Hellig gull. STEAM-nøkkel (regionfri)

Aktivering: Steam Key fungerer i alle land.

Spillbeskrivelse

Merk! Russisk språk støttes ikke! En skygge av ondskap har dukket opp i kongeriket Ancaria. Det er på tide for krigerne å dra til den farlige verdenen SACRED. Kjemp mot blodtørstige orker og klønete troll, ødelegge vandøde magikere og råtnende mumier, og drep helvetes demoner og legendariske drager. Med hjelp av magi og våpen, forbered deg på episke fantasy-eventyr og vis heltemot. SACRED GOLD er en komplett samling av SACRED-spillet, inkludert fullversjonen av SACRED, som ble tildelt "Best RPG - 2004" av PC GAMER, samt Sacred Plus og Sacred Underworld.

Etter betaling vil du umiddelbart motta en nøkkel til spillet. Nøkkelen sendes til e-postadressen du oppga. Alle nøkler er lisensiert og kjøpt fra offisielle distributører. Den lave prisen på spillene våre skyldes det faktum at vi selger dem uten påslag, siden det er viktig for oss å motta din godkjenning og få et rykte. Vennligst gi positiv tilbakemelding etter kjøpet, det er veldig viktig for oss!

Nøkkelaktivering:

  1. Last ned og installer Steam-klienten.
  2. Registrer en ny konto eller logg inn på en eksisterende.
  3. I klienten, i nedre venstre hjørne, klikk på knappen med +-tegnet "Legg til et spill", og skriv deretter inn den mottatte nøkkelen i nøkkelfeltet.
  4. Når det er aktivert, vil spillet vises i listen over spill, og du kan laste det ned på Steam.

Vennligst ikke gi negativ tilbakemelding før du kontakter selgeren. I de fleste tilfeller vil problemet løses etter at selgeren har lest meldingen din. Takk for forståelsen!

Hellig gull. STEAM-nøkkel (regionfri)

Denne digitale versjonen av Sacred Gold lar deg stupe inn i fantasiens verden og dra på en farlig reise gjennom kongeriket Ancaria. Du kan kjempe mot blodtørstige orker, klønete troll, vandøde magikere og råtnende mumier, samt drepe helvetes demoner og legendariske drager. Sacred Gold byr på spennende eventyr, heltemot og episke kamper.

Ved å kjøpe en STEAM-nøkkel for [Sacred Gold](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Sacred%20Gold&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Sacred%20Gold.), får du den komplette spillsamlingen, inkludert fullversjonen, som ble tildelt "Beste rollespill - 2004" av PC GAMER, samt Sacred Plus og Sacred Underworld. Nøkkelen er lisensiert og kjøpt fra offisielle distributører.

For å aktivere nøkkelen må du laste ned og installere Steam-klienten, registrere en ny konto eller logge på en eksisterende. Klikk deretter på knappen med +-tegnet "Legg til et spill" i klienten i nedre venstre hjørne, skriv inn den mottatte nøkkelen i nøkkelfeltet og aktiver spillet. Etter dette vil Sacred Gold vises i listen over spill, og du kan begynne å spille.

STEAM-nøkkelen for Sacred Gold distribueres uten geografiske begrensninger (Region Free), slik at du kan aktivere den i alle land.

Vi selger spill uten ekstra kostnad for å få din godkjenning og omdømme. Etter å ha kjøpt, vennligst gi positive tilbakemeldinger, det er veldig viktig for oss!


***


Sacred Gold er et Action-RPG-dataspill som inkluderer det originale Sacred-spillet og Sacred Underworld-utvidelsen. Spilleren må gå til fantasiverdenen til Ancaria, hvor han må kjempe mot horder av monstre og ta seg til seier.

En STEAM-nøkkel (Region Free) betyr at dette produktet er en digital lisens for spillet som kan aktiveres på Steam-plattformen. Nøkkelen har ingen regionale begrensninger og kan aktiveres i alle land. Etter at du har aktivert nøkkelen, har du tilgang til å laste ned og installere spillet på datamaskinen din.


***


  1. Sacred Gold er et utrolig vanedannende spill som vil holde deg opptatt i timevis!
  2. En flott kombinasjon av RPG og action! Sacred Gold gir deg muligheten til å nyte begge sjangrene samtidig.
  3. Spillet er fullt av interessante oppdrag og mange muligheter for karakterutvikling, noe som gjør det veldig spennende og mangefasettert.
  4. Sacred Gold har vakker grafikk og verdensdetaljer som gjør det veldig realistisk.
  5. Spillet har mange unike karakterer som du kan samhandle med, i tillegg til mange farlige motstandere som vil hjemsøke deg gjennom hele spillet.
  6. Sacred Gold er et spill med en enorm verden som er helt åpen for å utforske og finne nye hemmeligheter.
  7. Flott for både RPG-fans og de som elsker action. Sacred Gold er et spill for alle!
  8. Spillet har et utmerket lydspor, som legger til atmosfære og forsterker følelsene ved å spille spillet.
  9. Sacred Gold er et spill som etterlater levende inntrykk og vender tilbake til det igjen og igjen.
  10. Spillet er virkelig fengslende og fordyper deg i en fantasiverden hvor du kan bli en helt eller en skurk, avhengig av dine handlinger og valg.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.6
(95)