Warhammer: End Times - Vermintide Collector's Edition

Få en gave til Steam i Russland! Vi leverer den automatisk online 24/7 umiddelbart etter betaling. Bare skriv inn lenken til kontoen din, godta invitasjonen og vi sender deg en gave til spillet eller utvidelsen på Steam. Etter dette vil spillet eller tillegget forbli hos deg for alltid. Vær oppmerksom på at gaven ikke kan legges til beholdningen din, kun til kontoen din Steam-bibliotek.

Sending skjer kun til kontoer registrert i Russland, med priser i rubler og en russisk IP-adresse. Viktig: vi sender ikke gaver til CIS-landene, Ukraina, Hviterussland og andre land bortsett fra Russland. Før du kjøper, sørg for å sjekke regionen for Steam-kontoen din (sørg for at det står "RUSSIA"). Hvis du gjorde en feil, kontakt oss via nettchat eller Telegram.

Hvordan få en kobling til kontoen din? I Steam-klienten klikker du på "Steam" i øvre venstre hjørne. I menyen går du til "Innstillinger -> Grensesnitt -> Vis adressefeltet når det er mulig." Gå deretter til profilen din og kopier lenken til kontoen din.

Hvis du har problemer, kontakt oss via nettchat eller Telegram. Viktig: Vi behandler bestillinger manuelt hvis du gjør en feil.

Warhammer: End Times - Vermintide Collector's Edition er et digitalt spill tilgjengelig for kjøp gjennom Digital Store. Dette spillet er en samlerutgave av det populære co-op actionspillet utviklet av Fatshark.

Spillerne vil reise til middelalderverdenen Warhammer, hvor de må kjempe mot horder av mutante rotter som terroriserer innbyggerne i byen Ubersreik. Vermintide Collector's Edition inkluderer all DLC, pluss eksklusivt innhold som lydsporet og digital kunstbok.

Spillet støtter samarbeidsmodus for 4 spillere, hvor hver spiller velger sin egen helt med unike evner og våpen. Kjemp sammen med vennene dine ved å bruke taktikk og koordinering for å beseire fiendene dine og beskytte byen.

Vermintide Collector's Edition gir spillerne muligheten til å stupe inn i den spennende verdenen til Warhammer og oppleve kamper mot mutante rotter. Vakker html-design av den digitale varebutikken lar deg se alle fordelene med samlerutgaven og enkelt kjøpe spillet.


***


Warhammer: End Times - Vermintide Collector's Edition er en samlerutgave av det samarbeidende actionvideospillet utviklet av Fatshark. Spillerne er fordypet i fantasiverdenen til Warhammer, hvor de må kjempe mot horder av rotter som har tatt over byen Ubersreik. Det er 5 forskjellige karakterer tilgjengelig i spillet, som hver har sine egne unike evner og våpen. The Collector's Edition inkluderer hovedspillet Warhammer: End Times - Vermintide, pluss digitale bonuser som lydsporet og kunstboken. I tillegg inkluderer Collector's Edition unike gjenstander og kosmetiske tillegg som lar deg tilpasse karakterenes utseende. Spillet er designet for å spilles i samarbeidsmodus for opptil 4 personer. Spillet er en gave Steam-nøkkel for Russland-regionen.







Warhammer: End Times - Vermintide Collector's Edition er en samlerutgave av co-op actionspillet utviklet av Fatshark. Spillet setter spillere mot horder av rotteplager i den dystopiske verdenen til Warhammer Fantasy.

Collector's Edition inkluderer selve spillet, pluss tilleggsinnhold som eksklusive karakterkostymer og skinn, gjenstander, kunst og lydspor. Utgaven inkluderer også en fysisk minner, noe som gjør den til et flott tillegg til en Warhammer-fans samling.

Denne utgaven lar spillere stupe inn i den unike verdenen til Warhammer og kjempe mot rotter med venner. Det vil være et utmerket valg for de som liker å samle spill eller fans av Warhammer-universet.


***


  1. Warhammer: End Times - Vermintide Collector's Edition er et utrolig vanedannende spill med fantastisk grafikk og lyd.
  2. Jeg er spent på Warhammer: End Times - Vermintide Collector's Edition! Spillet har alt du trenger for en flott tid.
  3. The Collector's Edition av Warhammer: End Times - Vermintide er en ekte gave til fans av serien. Den har mange unike elementer som ikke finnes i andre versjoner av spillet.
  4. Dette spillet er ekte kunst! I Warhammer: End Times - Vermintide Collector's Edition er alt gjennomtenkt til minste detalj slik at alle spillere kan nyte spillingen.
  5. Et utmerket skytespill med utmerket grafikk og et interessant plot. Warhammer: End Times - Vermintide Collector's Edition er det du trenger for en flott tid.
  6. Hvis du vil oppleve ekte spillmoro, må du prøve Warhammer: End Times - Vermintide Collector's Edition!
  7. Warhammer: End Times - Vermintide Collector's Edition er et spill som får deg til å føle deg som en ekte helt. Det har aldri vært så gøy å drepe rotter!
  8. Jeg kan ikke få nok av Warhammer: End Times - Vermintide Collector's Edition! Dette er et flott spill som ikke lar deg kjede deg.
  9. Hvis du elsker ride- og skytespill, er Warhammer: End Times - Vermintide Collector's Edition noe for deg. Dette er et flott spill som lar deg ha mye moro.
  10. Warhammer: End Times - Vermintide Collector's Edition er det beste spillet jeg har spilt på lenge. Jeg anbefaler det til alle fans av kvalitetsspill.



Egendommer:




Flott spill som får deg til å føle deg som en ekte helt!

Vanedannende spilling og vakker grafikk, det er alltid noe å gjøre.

Flott samlerutgave med tilleggsmaterialer.

Flott valg for elskere av blodige kampspill.

Veldig interessant plot og unike karakterer.

Planlegging og koordinering med laget er nøkkelen til å vinne spillet.

En utmerket kombinasjon av dynamiske kamper og taktisk planlegging.

Spillet formidler perfekt atmosfæren av skrekk og kampen for å overleve.

Gjennomtenkt mekanikk og karakterklasser gjør det mulig å spille annerledes hver gang.

En rekke steder og mange fiender som vil konfrontere deg på vei mot målet.

Warhammer: End Times - Vermintide Collector's Edition er et flott spill for fans av fantasy og co-op skytespill.

Vermintide Collector's Edition inneholder et vell av tilleggsinnhold for å fordype deg ytterligere i Warhammer-verdenen.

Spillet til Vermintide er balansert og variert, og co-op-mekanikken gjør spillet enda mer interessant.

Utmerket grafikk og lydspor skaper et utrolig atmosfærisk spill.

En rekke karakterer og deres unike evner lar deg lage forskjellige kombinasjoner for mer effektiv fullføring av nivåer.

Det er mange forskjellige fiender i Vermintide, som hver krever en annen tilnærming og strategi.

Kampanjene til Vermintide er fylt med interessante oppgaver og en historie som holder deg i spenning til slutten.

Spillet er svært gjenspillbart takket være tilfeldig genererte nivåer og ulike spillmoduser.

Collector's Edition inneholder eksklusive kosmetiske gjenstander som lar deg tilpasse karakterene dine.

Vermintide er et godt valg for alle som elsker samarbeidsskytespill og Warhammer-verdenen.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.1
(30)