✅ Borderlands 3 ? XBOX ONE SERIES X|S Ключ ?

✅ ? Umiddelbart etter kjøpet vil du motta en offisiell / lisensnøkkel for å aktivere spillet Borderlands 3 - Standard Edition for Xbox One / optimalisert for Xbox Series X|S? ? For å aktivere nøkkelen, trenger du en VPN med forbindelse til Argentina? ? Etter aktivering vil ikke spillet ha regionale restriksjoner? ? Er spillet permanent knyttet til Microsoft-kontoen din? ? Du kan laste ned spillet i hvilken som helst region og når som helst, med alle tilgjengelige språk?

Beskrivelse: Borderlands 3 for Xbox One inkluderer en digital oppdatering for Xbox Series X|S! På Xbox Series X kan du spille i 4K-oppløsning med opptil 60 bilder per sekund i både enkeltspiller- og flerspillermodus. I tillegg kan du invitere venner og kjempe mot fiendene dine sammen i delt skjermmodus som støtter opptil 4 spillere. Alles favoritt loot shooter er tilbake med basillioner av mordervåpen og et spennende nytt eventyr! Du vil legge ut på en reise gjennom aldri tidligere sett verdener som en av fire nye Vault Hunters - badasses, hver med unike ferdigheter, evner og modifikasjoner. Når du opptrer alene eller sammen med venner, må du kjempe mot harde motstandere, samle så mange trofeer som mulig og redde hjemmet ditt fra de hensynsløse psykopatene som leder den farligste sekten i galaksen.

Et oppsiktsvekkende eventyr: du må stoppe Calypso-tvillingene fra å forene bandittklaner og underlegge galaksen. Bare du, den hensynsløse Vault Hunter, vil ha allierte og et arsenal som er tilstrekkelig til å beseire disse jævlene.

Din helt, din stil: Du kan forvandle deg til en av fire nye hvelvjegere, hver med unike evner, et rikt utvalg ferdigheter og utallige modifikasjoner. Vault Hunters er formidable hver for seg, men sammen er de rett og slett ustoppelige.

Drep og plyndre: Du har en myriade av forskjellige våpen og dingser til din disposisjon, og hver kamp lover et nytt sett med trofeer. Vil du kunne bruke våpen med autonome kuleskjold? Rifler som kan generere ildpustende vulkaner? Et våpen som vokser bein og jager fiender mens du spyr ut forbannelser? Alt dette er tilgjengelig i spillet.

A New Frontier: Du vil besøke verdener utenfor Pandora, hver med sine egne unike landskap og unike fiender. Du vil utforske pittoreske steder, inkludert ørkener, megabyer og til og med romskip. I hver verden venter nye fiender, farer og oppgaver på deg som ikke lar deg kjede deg.

Funksjoner til Borderlands 3 for Xbox One / Xbox Series X|S:

  • Digital oppdatering for Xbox Series X|S med støtte for 4K og 60 FPS i enkelt- og flerspillermodus;
  • Delt skjermmodus for å spille med venner på samme skjerm;
  • Fire nye Vault Hunters med unike ferdigheter og evner;
  • Basillioner av mordervåpen og gadgets;
  • Utforskning av nye verdener med unike steder og fiender;
  • En spennende historiekampanje med fargerike karakterer og mange oppgaver å fullføre.

For å aktivere Borderlands 3 på Xbox One / Xbox Series X|S med den offisielle nøkkelen, må du bruke en VPN for å koble til Argentina. Når det er aktivert, vil spillet være knyttet til Microsoft-kontoen din for alltid og vil ikke ha regionale begrensninger. Du kan laste ned spillet i hvilken som helst region og på hvilket som helst språk.

Borderlands 3 for Xbox One / Xbox Series X|S

Få den offisielle/lisensnøkkelen for å aktivere Borderlands 3-spillet på [Xbox One](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Xbox%20One&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Xbox%20One.) / Xbox Series X|S

✅ Nøkkel for å aktivere spillet Borderlands 3 på Xbox One / Xbox Series X|S

✅ Digitalt produkt

✅ Ingen regionale restriksjoner

✅ Spillet er for alltid knyttet til Microsoft-kontoen din

✅ Optimalisert for Xbox Series X|S

✅ Delt skjerm for å spille med venner på samme skjerm

✅ Fire nye hvelvjegere med unike ferdigheter og evner

✅ Basillioner av mordervåpen og gadgets

✅ Utforskning av nye verdener med unike steder og fiender

✅ Spennende historiekampanje med fargerike karakterer og tonnevis av oppgaver å fullføre

✅ For å aktivere spillet trenger du en VPN med forbindelse til Argentina

✅ Du kan laste ned spillet i hvilken som helst region og på hvilket som helst språk

Alles favoritt loot shooter er tilbake med basillioner av mordervåpen og et spennende nytt eventyr!

Borderlands 3 på Xbox One / Xbox Series X|S inkluderer en digital oppdatering for Xbox Series X|S! På Xbox Series X kan du spille i 4K-oppløsning med opptil 60 bilder per sekund i både enkeltspiller- og flerspillermodus. I tillegg kan du invitere venner og kjempe mot fiendene dine sammen i delt skjermmodus som støtter opptil 4 spillere.

Du vil legge ut på en reise gjennom aldri tidligere sett verdener som en av fire nye Vault Hunters - badasses, hver med unike ferdigheter, evner og modifikasjoner. Enten du spiller alene eller sammen med venner, vil du ta på deg heftige fiender, samle tyvegods og fullføre massevis av oppdrag i en spennende historiedrevet kampanje.

For å aktivere spillet trenger du en VPN med forbindelse til Argentina, men etter det vil du kunne laste ned spillet på alle språk og regioner. Spillet vil være permanent knyttet til Microsoft-kontoen din, slik at du kan spille det på hvilken som helst Xbox One/Xbox Series X|S-konsoll du er logget på.

Kjøp en digital nøkkel til spillet [Borderlands 3](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Borderlands%203&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Borderlands%203.) for Xbox One / Xbox Series X|S nå og gå på jakt etter nye verdener og drapsvåpen med vennene dine!


***


Borderlands 3 er et RPG-skytespill som er tilgjengelig for å spille på Xbox One-konsoller, samt de nye Xbox Series X- og S-konsollene. Du vil legge ut på en farlig reise over planeten Pandora, hvor mange fiender og hemmeligheter venter på deg. Spillet har en rekke karakterer du kan spille, hver med unike evner og ferdigheter. Det er også mulig å spille i samarbeidsmodus med venner. Dette produktet er nøkkelen til å aktivere spillet på Xbox One eller Xbox Series X|S-konsollen.


***


  1. Et utmerket spill for fans av skytespill og post-apokalyptiske verdener.
  2. En enorm åpen verden som ikke lar deg kjede deg et minutt.
  3. Et fascinerende plot og interessante karakterer som ikke vil forlate deg likegyldig.
  4. Et bredt utvalg av våpen og evner, slik at hver spiller kan velge sin egen spillestil.
  5. Forseggjort grafikk og lyd skaper en unik atmosfære.
  6. Spillet egner seg for å spille både alene og i samarbeid med venner.
  7. Et enkelt og praktisk grensesnitt som raskt lar deg navigere i spillverdenen.
  8. Hyppige oppdateringer og tillegg som legger til nytt innhold og forbedrer spillingen.
  9. Utmerket verdi for pengene og kvalitet.
  10. En av de beste skytespillene i nyere tid, som absolutt er verdt å prøve.



Egendommer:




Borderlands 3 er et spennende og vanedannende førstepersonsskytespill som ikke vil forlate deg likegyldig!

Denne digitale gjenstanden fungerer utmerket på min Xbox One Series X|S-konsoll og er mye moro.

Nøkkelen til Borderlands 3 ble enkelt og raskt aktivert, uten problemer.

Jeg liker grafikken og lydeffektene i Borderlands 3, som lar deg fordype deg i spillverdenen til det fulle.

Borderlands 3 tilbyr mange interessante oppgaver og oppdrag som lar deg bruke mange timer i spillet.

Samarbeidsmodusen i Borderlands 3 lar deg spille med venner og skape uforglemmelige opplevelser sammen.

Antallet tilgjengelige karakterer og evner i Borderlands 3 lar deg tilpasse spillopplevelsen til dine behov og preferanser.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.2
(43)