✅ Europe Universal IV: Rule Britain DLC ⭐Global⭐

✅✅✅ Hvis du har problemer med betalingen, kan du bruke Enot eller Free-Kassa betalingsgatewayer, som støtter betaling med kort, YuMoney, QIWI og andre metoder. Umiddelbart etter betaling vil du motta en nøkkel for å aktivere DLC på Steam uten regionale begrensninger (Region Free / Worldwide / ROW). DLC-en er permanent knyttet til Steam-kontoen din.

Tittel: Immersion Pack - Europa Universalis IV: Rule Britannia Sjanger: Simulering, Strategi Utvikler: Paradox Development Studio Utgiver: Paradox Interactive Spillserie: Europa Universalis Utgivelsesdato: 20. mars 2018

På midten av 1400-tallet hadde England, svekket av kriger på kontinentet, en svak monark og grådige adelsmenn, og så ikke for seg fremtidig storhet. Veien til dem var vanskelig, gjennom borgerkriger, religiøse omveltninger, store branner og tafatte allianser. Men nasjonen som skulle bli Storbritannia ville styre et verdensomspennende handelsimperium, eksportere idealene om engelsk frihet – både i tanke og handel – og bli den mektigste nasjonen i verden.

? Hvis anmeldelsen din er positiv, vil du motta et gavekort og et tilfeldig spill på Steam (hvis kjøpsbeløpet ditt overstiger 100 rubler). ?

Produktet har ingen regionale restriksjoner.⚙️⚙️⚙️ Aktivering:

  1. Installer Steam-klienten (hvis den ikke allerede er installert).
  2. Logg på Steam-kontoen din eller opprett en ny.
  3. I Steam-klienten, nederst til venstre, finn "Legg til spill => Aktiver via Steam...".
  4. Skriv inn din digitale produktnøkkel for å aktivere den.

Vi tilbyr også mange andre spill til de laveste prisene.

✅ Europe Universal IV: Rule Britain DLC ?Global?

Europa Universalis IV: Rule Britannia er en utvidelse av det anerkjente strategispillet som lar spillere ta kontroll over Storbritannia og lede det til verdensherredømme. Spillere vil møte mange hindringer, som borgerkriger, religiøse omveltninger og vanskelige allianser, men vil kunne overvinne dem mens de styrer et verdensomspennende imperium.

Dette er en global DLC, noe som betyr at den ikke har noen regionale begrensninger, og kan aktiveres på Steam i alle land i verden.

Kjøp Europa Universalis IV: [Rule Britannia](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Rule%20Britannia&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Rule%20Britannia.) DLC og få en unik mulighet til å bli hersker over et verdensimperium!

Europa Universalis IV: Rule Britannia DLC er et globalt tillegg til det berømte strategispillet som lar spillere kontrollere Storbritannia og lede det til verdensherredømme. Spillere vil møte mange hindringer, som borgerkriger, religiøse omveltninger og vanskelige allianser, men vil kunne overvinne dem mens de styrer et verdensomspennende imperium.

Tillegget ble utgitt i mars 2018 og ble utviklet av Paradox Development Studio og utgitt av Paradox Interactive. Europa Universalis IV: Rule Britannia DLC har ingen regionale begrensninger og kan aktiveres på Steam i alle land i verden.

Når du kjøper denne DLC-en, vil du motta en aktiveringsnøkkel for Steam uten regionale begrensninger, som vil være knyttet til Steam-kontoen din for alltid. I tillegg, hvis kjøpsbeløpet er mer enn 100 rubler, vil du motta et gavekort og et tilfeldig spill på Steam.

Europa Universalis IV: Rule Britannia DLC vil tillate deg å bli hersker over et globalt imperium og eksportere idealene om engelsk frihet over hele verden. Hvis du allerede er en fan av Europa Universalis IV eller bare elsker strategispill, vil denne utvidelsen være et flott tillegg til spillsamlingen din.


***


Europa Universalis IV: Rule Britannia DLC er et tillegg til det populære strategispillet Europa Universalis IV. Dette er et globalt produkt som gir spillere muligheten til å fordype seg i Storbritannias historie og dets dominans i verden fra 1600- til 1800-tallet.

Rule Britannia inkluderer nye funksjoner og mekanikk som et forbedret sjøslagssystem, nasjonale fokus for England, Skottland og Irland, nye arrangementer og oppdrag, samt nye musikkspor og generelle forbedringer av spillet.

Spillerne får muligheten til å styre staten, utvikle økonomien, erobre nye land og kjempe mot andre nasjoner. Rule Britannia-utvidelsen lar spillere gjenoppleve kjente historiske hendelser og endre historiens gang til deres fordel.

Det er et globalt produkt, noe som betyr at det er tilgjengelig for spill i alle land i verden. Rule Britannia-utvidelsen er et utmerket valg for elskere av historiske strategispill og fans av Europa Universalis-serien.


***


  1. En veldig interessant og informativ DLC som utvider grensene til spillet og legger til mange nye funksjoner.
  2. Et virkelig funn for fans av Europa Universalis IV-serien som ser frem til nye utfordringer og eventyr.
  3. En flott måte å utvide spillopplevelsen din og dykke dypere inn i Storbritannias og Irlands historie.
  4. Spillet har blitt mer realistisk takket være nye funksjoner og forbedringer i DLC.
  5. Jeg ble positivt overrasket over de nye spillfunksjonene som Rule Britannia la til.
  6. Rule Britannia DLC er en fin måte å lære mer om Storbritannia og Irland under de store kolonikrigene.
  7. Jeg likte virkelig hvordan tillegget av ny mekanikk og funksjoner til Rule Britannia utvidet spillets muligheter og gjorde det enda morsommere.



Egendommer:




Jeg elsker denne DLC! Den legger til mange nye funksjoner og dybde til Europa Universalis IV.

Rule Britannia er en flott utvidelse som lar spillere gå dypere inn i britisk historie og skape sitt eget imperium.

Jeg er veldig fornøyd med kjøpet av Rule Britannia. Denne DLC-en legger til ny spillmekanikk og forbedrer den generelle spillingen.

Hvis du elsker Europa Universalis IV, er Rule Britannia definitivt verdt et forsøk. Det åpner for nye muligheter og gjør spillet enda mer spennende.

Denne DLC-en er et godt valg for alle som vil ha det mer moro med å spille Europa Universalis IV. Nye hendelser, mekanikk og funksjoner - alt dette gjør Rule Britannia helt fantastisk.

Jeg har spilt Europa Universalis IV i lang tid, og Rule Britannia er en av de beste DLC-ene jeg noen gang har kjøpt. Det tilfører et nytt lag med dybde og interesse til spillet.

Et flott tillegg til et allerede fantastisk spill! Rule Britannia gjør Europa Universalis IV enda mer unik og interessant.

Jeg kan ikke tro hvor mye Rule Britannia er en game changer! Nye hendelser og funksjoner gjør spillet enda mer spennende.

Hvis du vil ha mer moro med å spille Europa Universalis IV, er Rule Britannia det perfekte valget. Tillegget legger til mange nye funksjoner og funksjonalitet.

Jeg anbefaler Rule Britannia til alle som elsker å spille Europa Universalis IV. Denne DLC-en er et must-kjøp for alle fans av spillet.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.1
(30)