World of Subways 3 - London Underground Circle Line | S

Kjøp en gaveversjon av spillet World of Subways 3 - London undergrunn Circle Line Steam-gave til Russland ved å bruke Enot.io-betalingsporten hvis du har problemer med å betale via et bankkort eller ønsker å bruke andre betalingssystemer. Vær oppmerksom på at dette spillet kun er for den russiske regionen, og du må sørge for at din region er korrekt før du betaler ved å sjekke Land-feltet på kontoen din. Etter betaling vil du umiddelbart motta en gaveversjon av spillet, som automatisk sendes av en bot til kontoen din. Ikke glem å oppgi den riktige lenken til profilen din for å få spillet. Vær oppmerksom på at spillet ikke kan lagres i inventaret eller overføres til en annen bruker. Dette spillet er den tredje delen av World of Subways-serien og presenterer interessante ruter for Londons T-bane og T-bane for PC. Link til spillet på Steam:

World of Subways 3 - London Underground Circle Line er et PC-spill som er den tredje delen i World of Subways-serien. I dette spillet vil du kunne utforske interessante ruter med Londons metro og undergrunnsbane, spesielt Circle Line. Spillet er kun tilgjengelig for den russiske regionen, og du kan bruke Enot.io-betalingsporten til å kjøpe det hvis du har problemer med å betale via et bankkort eller ønsker å bruke andre betalingssystemer. Etter betaling vil du umiddelbart motta en gaveversjon av spillet, som automatisk sendes til kontoen din. Sørg for at din region på Steam er oppført som Russland, ellers sendes ikke spillet. Det er umulig å lagre spillet i inventaret ditt eller overføre det til en annen bruker. Hvis du ønsker å kjøpe et spill i gave, oppgi en lenke til mottakerens profil.


***


❤️XBOX GAME PASS ULTIMATE 12+1 MÅNEDER + EA PLAY ✅ + CB er et abonnement på tjenesten Xbox-spill Pass Ultimate i 12 måneder, med mulighet for å forlenge ytterligere en måned gratis. Abonnementet inkluderer også tilgang til EA Play, som lar deg spille Electronic Arts-spill på PC og Xbox uten ekstra kostnad. Abonnementet passer for alle regioner og inkluderer Xbox Live Gold, Xbox Game Pass, Xbox Game Pass for PC og EA Play for PC.

For å installere et abonnement må du gi selgeren din pålogging (e-post) og passord for Xbox (Microsoft)-kontoen din i chatten ved kjøp. Etter betaling vil du motta en unik kode som du må fortelle selgeren i chatten for å sette opp et abonnement. Å sette opp et abonnement er tilgjengelig for alle kontoer, selv om du tidligere hadde et abonnement.

En fullstendig liste over spill inkludert i abonnementet finner du på nettsiden. Biblioteket med tilgjengelige spill vokser stadig og inkluderer for tiden 337 spill for Xbox One/Series X|S og 220 spill for PC.

Etter kjøpet vil du motta en garanti for hele abonnementsperioden, en kampanjekode for 2% rabatt på ditt neste kjøp i butikken, og et gavekort på 2% av kjøpesummen for positiv anmeldelse. Å installere et abonnement kan ta fra 15 minutter til 4 timer avhengig av køen. Åpningstider fra 9:00 til 23:00 Moskva-tid.


***


  1. World of Subways 3 - London Underground Circle Line er et flott digitalt produkt for fans av t-banesimulatorer.
  2. Denne t-banesimulatoren får deg til å føle deg som en ekte lokfører.
  3. World of Subways 3 - London Underground Circle Line er et godt valg for de som ønsker å lære mer om London Underground.
  4. Visuelt ser denne t-banesimulatoren veldig realistisk og detaljert ut.
  5. World of Subways 3 - London Underground Circle Line er flott underholdning for alle transportelskere.
  6. Dette digitale produktet er en fin måte å utforske historien til London Underground.
  7. World of Subways 3 - London Underground Circle Line er et utmerket valg for de som ønsker å føle seg som en ekte T-banesjåfør.



Egendommer:




Dette er en utrolig realistisk t-banesimulator som lar deg føle deg som en ekte lokfører.

Grafikk og lyd gjenskaper atmosfæren til London Underground så nøyaktig at du føler deg som om du er der i virkeligheten.

World of Subways 3 - London Underground Circle Line gir en mulighet til å lære mye om London Underground og dens historie.

Simulatoren er enkel å bruke og har mange innstillinger som lar deg tilpasse spillet til dine preferanser.

Dette er det perfekte spillet for fans av simuleringssjangeren og de som elsker å reise og oppdage nye steder.

World of Subways 3 - London Underground Circle Line har gjennomtenkt spilling som får deg til å føle deg som en ekte lokfører.

Et stort antall oppdrag og oppgaver lar deg oppleve mangfoldet i arbeidet til en t-banesjåfør, og opplevelsen er virkelig unik.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.3
(56)