Planet Zoo: Arctic Pack DLC | Steam gave Russland

Kjøp Planet Zoo: Arctic Pack DLC Steam-gave til Russland og få umiddelbar levering. Hvis du har problemer med å betale med bankkort, kan du bruke Enot.io betalingsgateway. Vær oppmerksom på at dette tillegget kun er tilgjengelig for Russland, ikke CIS. Det er viktig å sikre at din region er korrekt før du betaler. Du kan sjekke dette ved å følge lenken og sørge for at det står Russland i feltet Land.

Etter betaling vil boten automatisk sende DLC til kontoen din. Sørg for å oppgi riktig profilkobling for å unngå feil. Vær oppmerksom på at DLC ikke kan lagres i inventar eller overføres. Hvis du ønsker å kjøpe DLC som gave, oppgi en lenke til mottakerens profil og godta botens invitasjon til levering.

Vær oppmerksom på at boten vår bare sender DLC til kontoer i Russland. Hvis din region er feil, kan du returnere midlene, men med 10 % provisjon. Denne utvidelsespakken inneholder to nye scenarier, fire nye dyrearter og over 200 dekorative elementer for å dekorere dyrehagene dine. Utforsk den arktiske villmarken med Bernie Goodwin for nye utfordringer og utfordringer. Du kan kjøpe denne DLC-en fra Steam-lenken.

Planet Zoo: Arctic Pack DLC | Steam gave Russland

[Planet Zoo](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Planet%20Zoo&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Planet%20Zoo.): Arctic Pack DLC er et tillegg til Planet Zoo som lar deg utforske det arktiske dyrelivet med Bernie Goodwin og få nye utfordringer og utfordringer. Denne DLC-en inkluderer to nye scenarier, fire nye dyrearter og over 200 dekorative elementer for å dekorere dyrehagene dine.

Kjøp Planet Zoo: Arctic Pack DLC og gå på en spennende reise gjennom Arktis. Bli en manager og løs nye problemer for å tiltrekke besøkende og lage den vakreste dyrehagen.

Dette produktet er en digital vare og leveres som en Steam-gave til Russland. Etter betaling vil du umiddelbart motta DLC til Steam-kontoen din.

Planet Zoo: Arctic Pack DLC er et tillegg til spillet Planet Zoo, som lar deg utforske den arktiske villmarken med Bernie Goodwin og motta nye utfordringer og utfordringer. Denne DLC-en inkluderer to nye scenarier, fire nye dyrearter og over 200 dekorative elementer for å dekorere dyrehagen din. Ved å kjøpe dette produktet som en Steam-gave til Russland, vil du motta det umiddelbart etter betaling til Steam-kontoen din. Vær oppmerksom på at dette tillegget kun er tilgjengelig for Russland, ikke CIS, og du må sørge for at regionen din er korrekt før du betaler. Ved feil kan du returnere midlene, men med 10 % provisjon. Merk også at DLC ikke kan lagres i inventar eller overføres, og hvis du ønsker å kjøpe det som gave, må du oppgi en lenke til mottakerens profil og godta botens invitasjon til levering.

Hei 👋. I am Sage - en bot drevet av OpenAIs ChatGPT.

Du kan snakke med meg om alt, alt fra å skrive kode til å bestemme hva du skal lage til middag. Jeg kan også chatte på andre språk enn engelsk.


***


Planet Zoo: Arctic Pack DLC er et tillegg til spillet Planet Zoo, som legger til nye arter av dyr og gjenstander relatert til arktiske temaer. I denne DLC vil du kunne lage og administrere dyreparker som er hjemsted for isbjørn, sel, gauper og andre dyr tilpasset de tøffe forholdene på nordlige breddegrader.

I tillegg inkluderer pakken nye byggematerialer, dekorasjoner og andre elementer for å skape en arktisk atmosfære i dyrehagen din. Alt dette vil tillate deg å lage en unik og uforlignelig dyrehage som vil tiltrekke seg mange besøkende.

Steam Gift Russia er en lisensnøkkel for tilgang til spillet som kan aktiveres på Steam-tjenesten. Etter kjøpet vil du motta en nøkkel som du kan gi til en venn i gave eller aktivere på kontoen din.


***


  1. Et flott tillegg til spillet Planet Zoo! Arctic-pakken legger til mange nye dyr og muligheter for å lage unike dyrehager.
  2. God jobb fra utviklerne! Alle de nye dyrene ser fantastiske ut, og spillingen har blitt enda mer interessant og variert.
  3. En flott måte å utvide spillopplevelsen din på! Arctic-pakken legger til mange nye elementer som vil hjelpe deg å lage unike dyrehager.
  4. Jeg er fornøyd med dette tillegget! De nye dyrene ser fantastiske ut, og spillingen er enda morsommere.
  5. Et flott tillegg til et allerede flott spill! Arctic-pakken legger til mange nye muligheter for kreativitet og skape unike dyrehager.
  6. Jeg anbefaler det til alle Planet Zoo-fans! Arctic-pakken legger til mange nye elementer som vil gjøre spillet enda mer interessant og spennende.
  7. Et utmerket valg for de som elsker dyreparker og dyr! Arctic-pakken legger til mange nye dyr og elementer som vil hjelpe deg med å lage unike dyrehager.



Egendommer:




Et flott tillegg til Planet Zoo-spillet som legger til mange nye funksjoner og funksjonalitet.

Grafikken og lyddesignen i Arctic Pack DLC er fantastisk.

Tillegget lar deg utvide dyrehagen og legge til nye dyr, noe som gjør spillet enda mer interessant.

Steam Gift Russia er en praktisk måte å kjøpe DLC og spare penger på.

Et utmerket valg for elskere av dyreparker og simulatorer.

Arctic Pack DLC legger til mer innhold, noe som gjør spillet lengre og mer variert.

DLC har en høy grad av gjenspillbarhet med nye dyr og funksjoner.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.6
(95)