Stronghold Crusader 2 - Prinsessen

Få DLC STEAM GIFT FOR RUSSIA nå! Levering utføres automatisk online 24/7 umiddelbart etter betaling. Bare skriv inn lenken og du vil bli lagt til, godta invitasjonen og du vil få tilsendt en gave til spillet eller tillegget på Steam. Vær oppmerksom på at en gave ikke kan aksepteres i inventar, bare legges til kontoen din Steam-bibliotek.

Sending skjer utelukkende til kontoer med Russland-regionen, hvor alle priser er angitt i rubler, og kun med en russisk IP-adresse. Viktig! Vi sender ikke til CIS-land/Ukraina, Hviterussland og andre land bortsett fra Russland. Før du kjøper, sørg for å sjekke regionen til Steam-kontoen din (sørg for at det står "RUSSIA"). Ellers, ikke kjøp!

For å få en lenke til kontoen din, i Steam-klienten, klikk "Steam" i øvre venstre hjørne. I menyen går du til "Innstillinger -> Grensesnitt -> Vis adressefeltet når det er mulig." Gå deretter til profilen din og kopier lenken til kontoen din. Koblingen skal se slik ut uten "/" på slutten.

Hvis du gjør en feil, vil vi behandle bestillingen din manuelt, bare skriv til oss via nettchat eller Telegram. Få Steam-gaven din i dag!

«The Princess & The Pig» er et tillegg til Stronghold Crusader 2 som legger til nye karakterer, kamper og oppdrag. I denne utvidelsen vil spillerne kjempe om kontrollen over kongeriket. En ny karakter - prinsessen - vil bli med spillere i kamp og hjelpe dem å forsvare landet sitt mot fiender. I tillegg vil tillegget inneholde nye kjøttfe – en gris, som kan brukes i kamper og for å forbedre økonomien i kongeriket.

«The Princess & The Pig» legger til nye funksjoner til Stronghold Crusader 2-spillere og lar dem fordype seg i spennende kamper og eventyr. Vakkert html-design på butikksiden for digitale varer vil hjelpe deg raskt og enkelt å lese beskrivelsen av tillegget og ta en kjøpsbeslutning.


***


«The Princess» er en utvidelsespakke for Stronghold Crusader 2 som legger til en ny kampanje og karakterer. Spillere vil kunne spille som en prinsesse som må beskytte riket sitt mot fiender og returnere det til velstand. Utvidelsen inkluderer også nye bygninger, enheter og ressurser som vil tillate spillere å utvikle sin økonomi og styrke sine defensive posisjoner. For de som elsker Stronghold Crusader 2, er «The Princess» et flott tillegg som vil legge til nye funksjoner og utfordringer til spillingen.


***


  1. Stronghold Crusader 2 - The Princess er et flott tillegg til et av de beste strategispillene i sanntid!
  2. Nye enheter og kart i Stronghold Crusader 2 - The Princess lar spillere nyte enda mer variasjon i spillet.
  3. Hvis du elsker strategispill, bør du definitivt prøve Stronghold Crusader 2 - The Princess!
  4. Stronghold Crusader 2 - The Princess er den perfekte måten å diversifisere spillingen og få nye følelser fra favorittspillet ditt.
  5. Princess-tillegget til Stronghold Crusader 2 vil gi mange timer med morsomme og spennende kamper i middelalderens verden.
  6. Stronghold Crusader 2 - The Princess er et utmerket valg for alle som elsker strategispill med vakker grafikk og vanedannende gameplay.
  7. Nye funksjoner og alternativer introdusert i Stronghold Crusader 2 - The Princess vil gjøre spillet enda mer interessant og spennende.
  8. Stronghold Crusader 2 - The Princess er et utmerket valg for de som ønsker å tilbringe tid i middelalderens verden og nyte episke kamper.
  9. Princess-utvidelsen legger til et nytt nivå av kompleksitet og taktiske alternativer til Stronghold Crusader 2.
  10. Stronghold Crusader 2 - The Princess er et flott tillegg til et allerede flott spill som lar deg nyte spillingen enda mer.
  11. Stronghold Crusader 2 - The Princess er et flott tillegg til det originale spillet som legger til nytt innhold og forbedrer spillingen.
  12. Spillet er utmerket utført, med vakker grafikk og interessante oppgaver.
  13. En utmerket kombinasjon av strategi og bystyring som gir spillere full kontroll over domenet sitt.
  14. Nye funksjoner og enheter som dukket opp i dette tillegget gjorde spillet enda mer mangfoldig og interessant.
  15. Tallrike tester og oppgaver vil ikke la spillere kjede seg, men vil bare vekke interesse for spillet.
  16. Dette spillet er ideelt for fans av strategi og middelalderske temaer.
  17. Princess-utvidelsen legger til mange nye elementer til spillet som fans av Stronghold Crusader 2 garantert vil like.



Egendommer:




Flott tillegg til Stronghold Crusader 2! Prinsessen legger til nye funksjoner og forbedringer som gjør spillet enda morsommere.

Hyggelig overrasket over kvaliteten på grafikk og lyd. Prinsessen gir virkelig en følelse av virkelighet til spillet.

Det er verdt å merke seg et interessant plot og mange nye oppgaver. Fortsettelsen av historien om Stronghold Crusader 2 i The Princess etterlater ingen likegyldige.

De nye enhetene og bygningene i The Princess bringer friskhet og variasjon til spillet. De bidrar til å skape en mer mangfoldig strategi og taktikk.

Jeg likte veldig godt flerspillerspillet i The Princess. Felles kamper og kamper med andre spillere gir ekstra dynamikk og interesse til spillet.

Prinsessen er et godt valg for de som elsker strategi og middelalderske temaer. Det gir mange muligheter for utvikling av festningen og hæren.

Prinsessen har gode forutsetninger for utvikling av sin økonomi og handel, noe som gir enda mer dybde og interesse til spillet.

Gjennomtenkt mekanikk og balanse mellom enheter og bygninger i The Princess gjør spillet mer realistisk og utfordrende.

Prinsessen er en fin måte å tilbringe tid med venner eller familie. Spillet egner seg for å spille sammen på samme datamaskin eller nettverk.

Prinsessen er et godt valg for de som leter etter nye utfordringer og vil prøve seg på å administrere en middelalderfestning.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.8
(121)