Two Worlds II HD Call of the Tenebrae STEAM KEY GLOBAL

Dette er en frittstående versjon av "Call of the Tenebrae" DLC for "To verdener II", et enkeltspiller RPG-spill som ikke krever grunnspillet eller erfaring med tidligere versjoner av Two Worlds, men anbefales for erfarne RPG-spillere . I dette nye RPG-eventyret setter drapet på Darpha i gang en kjede av hendelser som avslører kraftig ny magi og en voksende ondskap med skumle planer for befolkningen i Antalor. Helten befinner seg i en kamp mellom to ledere av ville stammer av rottelignende skapninger, en forferdelig ny fiende som klarte å fullføre det meste av sin groteske plan mens innbyggerne i Antalor forble fullstendig uvitende. Helten har bare noen dager igjen til å handle raskt og beseire denne nye ondskapen før lyset fra Antalor slukker.

I spillet vil du finne kjente og nye karakterer som vil hjelpe til med å avdekke et folkemordsplott som vil ødelegge harmonien til Antalor og føre til ødeleggelse. Løs opp mysteriet om alvenes forsvinning og oppdag kraftige relikvier fra fortiden, nye funn vil føre til sjokkerende funn som vil forandre ansiktet til Antalor for alltid. I spillet finner du slitesterk ny rustning, kraftige nye våpen, nye steder og kjempe mot en ny rase av fiender som vil hindre veien din. Nye kampteknikker og fiendens atferd vil holde deg på tærne, og nye steder venter på deg, fra befengte kirkegårder og krypter til mørke skoger befengt med ondskapsfulle fiender. Skjebnen til innbyggerne i Antalor henger i en tynn tråd, og innsatsen har aldri vært høyere. Avdekk et lumsk komplott mot innbyggerne og oppdag en mektig hemmelighet som vil ryste Antalor til sin kjerne. Velkommen til to verdener!

I spillet vil du se skjønnheten til Antalor og dens innbyggere, som aldri har blitt vist før takket være den nye oppdaterte motoren. Du vil finne flere timer med spennende spilling med et nytt eventyr i Two Worlds-universet, i tillegg til mange sideoppdrag og tilleggsoppdrag. Velg mellom et bredt spekter av økser, maces, dolker, sverd og spyd, i tillegg til avstandsvåpen som magiske staver, piler og buer, rifler og armbrøster. Et bredt utvalg av nye krystaller som forbedrer våpen og rustning er spredt over hele landet, og venter på at den uredde oppdageren skal oppdage dem og gi våpenet ditt nye evner og egenskaper. Spillet har også et forbedret alkymisystem med nye ingredienser og teknikker for å lage nye eliksirer og opptjente drinker, og gir spilleren nye muligheter for angrep, forsvar og helsegjenoppretting. Utforsk skjærgården som aldri før; Utforsk nye steder, fra skumle krypter og sumper fulle av vandrende døde, til enorme landsbyer, handelsposter og bandittleirer. En ny rase har dukket opp i spillet - en forferdelig crossover mellom rotte og mann, kalt "de utvalgte", med motiver og ambisjoner som bare er kjent for dem. Du må finne ut hvem som er venn og hvem som er fiende før Antalor blir tatt.

Velkommen til den digitale varebutikken hvor du kan kjøpe "Two Worlds II HD Call of the Tenebrae STEAM KEY GLOBAL" digitale varer. Dette er en frittstående versjon av DLC for "Two Worlds II", som er et spennende RPG-eventyr for én spiller.

Dette spillet inneholder en overbevisende historie der drapet på Darfa setter i gang en kjede av hendelser som avslører kraftig ny magi og en voksende ondskap med skumle planer for befolkningen i Antalor. Du må kjempe mot en forferdelig ny fiende, fullføre deres groteske plan og redde lyset fra Antalor.

I spillet finner du slitesterk ny rustning, kraftige nye våpen, nye steder og kjempe mot en ny rase av fiender som vil hindre veien din. Nye kampteknikker og fiendens atferd vil holde deg på tærne, og nye steder venter på deg, fra befengte kirkegårder og krypter til mørke skoger befengt med ondskapsfulle fiender.

Du må løse gåter, fullføre oppdrag og kjempe mot farlige fiender for å avdekke hemmelighetene til Antalor og redde folket fra en forferdelig ondskap. Dette spillet vil være av interesse for både nybegynnere i RPG-sjangeren og erfarne spillere.

Ved å kjøpe "Two Worlds II HD Call of the Tenebrae STEAM KEY GLOBAL", vil du motta en global nøkkel for å aktivere spillet på Steam. Du vil også kunne glede deg over den vakre utformingen av html-koden på produktsiden, som vil hjelpe deg bedre å forstå hva som venter deg i spillet. Ikke gå glipp av muligheten til å stupe inn i den fascinerende verdenen Antalor og redde folket fra forferdelig ondskap!

"Two Worlds II HD Call of the Tenebrae STEAM KEY GLOBAL" er en frittstående DLC-versjon for RPG-spillet "Two Worlds II", tilgjengelig for kjøp i den digitale butikken. Dette spillet byr på et spennende eventyr som begynner med drapet på Darfa og setter bevegelige en kjede av hendelser som avslører en kraftig ny magi og en voksende ondskap med skumle planer for befolkningen i Antalor. Du vil finne deg selv i en kamp mellom to ledere av vilde stammer av rottelignende skapninger, en forferdelig ny fiende som har fullført det meste av hans groteske plan, og helten har bare noen få dager igjen å vinne, dette er et nytt onde før lyset til Antalor slukker.

I spillet vil du finne kjente og nye karakterer som vil hjelpe til med å avdekke et folkemordsplott som vil ødelegge harmonien til Antalor og føre til ødeleggelse. Du vil kunne løse mysteriet om alvenes forsvinning og oppdage kraftige relikvier fra fortiden, mens nye oppdagelser vil føre til sjokkerende oppdagelser som vil forandre ansiktet til Antalor for alltid.

I spillet finner du slitesterk ny rustning, kraftige nye våpen, nye steder og kjempe mot en ny rase av fiender som vil hindre veien din. Nye kampteknikker og fiendens atferd vil holde deg på tærne, og nye steder venter på deg, fra befengte kirkegårder og krypter til mørke skoger befengt med ondskapsfulle fiender. Spillet har også et forbedret alkymisystem med nye ingredienser og teknikker for å lage nye eliksirer og opptjente drinker, og gir spilleren nye muligheter for angrep, forsvar og helsegjenoppretting.

Two Worlds II HD Call of the Tenebrae anbefales for erfarne RPG-spillere, men krever ikke erfaring med tidligere versjoner av Two Worlds. I spillet finner du også mange sideoppdrag og tilleggsoppdrag som vil gi enda mer variasjon og spenning til spillingen.


***


Two Worlds II HD Call of the Tenebrae STEAM KEY GLOBAL er et frittstående enkeltspillerspill som er Call of the Tenebrae-utvidelsen for Two Worlds II. Det krever ikke grunnspillet og krever ikke kunnskap om tidligere Two Worlds-titler, men erfaring med RPG-spill anbefales å spille.

I dette nye RPG-eventyret setter drapet på DarPha i gang en kjede av hendelser som avslører ny magi og en ondskapsfull ondskap som har skumle planer for befolkningen i Antalor. Spilleren må slutte seg til nye allierte og gamle bekjente for å avdekke et folkemordkomplott som vil ødelegge harmonien til Antalor og etterlate dets folk og land i ruiner.

Spilleren må løse mysteriet om alvenes forsvinning og oppdage kraftige relikvier fra fortiden, mens nye oppdagelser vil føre til fantastiske funn som vil forandre ansiktet til Antalor for alltid. Nye kampteknikker og fiendens oppførsel vil tvinge spilleren til å tenke på føttene, og nye steder, fra fantastiske kirkegårder og krypter, til dystre sumper og mørke skoger, vil det vrimle av brutale fiender.

Spilleren får også et nytt arsenal av våpen og rustninger, nye krystaller for å oppgradere våpen og rustninger, og et forbedret alkymisystem for å lage nye eliksirer og helbredende eliksirer. Spilleren vil også kunne utforske nye steder, inkludert landsbyer, handelsposter og bandittleirer. Spillet introduserer også en ny art, en skremmende kombinasjon av rotte og menneske kalt "De utvalgte".

Spillet aktiveres gjennom Steam; for å gjøre dette må du installere Steam og registrere en ny konto hvis du ikke allerede har en. Etter dette må du gå til delen "legg til spill" og aktivere nøkkelen du har kjøpt.


***


  1. Bra spill! Jeg likte virkelig grafikken og atmosfæren.
  2. Fascinerende historie og interessant spilling, jeg anbefaler det!
  3. Et utmerket valg for fans av fantasy- og rollespill.
  4. Grafikken er på topp, jeg har det gøy å spille!
  5. En veldig interessant og uvanlig verden, jeg vil utforske den fullstendig.
  6. Utmerket optimalisering, spillet kjører uten problemer på svake datamaskiner.
  7. For en slik pris er spillet bare en bombe, du vil ikke angre på kjøpet!
  8. Klassisk RPG-spill som ikke blir kjedelig selv etter dusinvis av timer med spilling.
  9. Et utmerket valg for de som leter etter et høykvalitets og rimelig RPG-spill.
  10. Veldig interessant og variert spilling, det er alltid noe å gjøre og hvor du skal dra.



Egendommer:




Utmerket grafikk og lyddesign.

Spillet er spennende og vanedannende i mange timer.

Mange interessante og varierte oppgaver og oppdrag.

Gjennomtenkt verden med mange lokasjoner og karakterer.

Spillet passer både for fantasyelskere og de som elsker eventyr.

Fengende historie med interessante hemmeligheter.

Evnen til å spille både alene og i samarbeid med venner.

Godt optimalisert og fungerer problemfritt på de fleste datamaskiner.

En rekke våpen og magi vil tillate alle å finne sin egen spillestil.

Digitalt produkt med utmerket valuta for pengene.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.3
(56)