Stronghold Crusader 2: The Templar

Kjøp DLC STEAM som gave til Russland. Levering utføres automatisk online 24/7 umiddelbart etter betaling. Skriv inn lenken og du vil bli lagt til. Etter å ha mottatt invitasjonen, vil du motta en gave til Steam-kontoen din i form av et spill eller tillegg som vil være tilgjengelig for alltid. Vær oppmerksom på at gaver ikke kan legges til beholdningen din, bare til kontoen din Steam-bibliotek.

Sending skjer kun til kontoer med en region i Russland og kun til kontoer med priser i rubler. Det er viktig å merke seg at vi ikke sender gaver til CIS-landene, Ukraina, Hviterussland og andre land bortsett fra Russland. Sørg for å sjekke regionen til Steam-kontoen din før du kjøper og sørg for at det står "Russland". Ellers, ikke kjøp.

For å få en lenke til kontoen din, i Steam-klienten, klikk "Steam" i øvre venstre hjørne. Gå deretter til menyen "Innstillinger -> Grensesnitt -> Vis adressefeltet når det er mulig." Gå deretter til profilen din og kopier lenken til kontoen din. Linken må ikke ha en "/" på slutten. Du kan også finne Steam-ID-en din på Google.

Hvis du gjorde en feil når du spesifiserte regionen for kontoen din, vil vi behandle bestillingen din manuelt. Kontakt oss via nettchat eller Telegram.

Stronghold Crusader 2: The Templar er en utvidelse til det populære strategispillet Stronghold Crusader 2. I denne utvidelsen kan du spille som Templars og møte fiendene dine i nye kampanjer og oppdrag. Forvent nye bygninger og enheter, som Templar Knights og Templar Hospitals, samt nye kart og spillfunksjoner.

Kjøp Stronghold Crusader 2: The Templar fra vår digitale butikk og få umiddelbar tilgang til spillet. Vi tilbyr automatisk nettlevering 24/7 etter betaling. Bare skriv inn koblingen din til Steam-kontoen din med en region i Russland og motta en gave til kontoen din. Vær oppmerksom på at gaven kun vil være tilgjengelig i kontoen dins Steam-bibliotek, og at vi ikke sender gaver til CIS-landene, Ukraina, Hviterussland og andre land bortsett fra Russland.

Ikke gå glipp av muligheten til å utvide samlingen av spill på Steam og dykke inn i middelalderstrategiens verden med Stronghold Crusader 2: The Templar!

Stronghold Crusader 2: The Templar er et tillegg til strategispillet Stronghold Crusader 2 som lar deg spille som Templars og møte fiender i nye kampanjer og oppdrag. I tillegg til nye bygninger og enheter som Templar Knights and Hospitals, venter nye kart og spillfunksjoner på deg.

Du kan kjøpe Stronghold Crusader 2: The Templar fra Digital Merchandise Store og få umiddelbar tilgang til spillet. Levering utføres automatisk online 24/7 umiddelbart etter betaling. For å motta en gave til Steam-kontoen din, må du angi en kobling til kontoen din med en region i Russland. Gaven vil kun være tilgjengelig i kontoen din Steam-bibliotek og kan ikke legges til beholdningen din. Vær oppmerksom på at sending kun skjer til kontoer med en region i Russland og kun til kontoer med priser i rubler.

Før du kjøper, må du sjekke regionen til Steam-kontoen din og sørge for at den er oppført som "Russland". Vi sender ikke gaver til CIS-landene, Ukraina, Hviterussland og andre land bortsett fra Russland. Hvis du gjorde en feil når du spesifiserte din region, kan du kontakte oss via nettchat eller Telegram, så vil vi behandle bestillingen din manuelt.

For å få en lenke til Steam-kontoen din, i Steam-klienten må du klikke "Steam" i øvre venstre hjørne, og deretter gå til menyen "Innstillinger -> Grensesnitt -> Vis adressefeltet når det er mulig." Etter det, gå til profilen din og kopier lenken til kontoen din, pass på at lenken ikke inneholder en "/" på slutten.


***


Stronghold Crusader 2: The Templar er et tillegg for spillet Stronghold Crusader 2, tilgjengelig som DLC for Steam. Dette tillegget lar spillere kontrollere Templar-ordenen og delta i nye kampanjer som er knyttet til denne ordren. Spillet introduserer nye enheter, bygninger og ressurser som vil hjelpe spillere å vinne kamper. Det er viktig å merke seg at dette tillegget kun er ment for spillere fra Russland, siden det kun kan fås på kontoer med den russiske regionen og priser i rubler. Levering skjer automatisk etter betaling, og spillet eller tillegget forblir hos deg fortløpende. Du må oppgi en lenke til Steam-kontoen din for å motta gaven.


***


  1. Stronghold Crusader 2: The Templar er et utmerket strategispill som fengsler deg fra de første minuttene.
  2. Spillingen i Stronghold Crusader 2: The Templar er veldig spennende og variert.
  3. Grafikken og lyden i Stronghold Crusader 2: The Templar er på høyeste nivå, noe som skaper en unik atmosfære.
  4. Stronghold Crusader 2: The Templar har mange alternativer for solospill.
  5. Multiplayer i Stronghold Crusader 2: The Templar er en fin måte å konkurrere med andre spillere på.
  6. Stronghold Crusader 2: The Templar er et spill med dyp og gjennomtenkt spilling.
  7. Spillet har gjennomtenkt balanse og velutviklet mekanikk.
  8. Stronghold Crusader 2: The Templar er et utmerket valg for fans av strategi og middelalderske temaer.
  9. Spillet har en stor mengde innhold, som gjør at du kan bruke mange timer på å spille spillet.
  10. Stronghold Crusader 2: The Templar er et klassisk strategispill som vil appellere til både erfarne spillere og nybegynnere.



Egendommer:




Stronghold Crusader 2: The Templar er et flott strategispill for de som liker å kjempe for sine slott og territorier.

Dette spillet er fullt av ulike oppdrag som lar spillere oppgradere sine ferdigheter og strategiske ferdigheter.

Den unike middelalderens atmosfære, perfekt formidlet i spillet, lar spillere stupe inn i en verden av riddere, slott og kamper.

Spillet har et enkelt og intuitivt grensesnitt, som gjør det tilgjengelig for nybegynnere i strategisjangeren.

Flerspillermodusen lar spillere ta imot andre spillere fra hele verden og vise ferdighetene sine i strategiske kamper.

Et stort utvalg av enheter og bygningsstrukturer lar spillerne lage sine egne unike strategier og taktikker.

Spillet har utmerket grafikk og lyd, noe som gjør spillingen enda mer spennende og realistisk.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.9
(134)