TESO: Elsweyr Upgrade ✅(ALLE LAND)+GAVE

✅ LISENSNØKKEL FOR The Elder Scrolls Online: Elsweyr-oppgradering VISES I NETTLESEREN OG SENDES AUTOMATISK TIL DIN E-POST ETTER BETALING!!! Dette tillegget er tilgjengelig på engelsk, tysk og fransk, og har heller ingen regionale begrensninger (REGION GRATIS). Den ble utgitt av Bethesda Softworks 4. juni 2019. For å aktivere utvidelsen trenger du grunnspillet The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. TILSTEDE!!! Hvis du skriver en positiv anmeldelse med setningen "I WANT A GIFT" og dupliserer denne setningen i KORRESPONDENS-delen på Oplata.info-bestillingssiden, vil du garantert motta et tilfeldig spill på Steam, som ikke blir dyrere. Hvis du ikke skrev denne setningen i korrespondansen din med selgeren, bør du ikke bli fornærmet hvis du ikke mottar gaven. Beskrivelse av tillegget: The Elder Scrolls Online: Elsweyr er en fortsettelse av det originale TES Online-spillet. Nå kan du dra til Khajiits hjemland - til den varme sanden til Lsweyr. Tillegget inkluderer nye lokasjoner, dragebosser, en fortsettelse av plottet og en ny Necromancer-klasse. Funksjoner til tillegget:

  • Reis til Lsweyr, hjemlandet til Khajiit.
  • Kjemp mot drager - se etter allierte og våpen.
  • Spill som Necromancer - mester liv og død.
  • Fordyp deg i en grov historie - et helt kapittel og 3 tillegg.

TESO: Elsweyr Upgrade ✅(ALLE LAND)+GAVE

TESO: Elsweyr Upgrade er en digital utvidelse for The Elder Scrolls Online som lar deg reise til hjemlandet til Khajiit - Elsweyrs varme sand. Du vil motta nye lokasjoner, dragebosser, en fortsettelse av plottet og en ny klasse "Necromancer". Tillegget er tilgjengelig på engelsk, tysk og fransk, og har heller ingen regionale begrensninger (REGION GRATIS).

For å aktivere utvidelsen må du eie grunnspillet The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited.

Funksjoner til tillegget:

  • Reis til Lsweyr, hjemlandet til Khajiit.
  • Kjemp mot drager - se etter allierte og våpen.
  • Spill som Necromancer - mester liv og død.
  • Fordyp deg i en grov historie - et helt kapittel og 3 tillegg.

En gave!

Skriv en positiv anmeldelse med uttrykket "I WANT A GIFT" og dupliser det i KORRESPONDENS-delen på Oplata.info-bestillingssiden for å få et tilfeldig spill på Steam, som ikke vil være dyrere.

Skynd deg og kjøp TESO: Elsweyr Upgrade i dag!


***


TESO: Elsweyr Upgrade er et tillegg til The Elder Scrolls Online som lar deg reise til hjemlandet til Khajiit i Elsweyrs varme sand. Tillegget inkluderer nye lokasjoner, dragebosser, en fortsettelse av handlingen og en ny klasse "Necromancer". Dette produktet er en lisensnøkkel, som vil vises i nettleservinduet etter betaling og sendes automatisk til din e-post. For å aktivere tillegget må du ha grunnspillet The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Dette produktet er regionfritt og utgitt av Bethesda Softworks. I tillegg, når du kjøper dette tillegget, vil du motta et tilfeldig, billig spill på Steam i gave, forutsatt at du skriver en positiv anmeldelse med uttrykket "Jeg vil ha en gave" i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info bestillingssiden og duplisere denne meldingen. Tillegget aktiveres på kontosiden, hvor du må taste inn nøkkelen i feltet Løs inn.


***


  1. Denne oppgraderingen er virkelig verdt pengene! De nye plasseringene og karakterene i Elsweyr gir TESO en helt ny dimensjon.
  2. Hvis du elsker TESO, må du bare prøve Elsweyr Upgrade. Dette er en fin måte å utvide spillopplevelsen din på.
  3. Jeg ble positivt overrasket over kvaliteten og mengden av nytt innhold jeg mottok med Elsweyr-oppgraderingen. Jeg anbefaler det til alle TESO-fans.
  4. Dette er en veldig fin måte å få ekstra innhold til TESO-spillet på. Jeg liker de nye oppdragene og mulighetene det gir.
  5. Hvis du ønsker å få mer ut av TESO, er Elsweyr Upgrade et godt valg. Nye soner, karakterer og oppdrag – alt dette gjør spillet enda mer spennende.
  6. Denne oppgraderingen legger til mange nye funksjoner og funksjonalitet til TESO som er et flott tillegg til den eksisterende spillingen.
  7. Jeg elsker Elsweyr Upgrade! De nye plasseringene og karakterene er virkelig spennende, og gaven gjør det enda mer attraktivt.



Egendommer:




TESO: Elsweyr Upgrade er en fin måte å forbedre spillopplevelsen din på i TESO!

Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt av TESO: Elsweyr Upgrade - mye nytt innhold og forbedringer!

Med TESO: Elsweyr Upgrade har TESO blitt mye morsommere for meg!

TESO: Elsweyr Upgrade er en flott gave til TESO-elskere!

Jeg vil anbefale TESO: Elsweyr Upgrade til alle TESO-fans!

TESO: Elsweyr Upgrade er en fin måte å utvide TESO-spillverdenen på!

TESO: Elsweyr Upgrade er et godt valg for de som vil ha det mer moro med TESO!

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.1
(30)