Revo Uninstaller Pro 3.2? Livstidslisens+?Gave

Revo Uninstaller Professional er programvare som er mer enn bare standard Windows Legg til/fjern programmer. Den inneholder mange nyttige moduler og komponenter for å gi en fullstendig rengjøring av datamaskinen. Ved å bruke dette verktøyet kan du få informasjon om alle installerte og kjørende programmer, enkelt fjerne programmer, stoppe kjøringen av dem, deaktivere oppstart og mye mer.

Blant komponentene som er inkludert i samlingen er: "Auto Start Manager", "Windows Tools Manager", "Junk Files Cleaner", "Browsers History Cleaner", "Office History Cleaner", "Windows History Cleaner", "Unrecoverable Delete Tool" " og "Bevisfjerner". Programmet har et oversiktlig brukergrensesnitt med støtte for mange språk, inkludert russisk. I tillegg har Revo Uninstaller et praktisk "Hunter Mode"-verktøy, som lar deg raskt få tilgang til alle programfunksjoner (avinstallere, starte og lukke et program, administrere oppstart) ved å dra programsnarveien inn i et spesielt vindu.

Programmet gir også muligheten til å slette unødvendige filer, tømme historikken for bruk av ulike nettlesere (Firefox, Internet Explorer, Netscape og Opera), Microsoft Office-pakken og standard Windows-verktøy, samt funksjonen for sikker sletting av filer og mapper uten mulighet for å bli frisk.

Revo Uninstaller Professional har mange funksjoner, inkludert sporet programinstallasjon, enkel og jevn avinstallering av applikasjoner, visning av detaljer om applikasjoner installert på systemet, innovativ Hunter-modus for avinstallering og avinstallering av applikasjoner, Dra og slipp-støtte, visning og administrering av applikasjoner, automatisk lansert når Windows starter opp , fjerning av unødvendige og midlertidige filer fra systemet, rask tilgang til innebygde Windows-verktøy, sletting av historikk i nettlesere Internet Explorer, Firefox, Opera og Netscape, sletting av filer uten mulighet for å gjenopprette dem, og mange andre.

Revo Uninstaller Pro 3.2 er et kraftig verktøy for en fullskala datamaskinopprydding som lar deg fjerne programmer, stoppe dem fra å kjøre, fjerne dem fra oppstart og mye mer. Dette er et produkt som presenteres i en digital butikk med et vakkert HTML-design og kommer med en livstidslisens, som lar deg bruke programmet hele livet.

I tillegg får kjøpere en ekstra gave i form av ?Gave. Dette sikrer at produktet er et lønnsomt og nyttig kjøp for alle brukere som ønsker å holde datamaskinen ren og ryddig.

Programmet har et tydelig brukergrensesnitt med flerspråklig støtte, inkludert russisk. Den inneholder flere nyttige komponenter som "Auto Start Manager", "Windows Tools Manager", "Junk Files Cleaner", "Browsers History Cleaner", "Office History Cleaner", "Windows History Cleaner", "Unrecoverable Delete Tool" "og "Bevisfjerner".

Med Revo Uninstaller Pro 3.2 kan du fjerne unødvendige og midlertidige filer fra systemet, tømme historikk i nettlesere Internet Explorer, Firefox, Opera og Netscape, og også slette filer og mapper uten mulighet for å gjenopprette dem. Programmet gir også muligheten til å se detaljer om applikasjoner installert på systemet, fjerne programmer med sporing, administrere oppstart og mye mer.

Å kjøpe Revo Uninstaller Pro 3.2 med livstidslisens og gave er et utmerket valg for alle brukere som verdsetter tiden sin og ønsker å holde datamaskinen i god stand.


***


Revo Uninstaller Pro 3.2 er et program for fullstendig fjerning av unødvendige programmer og programmer fra datamaskinen din. Den lar deg fjerne alle programmer, inkludert de som ikke kan fjernes på vanlig måte.

Dette produktet har en livstidslisens, noe som betyr at du kan bruke det på datamaskinen din når som helst uten å bekymre deg for utløpsdatoen. Det er også inkludert en gave, som vil hjelpe deg med å forbedre funksjonaliteten til produktet.

Revo Uninstaller Pro 3.2 er et pålitelig og effektivt programavinstalleringsprogram som vil hjelpe deg å frigjøre harddiskplass og øke hastigheten på datamaskinen.


***


  1. Revo Uninstaller Pro er et pålitelig og effektivt verktøy for å fjerne programmer fra datamaskinen. Enkel å bruke og veldig rask.
  2. Jeg ble positivt overrasket over hvor raskt og enkelt Revo Uninstaller Pro fjerner programmer og filene de etterlot seg. Det hjelper virkelig å frigjøre plass på harddisken.
  3. Jeg har brukt Revo Uninstaller Pro i flere måneder nå og er veldig fornøyd med resultatene. Den fjerner enkelt alle programmer og renser datamaskinen fullstendig for sporene deres.
  4. Jeg har brukt mange programmer for å avinstallere programmer, men Revo Uninstaller Pro er den beste løsningen. Den fjerner raskt og effektivt alt du trenger og etterlater datamaskinen i perfekt stand.
  5. Jeg anbefaler Revo Uninstaller Pro til alle som leter etter en pålitelig og enkel måte å fjerne programmer fra datamaskinen. Den gjør virkelig jobben sin.
  6. Revo Uninstaller Pro er et utmerket program for å avinstallere programmer. Det er enkelt å tilpasse og lar deg fjerne et hvilket som helst program helt og uten rester.
  7. Med Revo Uninstaller Pro bekymrer jeg meg ikke lenger for at unødvendige programmer tar opp plass på datamaskinen min. Den fjerner raskt og effektivt alt jeg ikke trenger og gir meg tilbake ledig diskplass.



Egendommer:




Revo Uninstaller Pro 3.2 er et utmerket verktøy for å fullstendig fjerne programmer fra datamaskinen. Med dette programmet kan jeg kvitte meg med unødvendige filer og rense systemet for søppel.

Jeg er veldig fornøyd med Revo Uninstaller Pro 3.2! Dette programmet hjelper meg med å avinstallere programmer som ikke fjernes av standard Windows-verktøy og rydde opp i systemet fra programrester.

Revo Uninstaller Pro 3.2 er et pålitelig og effektivt verktøy for å fjerne programmer fra datamaskinen. Jeg har brukt dette programmet i flere år nå og er alltid fornøyd med resultatet.

Med Revo Uninstaller Pro 3.2 kan jeg raskt og enkelt fjerne alle programmer fra datamaskinen min. Dette programmet hjelper meg også med å fjerne søppelfiler og rense systemet for søppelpost.

Hvis du leter etter et pålitelig verktøy for å fjerne programmer fra datamaskinen din, er Revo Uninstaller Pro 3.2 et godt valg! Dette programmet vil hjelpe deg raskt og enkelt å fjerne ethvert program, samt rydde opp systemet fra søppel.

Revo Uninstaller Pro 3.2 er et uunnværlig verktøy for de som ønsker å rense datamaskinen for søppel og unødvendige filer. Jeg er veldig fornøyd med resultatene av dette programmet.

Jeg har brukt mange programmer for å avinstallere programmer fra datamaskinen min, men bare Revo Uninstaller Pro 3.2 ga meg det resultatet jeg ønsket. Dette programmet er virkelig effektivt og pålitelig.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.5
(82)