Shadow Tactics: Blades of the Shogun ?STEAM KEY GLOBAL

Shadow Tactics er en taktisk stealth-simulator satt i Japan før tiden. Spilleren tar på seg rollen som sjef for en tropp av leiemordere som må infiltrere festninger, klostre og skogsleirer mens de unngår fiendekontakt eller bruker feller og giftstoffer.

Troppen består av fem karakterer med unike ferdighetssett og motivasjoner. Til å begynne med virker samspillet mellom karakterene vanskelig, men etter hvert som de fullfører oppgaver lærer krigerne å stole på hverandre, og vennskap utvikles mellom dem. Hver av dem har sine egne styrker og svakheter, og spilleren må nøye veie alle alternativer for å velge den mest passende karakteren for en bestemt oppgave.

Spillet tilbyr tre vanskelighetsgrader der spilleren kan lykkes ved å finne sin egen smarte måte å fullføre oppgaven på. Spilleren kan hoppe over hustak, klatre i høye bygninger og bruke karakteregenskaper til å angripe fiender ovenfra. Spillet tilbyr også spilleren å nyte det vakre landskapet i Japan fra tiden før.

Spillet er tilgjengelig på Steam, hvor du kan kjøpe en nøkkel som passer for enhver region og er global. I spillet kan du spille som fem forskjellige karakterer med unike ferdighetssett, lykkes når oppgaven virker umulig og fienden er ti ganger sterkere enn deg, og finne dusinvis av måter å håndtere fienden på i din egen stil.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun er en spennende taktisk stealth-simulator satt i Japan før tiden. I spillet tar spilleren på seg rollen som sjef for en tropp av leiemordere som må infiltrere uinntagelige festninger, klostre i snødekte fjell og forkledde skogsleirer.

Troppen består av fem helt forskjellige karakterer, hver med unike ferdigheter og motivasjoner. Spilleren kan spille som alle karakterer og velge den som passer best for en spesifikk oppgave. Spilleren kan bruke feller, giftstoffer, og også unngå kollisjoner med fienden.

Spillet tilbyr spilleren å velge den mest passende vanskelighetsgraden fra de tre tilgjengelige. Spilleren kan lykkes der oppgaven virker umulig, og fiendens styrker er ti ganger større enn dine. I spillet kan du finne dusinvis av måter å takle fienden på i din egen stil, hoppe på hustak, klatre i høye bygninger og bruke karakteregenskaper for å angripe fienden ovenfra.

"Shadow Tactics: Blades of the Shogun" er tilgjengelig på den digitale butikken. Du kan kjøpe en digital nøkkel "STEAM KEY GLOBAL" for dette spillet. Nøkkelen passer for enhver region og er global. I tillegg vil du motta en vakker html-design av produktet, som lar deg enkelt og bekvemt bli kjent med hovedfunksjonene i spillet. Ikke gå glipp av muligheten til å kaste deg ut i den spennende verdenen i Japan fra tiden før og bli en ekte ninjakommandant!

Shadow Tactics: Blades of the Shogun er en spennende taktisk stealth-simulator satt i Japan før tiden. I spillet tar spilleren på seg rollen som sjef for en tropp av leiemordere som må infiltrere uinntagelige festninger, klostre i snødekte fjell og forkledde skogsleirer. Troppen består av fem helt forskjellige karakterer, hver med unike ferdigheter og motivasjoner. Spilleren kan spille som alle karakterer og velge den som passer best for en spesifikk oppgave.

Spilleren kan bruke feller, giftstoffer, og også unngå kollisjoner med fienden. Spillet tilbyr spilleren å velge den mest passende vanskelighetsgraden fra de tre tilgjengelige. Spilleren kan lykkes der oppgaven virker umulig, og fiendens styrker er ti ganger større enn dine. I spillet kan du finne dusinvis av måter å takle fienden på i din egen stil, hoppe på hustak, klatre i høye bygninger og bruke karakteregenskaper for å angripe fienden ovenfra.

I tillegg består troppen av fem karakterer med unike ferdighetssett og motivasjoner. Til å begynne med virker samspillet mellom karakterene vanskelig, men etter hvert som de fullfører oppgaver lærer krigerne å stole på hverandre, og vennskap utvikles mellom dem. Hver av dem har sine egne styrker og svakheter, og spilleren må nøye veie alle alternativer for å velge den mest passende karakteren for en bestemt oppgave.

Spillet er tilgjengelig på den digitale varebutikken, hvor du kan kjøpe "STEAM KEY GLOBAL"-nøkkelen, som passer for enhver region og er global. Spilleren kan lykkes ved å finne sin egen smarte måte å fullføre oppgaven på og nyte det vakre landskapet i Japan fra tiden før. Ikke gå glipp av muligheten til å kaste deg ut i den spennende verdenen i Japan fra tiden før og bli en ekte ninjakommandant!


***


Shadow Tactics: Blades of the Shogun er en taktisk stealth-simulator satt i Japan før tiden. I spillet tar du kommandoen over en tropp med leiemordere og sniker deg gjennom skyggene for å infiltrere uinntagelige festninger, klostre, forkledde skogsleirer og andre steder. Du kan bruke forskjellige taktikker, sette feller, bruke gift eller unngå fienden helt, avhengig av situasjonen.

Troppen består av fem svært forskjellige karakterer, hver med unike ferdigheter. Hayato er en dyktig ninja, Mugen er en sterk samurai, Aiko er en mester i forkledning, Yuki er et barn av gatene, og Takuma er en erfaren snikskytter. Du må tenke nøye gjennom taktikk og bruke ferdighetene til hver karakter for å fullføre oppgaver.

Du kan spille som alle fem karakterene, og velge den som passer best for hver situasjon. Det er mange måter å håndtere fienden på i spillet, og du kan velge det mest passende alternativet for deg selv.

Spillet byr på vakre landskap fra pre-era Japan og tre vanskelighetsgrader hvor du kan velge den som passer deg best. For å aktivere spillet må du laste ned og installere Steam, deretter registrere en ny konto eller logge inn med kontoen din, gå til "Mine spill"-delen og velge "Aktiver via Steam...", og deretter skrive inn nøkkelen mottatt etter betaling. Etter aktivering vil spillet vises i listen over spill (bibliotek), og du kan laste det ned.


***


  1. Shadow Tactics: Blades of the Shogun er et spennende spill som får deg til å føle deg som en ekte ninja!
  2. Spillet byr på mange spennende oppdrag og interessante karakterer som vil få deg til å komme tilbake til spillet igjen og igjen.
  3. Shadow Tactics: Blades of the Shogun er en fin måte å fordrive tiden på og fordype deg i den spennende verdenen til det føydale Japan.
  4. Utrolig grafikk og lyd lar deg fordype deg fullstendig i spillingen.
  5. Spillet er ideelt for de som elsker taktiske spill og vil teste våpenhåndteringen og teamkontrollferdighetene deres.
  6. Shadow Tactics: Blades of the Shogun er et spill som tvinger deg til å tenke med hodet i stedet for å bare løpe og skyte.
  7. Spillet tilbyr mange forskjellige måter å fullføre oppdrag på, noe som gjør det veldig morsomt og interessant.
  8. Shadow Tactics: Blades of the Shogun er en fin måte å tilbringe tid med venner og konkurrere om hvem som kan fullføre oppdrag raskere og mer effektivt.
  9. Spillet er svært gjenspillbart takket være mange forskjellige karakterer og måter å fullføre oppdrag på.
  10. Shadow Tactics: Blades of the Shogun er et spill som definitivt ikke vil forlate deg likegyldig og vil få deg til å føle deg som en ekte samurai!



Egendommer:




Shadow Tactics: Blades of the Shogun er et morsomt spill som vil få deg til å bruke hjernen og fingrene til det fulle!

Dette spillet er et ekte mesterverk av sanntidsstrategi som lar deg føle deg som en ekte ninja.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun er en unik mulighet til å fordype deg i atmosfæren i middelalderens Japan og føle deg som en helt i et samurai-epos.

Et veldig bra spill for de som liker å tenke og planlegge neste steg.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun er et spill som aldri slutter å forbløffe med sin dybde og variasjon av oppgaver.

Grafikken og lydsporet er på topp, slik at du kan fordype deg fullt ut i spillverdenen.

Et utmerket valg for de som elsker stealth- og actionspill med strategielementer.

Spillet har et interessant plot og velutviklede karakterer, noe som gjør det enda morsommere.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun er et spill som virkelig er verdt prisen og vil ikke la noen fan av sjangeren være likegyldige.

Dette spillet lar deg føle deg som en ekte ninjamester, planlegger og fullfører vanskelige oppdrag i japanske omgivelser. Det vil definitivt appellere til alle fans av denne sjangeren!

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.8
(121)