Løsning K3-56 (Figur K3.5 tilstand 6 S.M. Targ 1989)

I henhold til Løsning K3-56 (Figur K3.5 tilstand 6 S.M. Targ 1989) består flatmekanismen av stenger 1, 2, 3, 4 og en glider B eller E (Figur KZ.0 - K3.7 ) eller fra stenger 1, 2, 3 og glidere B og E (Fig. K3.8, K3.9), forbundet med hverandre og til faste støtter O1, O2 med hengsler. Punkt D er plassert midt på stang AB. Lengdene på stengene er henholdsvis like: l1 = 0,4 m, l2 = 1,2 m, l3 = 1,4 m, l4 = 0,6 m. Posisjonen til mekanismen bestemmes av vinklene α, β, γ, φ, θ. Verdiene til disse vinklene og andre spesifiserte mengder er angitt i tabellen. Kortslutning (for Fig. 0-4) eller i tabell. KZb (for fig. 5-9). Samtidig i tabellen. Kortslutningsverdiene ω1 og ω4 er konstante.

Du må bestemme verdiene som vises i tabellene i Finn-kolonnene. Buepilene i figurene viser hvordan, når du konstruerer en tegning av en mekanisme, er det nødvendig å sette til side de tilsvarende vinklene: med eller mot klokken. For eksempel, vinkel γ i fig. 8 skal settes til side fra punkt D med klokken, og i fig. 9 - mot klokken osv.

Konstruksjonen av tegningen skal begynne med en stang, hvis retning bestemmes av vinkelen α. For større klarhet bør glideren med føringer avbildes som i KZ-eksemplet (se fig. KZb). Den gitte vinkelhastigheten og vinkelakselerasjonen bør vurderes rettet mot klokken, og den gitte hastigheten vB og akselerasjonen aB - fra punkt B til b (i fig. 5-9).

Dette digitale produktet - opplæringsmanualen "Solution K3-56 (Figur K3.5 condition 6 S.M. Targ 1989)" - er en løsning på et problem knyttet til en flat mekanisme bestående av stenger og glidere koblet til hverandre og til faste støtter med hengsler. Denne opplæringen inneholder tabeller med gitte verdier av vinkler og andre mengder som trengs for å bestemme verdiene som er angitt i Finn-kolonnene.

For en mer visuell presentasjon av informasjon, bruker manualen en vakker html-design som bevarer strukturen til tabellene og lar deg tydelig og tydelig vise informasjon om konstruksjonen av tegningen, retningen til stengene, posisjonen til punkt D, samt spesifisert vinkelhastighet og akselerasjon, hastigheten og akselerasjonen til punkt B.

Denne læreboken vil være nyttig for studenter og lærere som studerer teorien om mekanismer og maskiner, så vel som for alle som er interessert i ingeniørberegninger og løse problemer innen mekanikk.

Løsning K3-56 (Figur K3.5 tilstand 6 S.M. Targ 1989) er en lærebok som beskriver en flat mekanisme bestående av stenger og glidere koblet til hverandre og til faste støtter med hengsler. Lengdene på stengene er l1 = 0,4 m, l2 = 1,2 m, l3 = 1,4 m, l4 = 0,6 m. Posisjonen til mekanismen bestemmes av vinklene α, β, γ, φ, θ.

Opplæringen inneholder tabeller med gitte verdier av vinkler og andre mengder som er nødvendige for å bestemme verdiene som er angitt i "Finn"-kolonnene. Konstruksjonen av en tegning av mekanismen skal begynne med en stang, hvis retning bestemmes av vinkelen α, og glideren med føringer skal tegnes som i KZ-eksemplet (se fig. KZb).

Vinkelhastighet og vinkelakselerasjon bør vurderes mot klokken, og hastighet vB og akselerasjon aB bør vurderes rettet fra punkt B til b (i fig. 5-9).

Denne læreboken vil være nyttig for studenter og lærere som studerer teorien om mekanismer og maskiner, samt for alle som er interessert i ingeniørberegninger og problemløsning innen mekanikk.


***


K3-56-løsningen er en flat mekanisme som består av fire stenger og en glider. Stengene er betegnet med tallene 1, 2, 3 og 4, og glideren med bokstavene B eller E. Mekanismen er forbundet med hengsler til faste støtter O1 og O2. Punkt D er midt på stang AB. Lengdene på stengene er l1 = 0,4 m, l2 = 1,2 m, l3 = 1,4 m og l4 = 0,6 m.

Posisjonen til mekanismen bestemmes av vinklene α, β, γ, φ, θ. Noen verdier av disse vinklene og andre spesifiserte mengder er angitt i tabellen. Kortslutning (for Fig. 0-4) eller i tabell. KZb (for fig. 5-9). På tegningene av mekanismen er det vist buepiler som viser hvordan, når du konstruerer en tegning av mekanismen, skal de tilsvarende vinklene legges ut: med eller mot klokken.

For å konstruere en tegning av en mekanisme må du starte med å bestemme retningen til stangen, som bestemmes av vinkelen α. Glideren med guider er avbildet som vist i figur KZb for større klarhet.

Det er nødvendig å bestemme verdiene som er angitt i tabellene i "Finn"-kolonnene. Den gitte vinkelhastigheten og vinkelakselerasjonen bør vurderes rettet mot klokken, og den gitte hastigheten vB og akselerasjonen aB - fra punkt B til b (i fig. 5-9).


***


  1. Løsning K3-56 er et utmerket digitalt produkt som vil hjelpe deg med å løse matematiske problemer enkelt og raskt.
  2. Jeg brukte Solution K3-56 for å løse problemer og ble positivt overrasket over dens effektivitet og brukervennlighet.
  3. Innkjøpsløsning K3-56 er en utmerket investering i din utdanning og utvikling.
  4. Løsning K3-56 er en uunnværlig assistent for enhver student som studerer matematikk.
  5. Jeg vil anbefale løsning K3-56 til alle som leter etter et pålitelig og brukervennlig verktøy for å løse matematiske problemer.
  6. K3-56-løsningen er et utmerket eksempel på et digitalt produkt av høy kvalitet som vil gjøre livet ditt mye enklere.
  7. Jeg brukte Solution K3-56 til å løse komplekse matematikkoppgaver og ble overrasket over nøyaktigheten og hastigheten.



Egendommer:




Løsning K3-56 er et utmerket digitalt produkt for å lære matematikk og logikk.

Å kjøpe Solution K3-56 vil tillate deg å enkelt løse problemer i matematikk og logikk.

K3-56-løsningen er et pålitelig og nøyaktig verktøy for å løse komplekse problemer.

Løsning K3-56 fikk meg til å føle meg mer trygg på å løse matematiske problemer.

Jeg er veldig fornøyd med kjøpet av K3-56 Solution fordi det har gjort livet mitt så mye enklere.

Løsning K3-56 er et utmerket valg for elever, studenter og alle som jobber med matematikk.

Jeg brukte løsning K3-56 for å løse problemer på eksamen, og takket være den klarte jeg meg utmerket.

Løsning K3-56 er et kompakt og brukervennlig verktøy som hjelper deg med å løse problemer innen matematikk og logikk.

Jeg anbefaler løsning K3-56 til alle som ønsker å forbedre sine matematiske og logiske ferdigheter.

Løsning K3-56 er en utmerket investering i din utdanning og fremtid.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.1
(30)