RimWorld - Bioteknologi - DLC STEAM GIFT RUSSIA

Du kan kjøpe tilleggsinnhold for spillet RimWorld - Biotech DLC STEAM GIFT. Vær imidlertid oppmerksom på at dette ikke er en nøkkel, men en gave som sendes automatisk innen et minutt etter betaling. Spillet eller DLC er aktivert i biblioteket og forblir på kontoen din for alltid. Levering er kun mulig til kontoer med Russland-regionen. Sjekk din region før du betaler, sørg for at "Russland" er angitt i "Land"-feltet. Linken til profilen din må oppgis etter betaling. Vi anbefaler å godta botens invitasjon innen en time etter kjøpet. Hvis du gjorde en feil med kontokoblingen din, vil bestillingen din bli behandlet manuelt fra 12:00 til 22:00 Moskva-tid. Hvis du har spørsmål, skriv til oss i nettchatten.

Biotech DLC lar deg kontrollere mekanoider, starte en familie og leke med genetiske modifikasjoner. Du vil være i stand til å kjempe eller alliere deg med fremmed-menneskelige fraksjoner og utforske de mørke hemmelighetene til de bloddrikkende skapningene.

Velkommen til vår digitale varebutikk! Vi foreslår at du kjøper RimWorld - Biotech - DLC STEAM GIFT RUSSIA. Dette digitale elementet er tilleggsinnhold for RimWorld-spillet som lar deg utvide spillopplevelsen din.

Med Biotech DLC-tillegget vil du kunne kontrollere mekanoider, starte en familie med barn og leke med genetiske modifikasjoner. Du vil være i stand til å kjempe eller alliere deg med fremmed-menneskelige fraksjoner og utforske de mørke hemmelighetene til de bloddrikkende skapningene.

Etter betaling vil du motta en gave i form av Biotech DLC STEAM GIFT, som automatisk sendes til deg innen et minutt. Spillet eller DLC er aktivert i biblioteket og forblir på kontoen din for alltid. Vær oppmerksom på at levering kun er mulig til kontoer med Russland-regionen.

For å motta tillegget må du oppgi en lenke til profilen din etter betaling. Vi anbefaler å godta botens invitasjon innen en time etter kjøpet for å motta Biotech DLC så raskt som mulig. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss via nettprat - vi er alltid klare til å hjelpe!

✅Fruit Ninja (Oculus Quest 1\2\Pro) ?VR\Global\Key? er et virtual reality-spill som lar spillere nyte å kutte saftige og fargerike frukter med et skarpt virtual reality-sverd på Oculus Quest 1\2\Pro-enheter. Denne versjonen av spillet er en global nøkkel som ikke har noen regionale begrensninger, som lar deg spille det hvor som helst i verden. Spillet er for alltid knyttet til kontoen din, noe som gjør det mulig å spille det når som helst og på hvilken som helst Oculus Quest 1\2\Pro-enhet.

Etter kjøpet vil du motta en nøkkel for å aktivere spillet i Oculus Quest-butikken uten regionale begrensninger. Vær oppmerksom på at du må aktivere nøkkelen umiddelbart etter kjøpet for å sikre at den er gyldig. Det er ingen refusjon for feilkjøp, så sørg for å sjekke listen over kompatible enheter på det offisielle Oculus-nettstedet før du kjøper.

Også, hvis kjøpesummen er mer enn 100 rubler, vil du motta et gavekort og et tilfeldig Steam-spill for din positive anmeldelse. Hvis du ønsker å få enda flere spill til de laveste prisene, sjekk ut Digital Store.


***


RimWorld - Biotech DLC STEAM GIFT RUSSIA er tilleggsinnhold til spillet RimWorld. Vær oppmerksom på at dette er DLC og inkluderer ikke basisspillet. Tillegget gir muligheten til å kontrollere mekanismer, oppdra barn og leke med genetiske modifikasjoner. Du kan også kjempe mot eller bli allierte med fremmedfrykt- og menneskefraksjoner og utforske de mørke hemmelighetene til de bloddrikkende skapningene.

Denne DLC vil automatisk bli sendt til deg som gave 24/7 etter kjøpet. Du må legge til boten som en venn på Steam for å motta tillegget. Når den er aktivert, vil DLC forbli på kontoen din for alltid. Vær imidlertid oppmerksom på at dette produktet kun kan leveres til kontoer med Russland-regionen. Sjekk din region før du betaler og sørg for at "Land"-feltet sier "Russland". Hvis du gjorde en feil med kontokoblingen, vil bestillingen din bli behandlet manuelt fra 12:00 til 22:00 Moskva-tid.

Hvis du har spørsmål, kan du alltid kontakte nettpraten for å avklare detaljene.







RimWorld - Biotech DLC STEAM GIFT er tilleggsinnhold til RimWorld-spillet, som kan kjøpes som gave på STEAM-plattformen. Vær oppmerksom på at dette ikke er en spillnøkkel, men bare DLC og inkluderer ikke basisspillet.

Etter betaling vil du motta en gave fra en Steam-bot, som vil legge tillegget til biblioteket ditt innen et minutt etter betaling. Det er garantert at spillet eller DLC vil bli aktivert i biblioteket ditt og forbli på kontoen din for alltid. Imidlertid er levering kun mulig til kontoer med Russland-regionen, så før du betaler, må du sørge for at Russland er angitt i "Land"-feltet.

Biotech-tillegget lar deg kontrollere mekanoider, oppdra barn og eksperimentere med genetiske modifikasjoner. Du kan kjempe eller alliere deg med xeno-humanoide fraksjoner og utforske bloddrikkernes mørke hemmeligheter.

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte selgeren via nettprat. I tillegg, etter kjøp, anbefales det å godta botens invitasjon innen en time for å unngå leveringsforsinkelser. Hvis du gjorde en feil med kontokoblingen, vil bestillingen din bli behandlet manuelt fra 12:00 til 22:00 Moskva-tid.


***


  1. En veldig spennende DLC som legger til mange interessante funksjoner til RimWorld-spillet.
  2. Biotech utvider spillverdenen og lar deg lage enda flere unike karakterer.
  3. Jeg er veldig glad for at jeg kjøpte denne DLC - den legger til mange nye elementer til spillet og lar deg nyte det enda mer.
  4. RimWorld - Biotech - DLC STEAM GIFT RUSSIA er en fin måte å oppdatere spillet og gjøre det mer interessant.
  5. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet av RimWorld - Biotech - DLC STEAM GIFT RUSSIA. Denne DLC-en legger til mange nye funksjoner og spillmekanikk.
  6. Biotech er et flott tillegg til RimWorld-spillet, som utvider grensene til spillverdenen og gjør spillet enda mer spennende.
  7. Jeg anbefaler RimWorld - Biotech - DLC STEAM GIFT RUSSIA til alle fans av spillet som ønsker å få flere funksjoner og bli enda mer involvert.



Egendommer:




RimWorld med DLC Biotech er en utrolig reise inn i science fiction-verdenen. Jeg anbefaler på det sterkeste å kjøpe!

En utmerket DLC som legger til mye nytt innhold og funksjoner til RimWorld-spillet. Selve prosjektet er fortsatt et av de beste i sin sjanger.

Jeg kjøpte DLC for RimWorld og har ikke angret. Nå har spillet mitt enda flere interessante elementer og oppgaver.

RimWorld med Biotech DLC er bare innholdet jeg har ventet på. Veldig spennende og spennende!

Jeg mottok raskt min STEAM GIFT RUSSIA og nyter allerede nye funksjoner i RimWorld takket være Biotech DLC.

Hvis du elsker RimWorld, er Biotech DLC et must-kjøp. Mange nye ting og mekanikk som vil gjøre spillet enda bedre.

RimWorld med Biotech DLC er et flott alternativ for de som vil ha enda mer moro å spille. Jeg anbefaler!

Jeg kjøpte DLC og jeg elsker den! RimWorld har akkurat blitt morsommere og mer interessant med nye funksjoner og funksjonalitet.

Biotech DLC er en flott måte å friske opp RimWorld-spillet ditt og få en ny spillopplevelse. Anbefaler sterkt!

RimWorld med DLC Biotech er et ekte sci-fi eventyr! Hvis du vil fordype deg i den fascinerende science fiction-verdenen, er denne DLC-en for deg.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.3
(56)