland)

Etter betaling vil du umiddelbart motta en 12-måneders Xbox Live Gold-lisensnøkkel, som lar deg bli Gold Xbox LIVE-kortholder i 12 måneder. Dette er en flott gave til dataspillelskere som eier en Xbox One eller Xbox 360-spillkonsoll. I tillegg får kortholdere tilgang til gratis spill hver måned, listen over disse oppdateres jevnlig for å diversifisere underholdningen deres. Kortet låser også opp avansert flerspiller for en enda morsommere spillopplevelse, samt eksklusive rabatter på Xbox Store.

For å aktivere produktet ditt må du bruke en 25-sifret kode, som du kan løse inn i Microsoft-kontoen din eller angi ved hjelp av Xbox-konsollen. Aktiveringskoden er for bruk i Russland, og for å aktivere nøkkelen i andre regioner, inkludert Krim, må du bruke en VPN-tjeneste for å endre regionen til Russland på Xbox-kontoen din.

Hvis du planlegger å betale for varene med et bankkort, kan du velge betalingsmetoden gjennom "raccoon" for å unngå å betale for mye provisjon. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss for å få hjelp. Vi tilbyr også andre produkter, som Game Pass Ultimate for 1 måned (kun Russland), som alle nøkler er lisensiert og distribuert gjennom digital distribusjon. På forhånd takk for din positive tilbakemelding, og nyt Xbox Live Gold-opplevelsen din!

XBOX LIVE GOLD – 12 måneder (Russland)

Dette er et digitalt element som gir deg tilgang til Xbox Live Gold-spilltjenesten i 12 måneder. Etter betaling vil du umiddelbart motta en lisensnøkkel som lar deg bli Xbox LIVE-korteier i 12 måneder og oppnå gullstatus.

12-måneders Xbox Live Gold Card er en flott gave til spillere med en Xbox One- eller Xbox 360-konsoll. Kortholdere får tilgang til gratis spill hver måned, og listen over disse oppdateres jevnlig for å tilby en rekke underholdning. Kortet låser også opp avansert flerspiller for en enda morsommere spillopplevelse, samt eksklusive rabatter på Xbox Store.

Produktaktivering skjer ved hjelp av en 25-sifret kode som kan aktiveres i Microsoft-kontoen din eller angis ved hjelp av Xbox-konsollen. Aktiveringskoden er for bruk i Russland, og for å aktivere nøkkelen i andre regioner, inkludert Krim, må du bruke en VPN-tjeneste for å endre regionen til Russland på Xbox-kontoen din.

Hvis du planlegger å betale for varene med et bankkort, kan du velge betalingsmetoden gjennom "raccoon" for å unngå å betale for mye provisjon. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss for å få hjelp. Vi tilbyr også andre produkter, som Game Pass Ultimate for 1 måned (kun Russland), som alle nøkler er lisensiert og distribuert gjennom digital distribusjon.

Kjøp XBOX LIVE GOLD – 12 måneder (Russland) og nyt spill med venner og familie i et helt år!


***


XBOX LIVE GOLD 12 Month er en lisensnøkkel som du kan kjøpe for å motta et 12 måneders abonnement på Xbox Live Gold-spilltjenesten. Etter betaling vil du motta en 25-sifret kode som du kan løse inn på din Microsoft-konto eller Xbox-konsoll. Abonnementet gir kortinnehaveren Gold-status, som gir tilgang til gratis spill hver måned, rabatter i Xbox Store og avansert flerspiller for flere spennende spill. XBOX LIVE GOLD-kortet for 12 måneder passer for eiere av Xbox One- og Xbox 360-spillkonsoller, og er en utmerket gave til dataspillelskere. Aktiveringsnøkkelen er beregnet på Russland-regionen, og kan aktiveres på en Microsoft-konto med denne regionen. Hvis du har spørsmål om kjøp eller aktivering av en nøkkel, kan du alltid kontakte selgeren for å få hjelp.


***


  1. Xbox Live Gold er en flott måte å få tilgang til tonnevis av spill og underholdning hele året.
  2. Xbox Live Gold-tjenesten gir høy stabilitet og tilkoblingshastighet for spillere.
  3. Jeg kjøpte Xbox Live Gold og har ikke angret på det – det er en flott måte å få tilgang til eksklusive spill og rabatter på populære spill.
  4. Xbox Live Gold tilbyr en rekke gratis spill hver måned, noe som gjør det til et godt valg for spillere.
  5. Å kjøpe Xbox Live Gold gir deg muligheten til å spille spill med andre spillere på nettet og få mest mulig ut av spillopplevelsen din.
  6. Xbox Live Gold holder din personlige informasjon trygg og sikker mens du spiller og samhandler med andre spillere.
  7. Xbox Live Gold er ikke bare spill, men også tilgang til mange forskjellige applikasjoner og tjenester som Netflix, Hulu og andre.
  8. Å få Xbox Live Gold i ett år er en fin måte å spare på spill og få tilgang til eksklusivt innhold.
  9. Xbox Live Gold er muligheten til å spille spill ikke bare på Xbox, men også på Windows 10.
  10. Xbox Live Gold tilbyr en rekke forskjellige spillmoduser, inkludert co-op og online-kamper, for en enda mer oppslukende spillopplevelse.



Egendommer:




Xbox Live Gold er en flott løsning for alle som elsker å spille med venner og få tilgang til eksklusivt spillinnhold.

Å kjøpe et 12-måneders Xbox Live Gold-abonnement er en fin måte å spare mye på spill og tilleggsinnhold.

Med Xbox Live Gold får du tilgang til tonnevis av gratis spill hver måned, noe som gjør dette til det perfekte abonnementet for alle som ønsker å utvide spillsamlingen sin.

Xbox Live Gold gir deg muligheten til å spille online med millioner av spillere over hele verden for en sømløs og oppslukende spillopplevelse.

Et Xbox Live Gold-abonnement er en flott måte å få tilgang til eksklusive rabatter på spill og innhold, slik at du kan spare mye på kjøpene dine.

Xbox Live Gold er en pålitelig og sikker tjeneste som garanterer beskyttelse av data og personvern mens du spiller og kommuniserer med andre spillere.

Xbox Live Gold gir kontinuerlig støtte og oppdateringer av spillinnhold for å holde deg oppdatert med de siste spillnyhetene og endringene.

Xbox Live Gold er det perfekte valget for alle som ønsker å få mest mulig ut av sin Xbox-konsollspillopplevelse og -opplevelse.

Med Xbox Live Gold får du tilgang til eksklusive funksjoner og funksjonalitet som ikke er tilgjengelig for vanlige brukere, noe som gjør spillopplevelsen enda mer spennende og interessant.

Xbox Live Gold er den beste løsningen for de som ønsker å få mest mulig ut av Xbox-spillkonsollen og nyte spilling med venner og familie.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.8
(121)