Stronghold Legends: Steam Edition? STEAM GIFT RU

Kjøp en gave på STEAM i Russland med nettlevering 24/7. Umiddelbart etter betaling vil du bli lagt til, en invitasjon og en gave vil bli sendt til STEAM. Spillet eller utvidelsen vil forbli hos deg for alltid. Vær oppmerksom på at gaven ikke kan aksepteres i inventaret ditt, bare legges til kontoens STEAM-bibliotek. Gaven sendes kun til kontoer registrert i Russland, hvor alle priser er angitt i rubler, og kun med en russisk IP-adresse. Viktig: vi sender ikke gaver til CIS-landene / Ukraina, Hviterussland og andre land bortsett fra Russland. Før du kjøper, sørg for å sjekke regionen til STEAM-kontoen din (sørg for at det står "Russland"). Hvis du gjorde en feil, kontakt oss via nettchat eller Telegram. For å få en kobling til kontoen din, i Steam-klienten, klikk "Steam" i øvre venstre hjørne, deretter "Innstillinger -> Grensesnitt -> Vis adresselinje når det er mulig." Gå til profilen din og kopier lenken til kontoen din. Koblingen skal se slik ut uten "/" på slutten. Hvis du har gjort en feil, vil vi behandle bestillingen din manuelt, kontakte oss via nettchat eller Telegram.

Stronghold Legends: Steam-utgave - STEAM GIFT RU

Stronghold Legends: Steam-utgave er en digital gjenstand som er en gavekopi av spillet på Steam.

Spillet er et unikt sanntidsstrategispill hvor du kan lage dine egne festninger og kontrollere enorme hærer i kamper med andre spillere.

В [Steam Edition] (poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Steam%20Edition&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Steam%20Edition.) finner du forbedret grafikk og Steamworks-støtte for å hjelpe deg å nyte spillet på sitt beste.

Ved å kjøpe dette digitale produktet kan du motta en gaveeksemplar av Stronghold Legends: Steam Edition på Steam i Russland.

Viktig: før du kjøper, sørg for at Steam-kontoen din er registrert i Russland og at alle priser er angitt i rubler.

Stronghold Legends: Steam Edition er en digital kopi av spillet på Steam, som er et unikt sanntidsstrategispill som lar deg lage dine egne festninger og kontrollere enorme hærer i kamper med andre spillere. I Steam Edition Du finner forbedret grafikk og Steamworks-støtte for å hjelpe deg å nyte spillet på sitt beste. Ved å kjøpe dette digitale produktet kan du motta en gaveeksemplar av Stronghold Legends: Steam Edition på Steam i Russland. Det er viktig å merke seg at gaven ikke kan aksepteres i varelageret, bare legges til kontoens Steam-bibliotek, og gaven sendes kun til kontoer registrert i Russland, der alle priser er angitt i rubler, og kun med en russisk IP-adresse. Før du kjøper, må du sørge for at Steam-kontoen din er registrert i Russland og at alle priser er angitt i rubler.


***


Stronghold Legends: Steam Edition er et sanntids strategispill utviklet av Firefly Studios og utgitt i 2016. I denne versjonen av spillet finner du nye helter og nye funksjoner som vil utvide spillopplevelsen din.

Du vil kunne kontrollere legendariske helter som kong Arthur, grev Dracula og Tetzlacoatl og kjempe mot fiendene deres. Spillet har flere moduser, inkludert kampanje-, flerspiller- og slottsbeleiringsmodus.

В Stronghold Legends: Steam Edition Nye kamper er lagt til og grafiske effekter er forbedret for å gjøre spillet enda mer spennende. Spillet støtter også Steam Workshop, slik at spillere kan lage og laste opp sine egne kart og mods.

Dette er STEAM GIFT RU, som betyr at du vil motta en nøkkel for å aktivere spillet på Steam i Russland.


***


  1. Stronghold Legends: Steam Edition er en spennende strategi med vakker grafikk og et interessant plot.
  2. Jeg hadde det veldig gøy å spille Stronghold Legends: Steam Edition, med en rekke spillmoduser og mange alternativer for å utvikle din høyborg.
  3. Hvis du elsker strategispill, er Stronghold Legends: Steam Edition et must-kjøp! Dette spillet vil ikke forlate deg likegyldig.
  4. Stronghold Legends: Steam Edition er et flott alternativ for de som ønsker å stupe inn i middelalderens verden og føle seg som en ekte hersker over en festning.
  5. Spillet har god optimalisering, som lar deg nyte spillingen selv på svake datamaskiner.
  6. Stronghold Legends: Steam Edition er et spill som gjør deg avhengig i lange timer og ikke lar deg kjede deg takket være velutviklet mekanikk og spillmoduser.
  7. Hvis du ser etter et spill med en flott historie, spektakulære kamper og muligheten til å bygge din egen festning, så er Stronghold Legends: Steam Edition ditt valg!



Egendommer:




Bra spill! Grafikk, lyd og gameplay er på topp.

Stronghold Legends: Steam Edition er den sanne etterfølgeren til det berømte sanntidsstrategispillet.

Spillet tilbyr mange interessante moduser og muligheter for bestått.

Et utmerket valg for fans av middelaldersimuleringer og -strategier.

Spillet har et brukervennlig grensesnitt og er enkelt å administrere.

Et stort utvalg av ulike enheter og bygninger, som gjør spillet enda mer interessant.

Et utmerket plot og mange spennende oppgaver som ikke lar deg kjede deg.

Spillet passer for både nybegynnere og erfarne spillere.

En av de beste slott- og kampsimulatorene på Steam.

Spillet har utmerket replay-verdi og lang passasjetid.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.5
(82)