Windows 10 Home + Microsoft Office 2019 Pro Plus

Windows 10 Home er et operativsystem fra Microsoft designet for bruk hjemme eller på små kontorer. Den har mange nyttige funksjoner, som forbedret sikkerhet, integrasjon med skytjenester, raskere lansering og drift av applikasjoner, forbedret grensesnitt og andre funksjoner.

Microsoft Office 2019 Pro Plus er en pakke med kontorprogramvare fra Microsoft som inkluderer applikasjoner som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher og andre. Den er designet for profesjonell bruk og lar deg jobbe effektivt med dokumenter, regneark, presentasjoner, e-post og databaser. I tillegg Office 2019 Pro Plus har en rekke funksjoner som bidrar til å forbedre ytelsen og gjøre arbeidet med data enklere.


***


Windows 10 Home er et operativsystem fra Microsoft designet for bruk på hjemme- og bærbare datamaskiner. Den har mange funksjoner og muligheter som lar deg jobbe komfortabelt på datamaskinen, inkludert multitasking, innebygd sikkerhet og støtte for taleassistenter.

Microsoft Office 2019 Pro Plus er en kontorpakke som inkluderer applikasjoner som Word, Excel, PowerPoint, Outlook osv. Den er designet for produktivt arbeid på datamaskinen din og lar deg lage og redigere dokumenter, tabeller, presentasjoner, e-poster og mye mer .

Windows 10 Home + pakke Microsoft Office 2019 Pro Plus gir brukerne muligheten til å installere begge produktene på datamaskinen og bruke dem i arbeidet. Dette er en praktisk løsning for de som ønsker å få et komplett sett med verktøy for å jobbe på en datamaskin og øke produktiviteten.


***


  1. Windows 10 Home og Microsoft Office 2019 Pro Plus er pålitelige og praktiske programvareprodukter som vil hjelpe deg å øke produktiviteten på datamaskinen.
  2. Installering av Windows 10 Home og Microsoft Office 2019 Pro Plus er raskt og enkelt, uten unødvendige komplikasjoner.
  3. Windows 10 Home og Microsoft Office 2019 Pro Plus har et praktisk og intuitivt grensesnitt som lar deg raskt venne deg til programmene.
  4. Windows 10 Home og Microsoft Office 2019 Pro Plus støttes av Microsoft for å sikre at de er sikre og pålitelige.
  5. Microsoft Office 2019 Pro Plus inneholder mange nyttige funksjoner som vil hjelpe deg med å lage profesjonelt utseende dokumenter.
  6. Windows 10 Home og Microsoft Office 2019 Pro Plus gir utmerket kompatibilitet med annen programvare og filformater.
  7. Windows 10 Home og Microsoft Office 2019 Pro Plus leverer kraftig ytelse som lar deg fullføre oppgaver raskt og spare tid.



Egendommer:




Windows 10 Home og Microsoft Office 2019 Pro Plus er en flott suite for arbeid og lek på datamaskinen din.

Installasjonen av Windows 10 Home og Microsoft Office 2019 Pro Plus gikk raskt og sømløst.

Det er veldig praktisk å ha alle nødvendige programmer i én pakke.

Windows 10 Home har et enkelt og intuitivt grensesnitt.

Microsoft Office 2019 Pro Plus er et pålitelig og kraftig dokument- og presentasjonsverktøy.

Tilgang til nye funksjoner og oppdateringer i Windows 10 Home og Microsoft Office 2019 Pro Plus gjør deg mer produktiv.

Kompatibilitet med andre programmer og enheter gjør bruken av dette settet mer allsidig.

Utmerket valuta for pengene er et annet pluss med Windows 10 Home og Microsoft Office 2019 Pro Plus.

Et stort utvalg av innstillinger og alternativer lar deg tilpasse arbeidet etter dine behov.

Windows 10 Home og Microsoft Office 2019 Pro Plus er pålitelige og stabile programmer som er behagelige å bruke på daglig basis.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.5
(82)