Super People 2 Bloody ✖ SMG Pack-makroer NYHET

Merk følgende! Bare Bloody-mus tilbyr gratis makrooppdateringer ved kjøp. MGN-makroer for Super People 2 er kun tilgjengelig for Bloody-mus med Bloody7-støtte i én pakke for alle pistoler og maskingevær. Alle våpen i Super People har høyest mulig innledende skuddnøyaktighet, men noen våpen kan ha tilfeldig rekyl. Makroer tilbys for alltid, og oppdateringer er gratis så lenge spillet er populært. Makroer er kun ment for blodige mus med internminne og krever en aktivert tredje kjerne for å bruke dem. Etter kjøpet vil du motta de viktigste Bloody MGN-makroene for Bloody7-programmet. Alle makroer er kodet for å beskytte dem mot redigering og fungerer ikke på X7 eller tredjeparts emulatorprogrammer. Musefølsomheten i spillet for våpen er 48. Hvis du er ukomfortabel med å bruke denne følsomheten, kan du endre CPI/DPI til musen slik at den passer deg. Endring av CPI/DPI påvirker ikke makroen. SMG PP-pakken inkluderer: MP5SD, Vector, UMP9, Uzi-PRO, PPSh41 (tilfeldig) for 1x(2x) sikter. For å se en demovideo, besøk http://www.flumbix.ru/video/flumbix-macro-bloody-super-people.mp4. Før du kjøper makroer, sjekk egenskapene til våpnene i spillet og rekylmekanikken. Sterk vertikal og horisontal tilfeldig spredning lar deg ikke skrive med perfekt nøyaktighet; den beste nøyaktigheten oppnås bare i de første bildene. Derfor er makroer designet for å passivt bidra til å redusere rekyl og øke nøyaktigheten. Du må hele tiden justere siktene manuelt. Når du skyter med skoper med mer enn x2 forstørrelse, er nøyaktigheten slik at en kule aldri treffer en kule, og ettersom avstanden øker, øker spredningen mellom kulene. Alle makroer har blitt testet flere ganger. Hvis en makro ikke fungerer som den skal, er problemet i 99% av tilfellene på din side. Hvis du har problemer med makroen, skriv til oplata.info. Produktet er digitalt og kan ikke returneres, vennligst vurder å kjøpe på forhånd.

Velkommen til den digitale varebutikken! Vi er glade for å kunne presentere et nytt produkt - makropakken "Super People 2 Bloody ✖ SMG". Disse makroene er beregnet på Bloody-mus med Bloody7-støtte og internminne. De vil hjelpe deg med å forbedre nøyaktigheten og redusere rekylen når du bruker følgende våpen: MP5SD, Vector, UMP9, Uzi-PRO, PPSh41 (tilfeldig) for 1x(2x) sikter. Makroer oppdateres gratis så lenge spillet er populært, og du får dem for alltid etter kjøpet.

Sørg for at Bloody-musen din har makrominne og at den tredje kjernen er aktivert før du kjøper makroer. Alle makroer er kodet for å beskytte dem mot redigering og fungerer ikke på X7 eller tredjeparts emulatorprogrammer. Vi anbefaler at du sjekker egenskapene til våpnene i spillet og rekylmekanikken før du bruker makroer.

For enkelhets skyld har vi laget en demovideo som du kan se på produktsiden. Siden er designet i et vakkert html-format, som gjør visning og kjøp av makroer mer praktisk og fornøyelig.

Vær oppmerksom på at denne varen er digital og kan ikke returneres. Vennligst vurder kjøpet nøye før du gjør det. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt oss gjennom vårt supportteam på nettstedet.

Vi presenterer for deg makropakken "Super People 2 Bloody ✖ SMG". Disse makroene er designet for Bloody-mus med Bloody7-støtte og internminne, og vil hjelpe deg med å forbedre nøyaktigheten og redusere rekylen når du bruker følgende våpen: MP5SD, Vector, UMP9, Uzi-PRO, PPSh41 (tilfeldig) for 1x (2x) sikter. Pakken inkluderer de viktigste Bloody MGN-makroene for Bloody7-programmet og oppdateres gratis så lenge spillet er populært. Alle makroer er kodet for å beskytte dem mot redigering og fungerer ikke på X7 eller tredjeparts emulatorprogrammer.

Vær oppmerksom på at makroer kun er for blodige mus med internminne og krever at den tredje kjernen aktiveres. Vi anbefaler at du sjekker egenskapene til våpnene i spillet og rekylmekanikken før du bruker makroer.

Vær oppmerksom på at denne varen er digital og kan ikke returneres. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt oss gjennom vårt supportteam på nettstedet.

Vi vil også minne deg på at kun Bloody-mus er utstyrt med gratis makrooppdateringer etter kjøp. Endring av musens CPI/DPI påvirker ikke makroen. Når du skyter med skoper med mer enn x2 forstørrelse, er nøyaktigheten slik at en kule aldri treffer en kule, og ettersom avstanden øker, øker spredningen mellom kulene. Makroer er designet for å passivt bidra til å redusere rekyl og øke nøyaktigheten, men du vil hele tiden måtte justere siktene manuelt.

For enkelhets skyld har vi laget en demovideo som du kan se på produktsiden. Siden er designet i et vakkert html-format, som gjør visning og kjøp av makroer mer praktisk og fornøyelig. Takk for at du valgte vår digitale varebutikk!


***


Super People 2 Bloody ✖ SMG Macros Pack er et sett med makroer for spillet Super People 2, designet for Bloody-mus med støtte for Bloody7 og internminne. Pakken inkluderer makroer for alle maskinpistoler i spillet, inkludert MP5SD, Vector, UMP9, Uzi-PRO og PPSh41 (tilfeldig). Makroer sikrer høyest mulig nøyaktighet av innledende skudd for alle våpen i spillet, men tilfeldig rekyl er mulig for forskjellige typer våpen. Makroer er for alltid, og oppdateringer er gratis så lenge spillet er populært. Makroer kun for Bloody-mus med støtte for Bloody7 og internminne, krever aktivert 3. kjerne.

Pakken inkluderer også makroer for 1x og 2x scopes, samt en demo. Før du kjøper makroer, er det imidlertid nødvendig å avklare egenskapene til våpen- og rekylmekanikken i spillet, siden sterk vertikal og horisontal tilfeldig spredning kanskje ikke lar deg skrive makroer med perfekt nøyaktighet. Makroer er designet for å passivt bidra til å redusere rekyl og forbedre nøyaktigheten, men krever manuelle justeringer for å flytte siktene.

Vær oppmerksom på at alle makroer er kodet fra redigering og fungerer ikke med emulatorprogrammer som X7 og tredjepartsprogrammer. Musefølsomheten i spillet for våpen er 48, men hvis det er upraktisk for deg, kan du endre CPI/DPI til musen for å passe dine behov. Endring av CPI/DPI påvirker imidlertid ikke makroen.

Før du kjøper makroer, sørg for at Bloody-musen din har minne for makroer og at core 3 er aktivert. Har du problemer med makroen kan du kontakte oplata.info. Vær oppmerksom på at produktet er digitalt og ikke kan returneres, så vurder å kjøpe på forhånd.

Makroer kjøres i Bloody 7 med mus fra W, L, J, P, A, AL, T, R, RT, V, N50, ZL50, ML160-serien, samt mus fra sett med tastatur V7M71, V5G5PB72, A9081, A9071 og A6081. Men listen over kompatible mus er kanskje ikke komplett, så sjekk kompatibiliteten før du kjøper. Vær oppmerksom på at produktspesifikasjonene kan endres i fremtidige oppdateringer.







Super People 2 Bloody ✖ SMG Macros Pack er en pakke med makroer for Bloody-mus med støtte for Bloody7, designet for å spille Super People 2. Makroer gir høyest mulig nøyaktighet av første skudd for alle typer våpen i spillet, inkludert MP5SD, Vector , UMP9, Uzi-PRO og PPSh41 (tilfeldig).

Å kjøpe en pakke gir deg muligheten til å motta gratis makrooppdateringer så lenge spillet er populært. Makroer er kun for blodige mus med internminne og krever aktivering av kjerne 3.

Sjekk egenskapene til våpnene i spillet og rekylmekanikken før du kjøper makroer, siden den sterke vertikale og horisontale tilfeldige spredningen ikke lar deg skrive makroer med perfekt nøyaktighet. Makroene er enkle å passivt bidra til å redusere rekyl og for bedre nøyaktighet, men du må hele tiden justere siktene manuelt.

Makroer støttes ikke på X7 og tredjeparts emulatorprogrammer. Alle makroer er kodet fra redigering. Musefølsomheten i spillet for våpen er 48, men den kan endres.

Generell informasjon om kompatible Bloody-mus og tastaturer er også gitt for avklaring før kjøp. Denne varen er digital og kan ikke returneres, så kjøp med alle spesifikasjoner og kompatibilitet i tankene.


***


  1. Super People 2 Bloody ✖ SMG Macros Pack NYHET - et flott produkt for skytefans!
  2. Makroene i denne pakken vil bidra til å forbedre opptaksnøyaktigheten og forbedre den generelle spillmekanikken.
  3. Å sette opp makroer er veldig enkelt og tar bare noen få minutter.
  4. Takket være Super People 2 Bloody ✖ SMG Pak-makroer kan NYE spillere øke våpenferdighetsnivået betydelig.
  5. Denne makropakken vil hjelpe spillere å sikte mot motstandere raskere og mer nøyaktig.
  6. Kvaliteten på makroene er på et høyt nivå, noe som gjør at spillere kan få maksimalt utbytte av å bruke dette produktet.
  7. Super People 2 Bloody ✖ SMG Macros Pack NEW er et godt valg for de som ønsker å forbedre spillet sitt og oppnå mer i skytespillverdenen.



Egendommer:




Super People 2 Bloody ✖ SMG Macro Pack NEW er et utrolig produkt! Det hjelper meg å spille spill mer effektivt og forbedrer resultatene mine.

Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt av Super People 2 Bloody ✖ SMG Macro Pack NYHET. Denne digitale gjenstanden var enkel å installere og enkel å bruke.

Hvis du leter etter en måte å øke ytelsen din i spill, så er Super People 2 Bloody ✖ SMG Macro Pack NEW akkurat det du trenger!

Jeg vil anbefale Super People 2 Bloody ✖ SMG Macro Pack NEW til alle som ønsker å forbedre spillytelsen og oppnå flotte resultater.

Dette digitale produktet er et virkelig funn for enhver spiller! Super People 2 Bloody ✖ SMG Pack NYE makroer fungerer virkelig og forbedrer gameplayet betraktelig.

Jeg har brukt Super People 2 Bloody ✖ SMG Pack-makroer NYE en stund nå, og jeg kan si at de har gjort spillene mer morsomme og interessante for meg.

Ved hjelp av Super People 2 Bloody ✖ SMG Pack NYE makroer ble jeg tryggere på spill og klarte å oppnå bedre resultater. Anbefaler dette produktet på det sterkeste!

Rask og enkel tilgang til makroer gjorde spillet mitt mer effektivt!

Det er utrolig hvordan makroer gjør spillingen enklere og

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.5
(82)