▪️◾️◼️⬛️Nøkkel★Brawlhalla★ Cyber ​​Oni Bundle⬛️◼️◾

Ved kjøp vil du motta Grovewarden-pakken, som passer for enhver region og plattform. For å løse inn en kode fra et sett, gå til Brawlhalla-butikken i spillet og lim den inn i det aktuelle "Løs inn kode"-feltet. Det er viktig å vite at produktet ikke kan returneres, men hvis du gjorde en feil ved inntastingen av dataene, erstatter vi den med den riktige. Vær også oppmerksom på at du kun kan få denne tyvegodset én gang per spillkonto. Hvis du har spørsmål eller trenger råd om å få tyvegods, er jeg her for å hjelpe. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 24 timer før bonusen blir kreditert hvis den ikke kommer umiddelbart. På siden kan du også sjekke ut mine andre produkter for spillet Brawlhalla, for eksempel: Apex Keyboard | Keyword, Grovewarden Bundle, Cyber ​​​​Oni Bundle, Dark of Night Bundle, Space Dogfighter-pakke og Xianxia-pakke.

Vi introduserer Key★Brawlhalla★ Cyber ​​​​Oni Bundle!

Dette settet inkluderer:

  • Ny hud til Oni-karakteren i cyberpunk-stil
  • Ny farge for Oni-karakteren
  • Eksklusivt ornament for Oni-våpen

Gjør ditt Brawlhalla-spill mer uttrykksfullt og unikt med Cyber ​​​​Oni-pakken!

Vær oppmerksom på at dette produktet er digitalt og vil være tilgjengelig etter at du har løst inn koden i Brawlhalla-butikken i spillet.

Sørg også for å sjekke ut våre andre Brawlhalla-varer:

  • Grovewarden Bundle
  • Dark of Night Bundle
  • Space Dogfighter Bundle
  • Xianxia Bundle

Cyber ​​​​Oni-pakken for spillet Brawlhalla er et digitalt produkt som du kan kjøpe og aktivere i Brawlhalla-butikken i spillet. Pakken inkluderer et nytt cyberpunk Oni-karakterskall, en ny Oni-karakterfarge og et eksklusivt Oni-våpenpynt. Med denne pakken kan du dekorere Brawlhalla-spillet ditt og gjøre det mer uttrykksfullt og unikt.

Ved kjøp vil du motta Grovewarden-pakken, som passer for enhver region og plattform. For å løse inn en kode fra et sett, gå til Brawlhalla-butikken i spillet og lim den inn i det aktuelle "Løs inn kode"-feltet. Vær oppmerksom på at varen ikke kan returneres, men hvis du har oppgitt feil, vil vi erstatte dem med de riktige. Vær også oppmerksom på at du kun kan få denne tyvegodset én gang per spillkonto.

Hvis du har spørsmål eller trenger råd om å få tyvegods, er jeg her for å hjelpe. Det kan ta opptil 24 timer før bonusen blir kreditert hvis den ikke kommer umiddelbart. Også på nettstedet kan du sjekke ut andre produkter for spillet Brawlhalla, for eksempel Apex Keyboard | Keyword, Grovewarden Bundle, Dark of Night Bundle, Space Dogfighter Bundle og Xianxia Bundle.

Cyber ​​​​Oni Bundle er en digital gjenstand du kan kjøpe til spillet Brawlhalla. Pakken inkluderer et nytt cyberpunk Oni-karakterskall, en ny Oni-karakterfarge og et eksklusivt Oni-våpenpynt. For å løse inn en kode fra et sett, må du gå til Brawlhalla-butikken i spillet og lime den inn i det aktuelle "Løs inn kode"-feltet. Vær oppmerksom på at varen ikke kan returneres, men hvis du har oppgitt feil detalj, kan du be om en erstatning. Vær også oppmerksom på at du kun kan få denne tyvegodset én gang per spillkonto. Hvis du har spørsmål eller trenger råd om å skaffe tyvegods, står selgeren klar til å hjelpe. Det kan ta opptil 24 timer før bonusen blir kreditert hvis den ikke kommer umiddelbart. På selgerens nettside kan du også sjekke ut andre produkter for spillet Brawlhalla, som: Apex Keyboard | Keyword, Grovewarden Bundle, Dark of Night Bundle, Space Dogfighter Bundle og Xianxia Bundle.


***


Cyber ​​​​Oni Pack er et sett for spillet Brawlhalla som inkluderer forskjellige gjenstander relatert til Cyber ​​​​Oni-karakteren. Etter kjøpet vil du motta en kode som kan løses inn i spillet i Brawlhalla-butikken. Dette settet passer for enhver plattform og enhver region. Du bør lime inn koden i delen «Løs inn kode». Det er viktig å vite at produktet ikke kan returneres, men ved feil kan feil informasjon erstattes. Det er også verdt å tenke på at du kun kan få dette settet én gang per spillkonto. Hvis bonusen ikke krediteres umiddelbart, kan det ta opptil 24 timer.


***


  1. Et utmerket valg for fans av spillet Brawlhalla.
  2. Cyber-oni-settet legger til interessante karakterer til spillet.
  3. En flott måte å diversifisere spillingen på.
  4. Spennende kamper med nye karakterer.
  5. En praktisk måte å få nytt innhold til favorittspillet ditt på.
  6. Vakkert design og detaljer av karakterene.
  7. Settet passer godt sammen med andre tillegg til spillet.



Egendommer:




Key★Brawlhalla★ Cyber ​​​​Oni Bundle er et godt valg for elskere av cyberpunk og kampspill!

Jeg er glad for at kjøpet av Key★Brawlhalla★ Cyber ​​​​Oni Bundle digitale produkt er øyeblikkelig og problemfritt.

Utmerket karakterdesign og kvalitetsgrafikk gjør Key★Brawlhalla★ Cyber ​​​​Oni Bundle til en uforglemmelig spillopplevelse.

Å kjøpe Key★Brawlhalla★ Cyber ​​​​Oni Bundle er en fin måte å få tilgang til nye karakterer og skinn i Brawlhalla.

Key★Brawlhalla★ Cyber ​​​​Oni Bundle er en flott gave til venner som elsker å spille kampspill.

Ved å kjøpe Key★Brawlhalla★ Cyber ​​​​Oni Bundle får du muligheten til å dekorere spillprofilen din med nye skins og logoer.

Key★Brawlhalla★ Cyber ​​​​Oni Bundle er en fin måte å støtte spillutviklere og få fine bonuser i form av nye karakterer og skinn.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.6
(95)