PC Building Simulator - STEAM GIFT RUSSIA

PC Building Simulator STEAM GIFT
  • ✅ OBS! det er ikke nøkkelen. Spillet sendes som gave automatisk 24/7.
  • ✅ Innen et minutt etter betaling vil en bot bli lagt til vennen din på Steam og vil gi deg et spill.
  • ✅ Garanti på tidspunktet for aktivering! Spillet eller DLC aktiveres i biblioteket ditt og forblir på kontoen din for alltid.
  • ✅ Levering er kun mulig til kontoer med Russland-regionen. Sjekk din region før du betaler - Sørg for at du har skrevet "Russland" i feltet "Land".
  • ✅ Linken til profilen vises etter betaling. Finn ut lenken din - (logg inn på kontoen din).
  • ✅ Etter kjøp anbefaler vi at du aksepterer botens invitasjon innen en time.
  • ❗ Hvis du gjorde en feil med kontokoblingen, vil bestillingen din bli behandlet manuelt fra 12:00 til 22:00 Moskva-tid.

Bygg din ideelle datamaskinreparasjon, montering og diagnostikkvirksomhet. Bygg drømme-PCen fra ekte lisensierte komponenter - simuleringen har aldri vært så nøyaktig!

Del med vennene dine:

Skriv til oss i nettchatten hvis du har spørsmål!

Det produktet - PC Building Simulator STEAM GIFT, er et spill som sendes som en gave automatisk 24/7, ikke en nøkkel. Innen et minutt etter betaling vil du motta en bot på Steam som vil gi deg spillet. Vi garanterer at spillet eller DLC vil bli aktivert i biblioteket ditt og vil forbli på kontoen din for alltid. Imidlertid er levering kun mulig til kontoer med Russland-regionen, så før du betaler, sørg for at du har skrevet "Russland" i "Land"-feltet. Profillenken vises etter betaling og kan finnes ved å logge på kontoen din. Vi anbefaler at du aksepterer botens invitasjon innen en time etter kjøpet. Hvis du gjorde en feil med kontokoblingen, vil bestillingen din bli behandlet manuelt fra 12:00 til 22:00 Moskva-tid. Hvis du har spørsmål, skriv til oss i nettchatten.

Dette spillet, PC Building Simulator, lar deg lage din ideelle datamaskinreparasjons-, monterings- og diagnostikkvirksomhet. Du får muligheten til å bygge drømmenes PC fra ekte lisensierte komponenter, og simuleringen i dette spillet har aldri vært så nøyaktig! Del dette spillet med vennene dine på Vkontakte, Facebook og Twitter ved å bruke de riktige knappene.

Produktbeskrivelse - PC Building Simulator - STEAM GIFT RUSSIA

PC Building Simulator - STEAM GIFT RUSSIA er et digitalt produkt som kan kjøpes i den digitale varebutikken. Dette er en gave som sendes til deg automatisk innen 24/7, og er ikke en nøkkel. Umiddelbart etter betaling vil du motta en bot på Steam, som vil gi deg et spill. Det er garantert at spillet eller DLC vil bli aktivert i biblioteket ditt og vil forbli på kontoen din for alltid.

Det er viktig å merke seg at dette produktet kun kan leveres til kontoer med Russland-regionen. Sørg for at "Russland" er angitt i "Land"-feltet før du kjøper. En profilkobling vil bli gitt til deg etter betaling og kan bli funnet ved å logge på kontoen din. Vi anbefaler å godta botens invitasjon innen en time etter kjøpet for å motta gaven din raskere.

PC Building Simulator - STEAM GIFT RUSSIA er et spill der du kan lage din ideelle virksomhet for reparasjon, montering og diagnostisering av datamaskiner. Du kan bygge drømme-PCen fra ekte lisensierte komponenter, fordi simuleringen i dette spillet er så nøyaktig at du vil føle deg som en ekte ekspert på dette feltet.

Del dette produktet med vennene dine på Vkontakte, Facebook og Twitter ved å bruke de riktige knappene.

PC Building Simulator STEAM GIFT RUSSIA er et digitalt produkt som kan kjøpes i en digitalvarebutikk. Dette er en gave som automatisk sendes til deg innen 24/7, ikke en nøkkel. Umiddelbart etter betaling vil du motta en bot på Steam, som gir deg spillet. Det er garantert at spillet eller DLC vil bli aktivert i biblioteket ditt og vil forbli på kontoen din for alltid. Det er viktig å merke seg at dette produktet kun kan leveres til kontoer med Russland-regionen. Sørg for at "Russland" er angitt i "Land"-feltet før du kjøper. En profilkobling vil bli gitt til deg etter betaling og kan bli funnet ved å logge på kontoen din. Vi anbefaler å godta botens invitasjon innen en time etter kjøpet for å motta gaven din raskere.

PC Building Simulator - STEAM GIFT RUSSIA er et spill som lar deg lage din ideelle virksomhet for reparasjon, montering og diagnostisering av datamaskiner. Du kan bygge din drømme-PC fra ekte lisensierte deler fordi simuleringen i dette spillet er så nøyaktig at du vil føle deg som en ekte ekspert på dette feltet. Del dette spillet med vennene dine på Vkontakte, Facebook og Twitter ved å bruke de riktige knappene. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt oss via nettprat.


***


PC Building Simulator - STEAM GIFT RUSSIA er en gave i form av et spill på Steam-plattformen, som sendes automatisk 24/7. Etter betaling vil du motta en invitasjon fra en Steam-bot, som gir deg spillet innen et minutt. Spillet aktiveres i biblioteket ditt og forblir på kontoen din for alltid. Vær oppmerksom på at spillet kun kan aktiveres på kontoer med Russland-regionen.

PC Building Simulator lar deg lage din egen virksomhet som reparerer, monterer og diagnostiserer datamaskiner. Ekte lisensierte komponenter er tilgjengelige i spillet, noe som gjør simuleringen enda mer realistisk. Du kan bygge din egen drømme-PC og dele den med venner på Vkontakte, Facebook eller Twitter. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte selgeren via nettprat.


***


  1. Spillet er rett og slett kjempebra! Jeg lærte mye om datamaskiner og lærte å bygge dem selv.
  2. Dette er det perfekte spillet for alle som er interessert i datamaskiner. Det gir en mulighet til å øve på å sette sammen og konfigurere en PC.
  3. Jeg kjøpte dette spillet til sønnen min, og han liker å spille det. Han lærte også mye om datamaskiner og lærte å bygge dem selv.
  4. Et flott spill for de som ønsker å lære å bygge og tilpasse datamaskiner. Det gir deg muligheten til å øve uten risiko for å skade det virkelige utstyret.
  5. Dette er et av de beste spillene jeg noen gang har spilt. Jeg hadde det veldig gøy med å sette opp PC-en og lære om nye komponenter.
  6. Hvis du elsker datamaskiner, vil du definitivt like dette spillet. Det vil hjelpe deg å lære hvordan du setter sammen og konfigurerer en PC, samt lære mye om komponenter.
  7. Et utmerket spill som lar deg fordype deg i datamaskinens verden. Jeg fikk mye nyttig informasjon og lærte å sette sammen en PC selv.
  8. PC Building Simulator er en fin måte å bli kjent med maskinvare og lære hvordan du bygger en PC.
  9. Dette digitale produktet gir en enestående mulighet til å fordype deg i en verden av maskinvare.
  10. PC Building Simulator er en flott løsning for de som ønsker å lære å bygge en PC, men ikke har tilgang til live-trening.
  11. Et brukervennlig og intuitivt grensesnitt gjør bruk av PC Building Simulator til en fornøyelse.
  12. Utmerket grafikk og realistisk lyddesign skaper den komplette illusjonen av å være inne i en datamaskin.
  13. PC Building Simulator er et viktig verktøy for de som ønsker å forbedre ferdighetene sine for PC-bygging og tilpasning.
  14. Mange forskjellige innstillinger og alternativer lar deg tilpasse PC-en til din smak og behov.
  15. PC Building Simulator er ikke bare et morsomt spill, men også en nyttig simulator for fremtidige informasjonsteknologispesialister.
  16. Et utmerket valg for de som ønsker å prøve seg som systemadministrator eller teknisk spesialist.
  17. PC Building Simulator er en flott måte å slappe av og nyte prosessen med å bygge din egen datamaskin.



Egendommer:




Flott PC bygge simulator! Meget brukervennlig grensesnitt og mange muligheter for å tilpasse komponenter.

Hvis du vil lære å bygge en PC, er denne simulatoren det perfekte valget. Jeg anbefaler det til alle som er interessert i maskinvare!

PC Building Simulator er ikke bare et nyttig verktøy for de som ønsker å lære å bygge en PC, men også et morsomt spill for teknologielskere.

Utmerket grafikk og realistisk fysikk gjør denne PC-byggsimulatoren til en av de beste på markedet.

Jeg har lenge drømt om å lære å bygge en PC, men visste ikke hvor jeg skulle begynne. Med PC Building Simulator fikk jeg all nødvendig kunnskap og tillit til mine evner.

En flott PC-byggsimulator som vil hjelpe deg ikke bare å lære hvordan du bygger datamaskiner, men også forstå hvordan de fungerer.

Hvis du er interessert i datamaskiner og teknologi, vil denne simulatoren definitivt appellere til deg. Brukervennlig grensesnitt og mange muligheter for eksperimentering.

PC Building Simulator er ikke bare et spill, men et nyttig verktøy for alle som vil lære å bygge en PC.

Den desidert beste PC-byggsimulatoren på markedet. Ideell for nybegynnere og profesjonelle.

Hvis du vil bygge din egen spill-PC, men ikke vet hvor du skal begynne, så vil denne simulatoren hjelpe deg med dette. Jeg likte det veldig godt!

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.2
(43)