TeamViewer Premium1 måneder windows/mac

TeamViewer er et hendig program som lar deg omgå brannmuren, blokkere porten og den lokale IP-adressen til NAT-ruteren for ekstern tilgang til datamaskinen din. I tillegg kan andre brukere dele sine skrivebord og presentasjoner, samt overføre filer. For sikker dataoverføring bruker programmet en dataoverføringskanal med nøkkel og en AES-sesjon.

Hvis du har prosjekter som krever ekstern tilgang, kan du få full tilgang til din personlige konto. Det anbefales imidlertid ikke å bruke én konto fra flere posisjoner. Du kan gjøre deg kjent med alle funksjonene til programmet på den offisielle nettsiden, og vi garanterer alltid kvaliteten på arbeidet. I sjeldne tilfeller, hvis noe ikke fungerer, vil vi erstatte programmet med et nytt.

Vi garanterer at tiden din ved bruk av programmet vil være lik eller lengre enn det som er angitt i produkttittelen. Hvis du gir positive tilbakemeldinger, kan vi belønne deg for å gjøre det. Etter kjøpet kan du sende 16-biters koden via chat eller motta data via e-post. Vi vil levere dataene innen 24 timer, i noen tilfeller innen 48 timer.

TeamViewer Premium

1 måned for Windows/Mac

TeamViewer Premium er en høykvalitets fjerntilgangsprogramvare som lar deg enkelt og raskt administrere alle datamaskiner som kjører Windows- eller Mac-operativsystemer. Med den kan du få tilgang til skrivebordet til en ekstern datamaskin, overføre filer, holde presentasjoner og mye mer.

Dette digitale elementet er en 1 måneds lisensnøkkel for bruk på datamaskiner som kjører Windows- eller Mac-operativsystemer. Du vil ha full tilgang til TeamViewer Premium-funksjoner i 1 måned.

Hovedtrekkene:

  • Ekstern datamaskintilgang
  • Overføring av filer
  • Lage en presentasjon
  • Tilgang til skrivebordet til en ekstern datamaskin
  • Sikker dataoverføring
  • Støtte for Windows og Mac-operativsystemer

Mottak av varene:

Etter kjøpet vil du motta en lisensnøkkel for å aktivere TeamViewer Premium i 1 måned. Nøkkelen vil bli levert til deg innen 24 timer etter betaling for bestillingen.

Med TeamViewer Premium kan du raskt og sikkert administrere eksterne datamaskiner, jobbe online og forbedre arbeidseffektiviteten.

TeamViewer Premium 1 måned for Windows/Mac er et høykvalitets fjerntilgangsprogram som lar deg raskt og enkelt administrere alle datamaskiner som kjører Windows- eller Mac-operativsystemer. Med TeamViewer Premium kan du eksternt få tilgang til datamaskinen din, overføre filer, holde presentasjoner og mye mer. Programmet gir sikker dataoverføring over en datalink med en nøkkel og en AES-sesjon.

Dette digitale elementet er en 1-måneders lisensnøkkel for bruk på datamaskiner som kjører Windows- eller Mac-operativsystemer. Etter kjøpet vil du motta en lisensnøkkel som du kan aktivere for å få full tilgang til TeamViewer Premium-funksjoner i 1 måned.

Nøkkelfunksjoner i TeamViewer Premium inkluderer ekstern datamaskintilgang, filoverføring, presentasjoner, skrivebordstilgang til en ekstern datamaskin og støtte for Windows- og Mac-operativsystemer.

Etter kjøpet kan du motta en lisensnøkkel via chat eller e-post. Nøkkelen leveres manuelt innen 24 timer etter betaling av bestillingen, i noen tilfeller kan det ta opptil 48 timer. Vi garanterer kvaliteten på programmet og er klare til å erstatte det med et nytt dersom noe ikke fungerer. Vi garanterer også at programmets brukstid vil være lik eller lengre enn det som er angitt i produkttittelen. Hvis du gir positive tilbakemeldinger, kan vi belønne deg for å gjøre det.


***


TeamViewer Premium er et hendig program som lar deg få ekstern tilgang til datamaskinen din, omgå brannmuren, blokkere porten og den lokale IP-adressen til NAT-ruteren. Med dette programmet kan andre brukere vise sine skrivebord og presentasjoner, samt overføre filer. Programmet bruker en datakobling med en AES-nøkkel og økt.

Dette er en personlig konto som gir full tilgang til programmet i 1 måned. Det anbefales å ikke dele med andre eller logge på fra flere posisjoner. Du kan se alle funksjonene til programmet på den offisielle nettsiden.

Etter kjøpet vil du motta en 16-bits kode som kan sendes via chat eller e-post. Dataene vil bli levert manuelt til deg innen 24 timer (i noen tilfeller kan det ta opptil 48 timer). Om nødvendig kan du få en garanti for produktet. Positive tilbakemeldinger kan bli belønnet.


***


  1. TeamViewer Premium er en utmerket løsning for ekstern datamaskintilgang som gjør det enkelt å kontrollere enheten din fra hvor som helst i verden.
  2. Jeg er fornøyd med TeamViewer Premium – det er et raskt og praktisk verktøy for fjernkontroll av datamaskinen som hjelper meg å spare tid og krefter.
  3. Med TeamViewer Premium kan jeg enkelt koble til datamaskinen min fra hvor som helst i verden, noe som gjør arbeidet på en ekstern datamaskin raskt og effektivt.
  4. Jeg bruker TeamViewer Premium for ekstern opplæring og rådgivning, og jeg er veldig fornøyd med funksjonaliteten og påliteligheten.
  5. TeamViewer Premium er et pålitelig og sikkert verktøy for ekstern datamaskintilgang som tilbyr et bredt spekter av funksjoner for å administrere enheten din.
  6. Jeg anbefaler TeamViewer Premium til alle som leter etter et enkelt og pålitelig verktøy for å administrere datamaskinen sin eksternt.
  7. Med TeamViewer Premium kan jeg enkelt dele filer og dokumenter med andre brukere, noe som gjør teamarbeidet enklere.
  8. Jeg er fornøyd med hastigheten og ytelsen til TeamViewer Premium når jeg fjerntilgang til datamaskinen min, slik at jeg kan utføre oppgaver raskt og effektivt.
  9. TeamViewer Premium er en flott løsning for ekstern kundeservice som lar meg raskt løse problemer og yte service av høy kvalitet.
  10. Jeg setter pris på TeamViewer Premium for dets brukervennlighet og intuitive grensesnitt, som gjør arbeidet med programmet enkelt og praktisk.



Egendommer:




TeamViewer Premium er en flott løsning for fjernkontroll av datamaskiner.

Det er veldig praktisk å bruke TeamViewer Premium til å jobbe på en ekstern datamaskin.

Med TeamViewer Premium er det enkelt og raskt å koble til et eksternt skrivebord.

TeamViewer Premium lar deg jobbe på en ekstern datamaskin uten problemer.

TeamViewer Premium er et flott verktøy for ekstern brukerstøtte.

Med TeamViewer Premium kan du enkelt dele filer mellom eksterne datamaskiner.

TeamViewer Premium lar deg kontrollere en ekstern datamaskin fra enhver enhet der applikasjonen er installert.

Med TeamViewer Premium blir eksternt arbeid mer effektivt og praktisk.

TeamViewer Premium er rask og stabil når den er eksternt tilkoblet.

TeamViewer Premium er et pålitelig og sikkert verktøy for ekstern tilgang til datamaskinen din.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.5
(82)