Windows 10 Education - 32/64 -1 PC + gave?

Språket og bitdybden spiller ingen rolle, og nøkkelen kan brukes hvor som helst i verden, siden det ikke er noen regional låsing. Etter betaling mottar kjøper umiddelbart en lisensnøkkel for å aktivere utdanningsversjonen av operativsystemet Microsoft Windows 10. Det er viktig å merke seg at pakken ikke inkluderer en installasjonsdisk eller filer for nedlasting av operativsystemet, kun en aktiveringskode.

Aktiveringsnøkkelen for Windows 10 Education-operativsystemet er tilgjengelig i vår digitale varebutikk! Denne versjonen er egnet for bruk på en 32/64 bit datamaskin og er beregnet for bruk i utdanningsinstitusjoner. Ved å kjøpe dette digitale produktet får du en lisensnøkkel for å aktivere Windows 10 Education på én PC.

I tillegg er vi glade for å kunngjøre at hver kunde får noe spesielt i gave! Vi setter pris på kundene våre og streber etter å gjøre handleopplevelsen deres enda morsommere, og det er derfor vi gir en bonus ved hver bestilling.

Legg inn bestillingen din akkurat nå og få tilgang til Windows 10 Education-aktivering på kortest mulig tid! Vårt digitale produkt vil være et utmerket valg for studenter, lærere og alle som er involvert i utdanning.

Windows 10 Education er et Microsoft Windows-operativsystem designet for bruk i utdanningsinstitusjoner. Ved å kjøpe et digitalt produkt får du en lisensnøkkel for å aktivere Windows 10 Education på én PC med hvilken som helst bitdybde og på hvilket som helst språk. Du må laste ned installasjonsfilen for Windows 10 Education selv da den ikke er inkludert i pakken. Kjøper mottar umiddelbart en lisensnøkkel etter betaling. Det er viktig å merke seg at det ikke er noen regional kobling til nøkkelen, så du kan bruke den hvor som helst i verden. I tillegg får hver kunde noe spesielt i gave. Dette digitale produktet er et utmerket valg for studenter, lærere og alle som er involvert i utdanning.


***


Windows 10 Education er et operativsystem fra Microsoft designet for bruk i utdanningsinstitusjoner. Inkluderer alle kjernefunksjonene til Windows 10, pluss tilleggsfunksjoner som muligheten til å lage gruppepolicyer, enklere distribusjon og administrasjon, og avanserte sikkerhetsfunksjoner.

Produktet selges som en lisensnøkkel som kan brukes til å aktivere Windows 10 Education på én datamaskin. Systembitstørrelsen kan være enten 32-bit eller 64-bit, og språket kan være hvilket som helst. Nøkkelen har ingen regional referanse og kan brukes hvor som helst i verden.

I tillegg, når du kjøper Windows 10 Education, får du en gave inkludert. Gaveinformasjonen er imidlertid ikke angitt i produktbeskrivelsen.


***


  1. Windows 10 Education er et utmerket valg for elever og lærere, og gir tilgang til en rekke nyttige funksjoner.
  2. Installering av Windows 10 Education var raskt og enkelt uten problemer.
  3. Jeg mottok Windows 10 Education på salg og er veldig glad for at jeg kjøpte.
  4. Windows 10 Education fungerer feilfritt, og jeg har ingen problemer med dette operativsystemet.
  5. Jeg fikk en flott gave med Windows 10 Education, det var en fin bonus.
  6. Jeg har brukt Windows 10 Education til pedagogiske formål og syntes det var veldig nyttig.
  7. Windows 10 Education har mange funksjoner som gjør det til et av de beste alternativene for utdanning og arbeid.



Egendommer:




Utmerket operativsystem for pedagogiske formål!

Enkelt og intuitivt grensesnitt.

Rask og stabil applikasjonsoppstart.

Praktisk arbeid med multimediefiler.

Stort utvalg apper og spill i Windows Store.

Optimalisert arbeid med moderne utstyr.

Full kontroll over systeminnstillingene.

Støtte for flere språk og tastaturoppsett.

Regelmessige oppdateringer for å forbedre sikkerhet og ytelse.

Rimelig pris for elever og lærere.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.1
(30)