Supreme Ruler 1936 (STEAM KEY / REGIONFRI)

Produkttype: Nøkkel for Steam (Steam Key) / ROW / REGION FREE. Denne utgaven har ingen regionale begrensninger. Spill på engelsk. Utgivelsesdato: 9. mai 2014. Plattform: Windows. Region: Regionfri (ingen restriksjoner). Aktivering: Steam.

Strategispillet Supreme Ruler 1936 vil ta deg tilbake i tid og fordype deg i første verdenskrigs fantastiske verden. Du vil være en sjef som må løse mange problemer og oppgaver for å bringe stor seier og fred til landet ditt.

Aktivering:

  1. Last ned og installer Steam (hvis ikke allerede installert).
  2. Start Steam-klienten.
  3. Opprett en ny konto på Steam eller logg på en eksisterende.
  4. Gå til "Spill"-delen og velg "Aktiver på Steam".
  5. Skriv inn aktiveringsnøkkelen du har kjøpt.
  6. Etter dette vil spillet vises i listen over spill, og du kan installere det.

!!!! TILSTEDE !!!!! Hver tredje kunde som legger igjen en positiv anmeldelse vil motta et tilfeldig spill i gave! Gaver sendes til din angitte postkasse innen 48 timer.

Før du kjøper, sjekk spillets systemkrav og andre parametere som interesserer deg (de kan endre seg over tid) på Steam / Uplay / Origin-nettsidene eller på utgiverens offisielle nettsted. Produkter kjøpt ved en feil eller ikke egnet for systemkrav eller aktiveringsregion kan ikke returneres eller byttes!

Kjære kunder! Vennligst ikke gi negativ tilbakemelding umiddelbart hvis det er noen problemer med det kjøpte produktet. Skriv oss en melding via korrespondanse (kjøpsside på Oplata.info). Vi vil prøve å svare på meldingen din så snart som mulig og raskt løse problemet. Vær oppmerksom på at grunnlaget for å bytte eller returnere en kjøpt nøkkel (nøkkel) som viser feil ved aktivering kun kan være et VIDEOOPPTAK av kjøpsprosessen og det påfølgende forsøket på å aktivere den (en forutsetning er at opptaket ikke må inneholde tegn på redigering).

Hele vårt sortiment:

Vi vil være takknemlige for alle positive tilbakemeldinger du gir etter kjøpet. Med vennlig hilsen "AlternativA" prosjektteam.

Supreme Ruler 1936 (STEAM KEY / REGIONFRI)

Supreme Ruler 1936 er et strategispill som tar deg tilbake i tid og fordyper deg i første verdenskrigs fantastiske verden. Du vil være en sjef som må løse mange problemer og oppgaver for å bringe stor seier og fred til landet ditt.

Dette produktet er et digitalt produkt som kommer som STEAM KEY / REGION FREE og har ingen regionale restriksjoner. Du kan aktivere nøkkelen på Steam-kontoen din og begynne å spille Supreme Ruler 1936 akkurat nå!

Spillets utgivelsesdato er 9. mai 2014. Spillet er på engelsk og passer for Windows-plattformen.

Supreme Ruler 1936 er et strategispill som tar deg tilbake i tid og fordyper deg i første verdenskrigs fantastiske verden. Du vil være en sjef som må løse mange problemer og oppgaver for å bringe stor seier og fred til landet ditt. Denne utgaven har ingen regionale begrensninger, spillspråket er engelsk. Utgivelsesdato: 9. mai 2014. Spillet passer for Windows-plattformen. Dette produktet er et digitalt element som kommer i form av en Steam Key / Region Free, du kan aktivere nøkkelen på Steam-kontoen din og begynne å spille Supreme Ruler 1936 akkurat nå.

For å aktivere spillet, må du laste ned og installere Steam (hvis det ikke allerede er installert), deretter starte Steam-klienten, opprette en ny konto eller logge på en eksisterende, gå til "Spill"-delen og velg "Aktiver på Steam" . Etter å ha skrevet inn aktiveringsnøkkelen du kjøpte, vil spillet vises i listen over spill, og du kan installere det.

Hver tredje kunde som legger igjen en positiv anmeldelse vil motta et tilfeldig spill i gave. Gaver sendes til postkassen spesifisert ved kjøp innen 48 timer.

Før du kjøper, vennligst sjekk systemkravene til spillet og andre parametere som interesserer deg på Steam / Uplay / Origin-nettsidene eller på den offisielle nettsiden til utgiveren, siden varer kjøpt ved en feil eller upassende for systemkravene eller aktiveringsregionen ikke kan returneres eller byttes.

Hvis du støter på problemer med det kjøpte produktet, vennligst ikke gi negativ tilbakemelding umiddelbart, men skriv en melding til AlternativA prosjektteam via korrespondanse på kjøpssiden på nettstedet Oplata.info. Vær oppmerksom på at grunnlaget for å bytte eller returnere en kjøpt nøkkel kun kan være et videoopptak av kjøpsprosessen og det påfølgende forsøket på å aktivere den; opptaket skal ikke inneholde tegn på redigering.


***


Supreme Ruler 1936 er et strategispill som tar deg tilbake til epoken med første verdenskrig. Du vil spille som en militær leder og løse mange oppgaver og problemer for å oppnå seier og fred for landet ditt. Spillet ble utgitt 9. mai 2014 for Windows-plattformen. Dette produktet er en Steam Key (nøkkel), som ikke har noen regionale restriksjoner (Region Free). For å aktivere nøkkelen, må du installere Steam-klienten, opprette en ny konto eller logge på en eksisterende, velge "Spill"-delen og aktivere nøkkelen. Kjøpere som legger igjen positive tilbakemeldinger kan få et tilfeldig spill i gave. Vær oppmerksom på at produkter kjøpt ved en feil, så vel som de som ikke oppfyller systemkravene eller aktiveringsregionen, ikke kan returneres eller byttes. Hvis du har problemer med produktet, anbefales det at du først kontakter selgeren via korrespondanse på kjøpssiden på nettstedet Oplata.info.


***


  1. Supreme Ruler 1936 er et unikt strategispill som tvinger deg til å tenke og planlegge hver eneste bevegelse.
  2. Spillet har mange alternativer for finjustering, slik at du kan tilpasse det til din spillestil.
  3. Spennende spilling og mange scenarier som ikke vil etterlate noen strategifan likegyldig.
  4. Gjennomtenkt spillbalanse lar deg nyte spillet uansett hvilket vanskelighetsnivå du velger.
  5. Supreme Ruler 1936 lar deg føle deg som en ekte hersker og lage din egen historie.
  6. Grafikken og lyden til spillet er på et høyt nivå, noe som legger til atmosfære og fordyper deg i spillverdenen.
  7. Spillet lar deg utføre mange handlinger og velge forskjellige strategier, noe som gjør det umulig å kjede deg.
  8. Et enkelt grensesnitt og praktiske kontroller lar deg raskt mestre spillet og begynne å nyte spillingen.
  9. Spillet passer ikke bare for strategielskere, men også for de som er interessert i historie og politikk.
  10. Supreme Ruler 1936 er en flott kombinasjon av dyp strategi og vanedannende spilling som vil appellere til mange spillere.



Egendommer:




Supreme Ruler 1936 - en spennende strategi som lar deg stupe inn i historien og føle deg som herskeren over landet ditt.

Dette spillet er perfekt for elskere av historie og politikk, takket være dets dype studier og autentisitet.

Spillingen i Supreme Ruler 1936 er så realistisk og interessant som mulig, og lar spillerne føle seg som de virkelige lederne i landet sitt.

Styring av økonomien, hæren og diplomatiske forbindelser - alt dette gjør spillet utrolig morsomt og spennende.

Supreme Ruler 1936 er et godt valg for de som vil bruke tiden sin på å spille smart og interessant spill.

Grafikken og lyden i spillet er laget på et høyt nivå, noe som tilfører virkelighet og atmosfære til spillprosessen.

Dette spillet gir en mulighet til å oppleve alle finessene ved politisk ledelse og beslutningstaking på statlig nivå.

Supreme Ruler 1936 er et utmerket valg for de som ønsker å føle seg som statsoverhodet og ta viktige avgjørelser for landet sitt.

Spillere vil være interessert i å se hvordan deres strategiske beslutninger påvirker økonomien, hæren og politiske forhold til andre land.

Alt i alt er Supreme Ruler 1936 en flott kombinasjon av dyp strategi og historisk nøyaktighet som fans av disse spillene garantert vil like.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.8
(121)