❗️YouTube Premium 12 måneders individuelt abonnement❗️

❗️ Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt meg ved å bruke en av kontaktene som er oppført i profilen min! ❗️

❗️ Jeg foreslår at du kobler til e-posten din et abonnement på ?Youtube Premium + Youtube Music? i 12 måneder (individuell). Vær oppmerksom på at for å koble til må du oppgi påloggingsinformasjon og passord for Google-kontoen din. Uten disse dataene vil jeg ikke kunne koble til. Abonnementet kan aktiveres for alle kontoer, både nye og gamle. Betaling skjer ved å forhåndsbetale et premiumabonnement i 12 måneder med bankkort. Umiddelbart etter betaling vil hele den betalte perioden vises i abonnementsinformasjonen på profilen din, og en betalingskvittering vil bli sendt til din e-post. Jeg garanterer at abonnementet vil fungere i hele den betalte perioden, og du trenger ikke en VPN for å bruke det.

❗️ For å abonnere etter betaling, må du oppgi en unik betalingskode for produktet og påloggingsinformasjon for Google-kontoen din (e-postadresse, passord og engangskode hvis tofaktorautentisering er aktivert). Vær oppmerksom på at dette ikke er et Google Family Group-abonnement, men et fullstendig, individuelt premium-abonnement som du kan betale én gang og nyte sømløst for hele perioden.

Følg disse trinnene for å abonnere:

  1. Skriv inn påloggingsinformasjonen for Google-kontoen din i riktig skjema på produktsiden.
  2. Betal for abonnementet ditt.
  3. Etter at betalingen er bekreftet, vil du motta en e-post med en lenke til kjøpssiden og en unik betalingskode for produktet. I delen "Korrespondanse med selger" på kjøpssiden må du oppgi denne koden som bekrefter betalingen. Vanligvis må du også bekrefte at du er logget på Google-kontoen din, noe jeg vil informere deg om i korrespondanse.
  4. Vennligst vent mens jeg abonnerer. Jeg vil varsle deg via chat når abonnementet ditt er klart. Jeg vil aktivere den så snart som mulig etter betaling, men om natten kan perioden bli forlenget.

❗️YouTube Premium 12 måneders individuelt abonnement❗️

Youtube Premium er en tjeneste fra Youtube som lar deg se videoer uten annonser, samt lagre videoer på enhetene dine og se dem offline. I tillegg gir et abonnement på Youtube Premium deg automatisk tilgang til YouTube Music-tjenesten, hvor du kan nyte musikk uten kommersielle avbrudd og laste ned sanger for offline lytting.

Det individuelle abonnementet på Youtube Premium som tilbys i butikken vår lar deg nyte alle fordelene med denne tjenesten i 12 måneder. Abonnementet aktiveres på kontoen din og lar deg bruke det på alle enheter du er logget på Google-kontoen din på.

Abonnement gjennomføres ved å forhåndsbetale premie i 12 måneder med bankkort. Etter betaling vil all informasjon om abonnementet vises på profilen din, og en betalingskvittering vil bli sendt til din e-post. Vi garanterer at abonnementet vil fungere i hele den betalte perioden, og du trenger ikke en VPN for å bruke det.

For å abonnere må du oppgi påloggingsinformasjonen for Google-kontoen din i riktig skjema på produktsiden, betale for abonnementet og oppgi en unik produktbetalingskode og påloggingsinformasjon for Google-kontoen din. Etter dette vil vi aktivere abonnementet og gi deg beskjed når det er klart i chatten. Vi vil aktivere abonnementet så raskt som mulig etter betaling, men om natten kan perioden bli forlenget.

Ikke gå glipp av muligheten til å nyte alle fordelene med Youtube Premium og Youtube Music i 12 måneder til en god pris. Registrer deg for et individuelt abonnement på nettsiden vår allerede nå!

Et individuelt abonnement på tjenestene Youtube Premium og Youtube Music tilbys i 12 måneder. Med dette abonnementet kan du se YouTube-videoer uten annonser, lagre videoer på enhetene dine og se dem uten nett. I tillegg gir abonnementet tilgang til tjenesten Youtube Music, hvor du kan lytte til musikk uten reklamepauser og laste ned sanger for offline lytting.

For å koble til et abonnement må du oppgi pålogging og passord for Google-kontoen din. Betaling skjer på forhånd i 12 måneder med bankkort. Etter betaling vil all abonnementsinformasjon vises i abonnementsinformasjonen på profilen din, og en betalingskvittering vil bli sendt til din e-post.

Abonnementet er garantert å fungere i hele den betalte perioden og krever ikke en VPN for å bruke. For å abonnere må du oppgi påloggingsinformasjonen for Google-kontoen din på produktsiden, betale for abonnementet og oppgi en unik produktbetalingskode og påloggingsinformasjonen for Google-kontoen din.

Abonnementet kan aktiveres på alle kontoer, både nye og gamle. Den er gyldig på alle enheter du er logget på Google-kontoen din på. Abonnement skjer gjennom en fullverdig individuell premie, som kan betales én gang og brukes uten problemer gjennom hele terminen.

For å abonnere må du etter betaling oppgi en unik betalingskode for produktet og påloggingsinformasjon for Google-kontoen din (e-postadresse, passord og engangskode hvis tofaktorautentisering er aktivert). Etter dette vil abonnementet aktiveres og du vil motta et varsel i chatten om at det er klart. Om natten kan aktiveringsperioden forlenges.


***


❗️Youtube Premium 12 måneders individuelt abonnement❗️ er et tilbud om å kjøpe et fullt individuelt abonnement på YouTube Premium og YouTube Music i 12 måneder. Etter å ha forhåndsbetalt premie i 12 måneder med bankkort, vil abonnementet aktiveres til Google-kontoen du spesifiserte. For å gjøre dette må selgeren oppgi login og passord for Google-kontoen din, samt en unik betalingskode for varene.

Abonnementet er gyldig for ALLE kontoer, inkludert nye og gamle, og krever ikke bruk av VPN. Etter aktivering av abonnementet vil det fungere i hele den betalte perioden.

For å abonnere må du oppgi påloggingsinformasjonen til Google-kontoen din i skjemaet på produktsiden, betale og oppgi en unik betalingskode for produktet. Etter bekreftelse av betaling vil selger sende en lenke til kjøpssiden og abonnementet kobles til.

Selger garanterer driften av abonnementet gjennom hele den betalte perioden og vil gi deg beskjed når abonnementet er klart i chatten. Om natten kan abonnementsperioden forlenges. Vær oppmerksom på at for å abonnere må du oppgi pålogging og passord for Google-kontoen din, så vær forsiktig og ikke del dataene dine med tredjeparter.


***


  1. Youtube Premium er en utmerket tjeneste som lar deg se på videoer uten annonser.
  2. Jeg er veldig fornøyd med YouTube Premium-abonnementet mitt, da jeg nå kan se favorittvideoene mine når som helst uten at noen reklame forstyrrer meg.
  3. Youtube Premium gir høykvalitets video og lyd, noe som gjør seeropplevelsen din enda morsommere.
  4. Med et individuelt abonnement på Youtube Premium kan jeg laste ned videoer og se dem uten internettilgang.
  5. Jeg anbefaler Youtube Premium til alle som liker å se videoer uten annonser og i høy kvalitet.
  6. Youtube Premium gir tilgang til eksklusivt innhold som ikke finnes på andre plattformer.
  7. Jeg liker å se annonsefrie musikkvideoer med YouTube Premium-abonnementet mitt.



Egendommer:




YouTube Premium er en flott måte å få tilgang til eksklusivt YouTube-innhold og nyte uten annonser.

Jeg har hatt mye moro med å se YouTube-videoer uten annonser takket være et YouTube Premium-abonnement.

YouTube Premium gir meg muligheten til å se videoer i bakgrunnen, noe som er veldig praktisk.

Jeg elsker at YouTube Premium inkluderer en funksjon for automatisk å spille av neste video, det sparer meg tid og er praktisk.

Uten annonser kan jeg glede meg over å se favorittvideoene mine på YouTube mer effektivt og fokusere på innhold.

Med YouTube Premium har jeg tilgang til et stort antall musikkspor og videoer, noe som gjør YouTube-opplevelsen min enda mer variert.

Jeg setter pris på muligheten til å laste ned videoer til telefonen min og se dem uten nett når jeg er på et utilgjengelig sted for Internett.

YouTube Premium er en fin måte å støtte favorittskaperne dine på YouTube fordi de får mer inntekt fra visninger enn når de vises med annonser.

Jeg anbefaler YouTube Premium til alle som liker å se annonsefrie YouTube-videoer og vil ha tilgang til eksklusivt innhold.

Jeg er veldig fornøyd med YouTube Premium-abonnementet mitt og anser det som en god investering i YouTube-seeropplevelsen min.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.2
(43)