Orkene må dø! 3 Cold as Eyes ?STEAM NØKKELISENS

Nøkkelen til Steam i Russland og CIS gir muligheten til å få en lisensiert versjon av spillet "Cold as Eyes". I dette spillet må du kjempe mot kraftige kykloper på tre nye kart. Fiendene er unike og mektige, men Battlemages er heller ikke sløve, med nye våpen som Molten Gold Trap, Cyclops' Gaze-amuletten og Flammekasteren.

The Cold as Eyes nedlastbart innhold inkluderer tre nye vinterscenarier. Kart er tilgjengelige i Kampanje-, Endless- og Batch-modus. En ny rase dukker opp i spillet - Cyclopes, som kan helbrede alle sine nærmeste slektninger etter deres død. Nye fiender dukker også opp - en sjaman-cyklop som lager avvæpnende feller, og en hypnotisør-cyklop som forfølger magikere med en kraftig magisk stråle. Det er andre nye fiender - middels og tunge kykloper, som er den viktigste slagkraften.

Spillet introduserer også et nytt våpen - en flammekaster, som kan sette fiender i brann og gi ytterligere skade. Den nye amuletten – «Gaze of the Cyclops» – kan gjøre kampmagikere og deres fiender til stein. Spillere kan også bruke en ny felle, Molten Gold, som lar fiender slippe en spesiell mynt. Det er mange nye buffs og debuffs i knead-modus.

For å aktivere spillet må du gjøre deg kjent med Steam-systemet.

Velkommen til den digitale varebutikken! Du kan kjøpe Orcs Must Die fra oss! 3 Cold as Eyes er et flott digitalt produkt for ekte spillelskere. Skaff deg en STEAM NØKKELISENS og nyt alle fordelene med spillet.

Orkene må dø! 3 Cold as Eyes er et nytt tillegg til spillet som inkluderer tre nye vinterscenarier. Spennende kamper med de mektige Cyclopes venter på deg, som ikke vil falle i smak hos noen orker. Men ikke glem at kampmagikere også har sine egne hemmelige våpen. Deres arsenal inkluderer nå en felle i form av smeltet gull, Cyclops' Gaze-amuletten og en flammekaster.

I tillegg dukker det opp en ny rase i spillet - Cyclopes, som har evnen til å helbrede alle sine nærmeste slektninger etter døden. Men de er ikke de eneste som vil være dine fiender. Nye fiender dukker også opp - en sjaman-cyklop som lager avvæpnende feller, og en hypnotisør-cyklop som forfølger magikere med en kraftig magisk stråle, samt mange andre nye fiender - middels og tunge kykloper, som er den viktigste slagkraften.

Spill Orcs Must Die! 3 Cold as Eyes introduserer også et nytt våpen, flammekasteren, som kan sette fiender i brann og gjøre ekstra skade. Den nye amuletten – «Gaze of the Cyclops» – kan gjøre kampmagikere og deres fiender til stein. Spillere kan også bruke en ny felle, Molten Gold, som lar fiender slippe en spesiell mynt. Eltemodusen har mange nye positive og negative effekter som vil gjøre spillet enda mer interessant og spennende.

Ikke gå glipp av sjansen din og få Orcs Must Die! 3 Cold as Eyes STEAM NØKKELISENS i dag!

Orkene må dø! 3 Cold as Eyes er et nedlastbart tillegg for spillet som gir en lisensiert versjon av spillet "Cold as Eyes" via en nøkkel for Steam i Russland og CIS. I dette spillet vil du kunne kjempe mot mektige Cyclopes på tre nye vinterkart, hvor fiendene ikke bare er sterke, men også uvanlige. Kampmagikere er imidlertid ikke langt bak, og nye våpen har dukket opp i arsenalet deres, som en felle i form av smeltet gull, Cyclops' Gaze-amuletten og en flammekaster.

The Cold as Eyes nedlastbart innhold inkluderer tre nye vinterscenarier som er tilgjengelige i kampanje-, endeløs- og snøstorm-modus. En ny rase dukker opp i spillet - Cyclopes, som har evnen til å helbrede alle sine nærmeste slektninger etter døden. I tillegg dukker det opp nye fiender, som Cyclops Shaman, som lager avvæpnende feller, og Cyclops Hypnotisør, som forfølger magikere med en kraftig magisk stråle. Spillere vil også møte nye fiender - middels og tunge kykloper, som er den viktigste slagkraften.

I spillet Orcs Must Die! 3 Cold as Eyes introduserer også et nytt våpen - en flammekaster som kan sette fiender i brann og gjøre ekstra skade. Den nye amuletten – «Gaze of the Cyclops» – kan gjøre kampmagikere og deres fiender til stein. Spillere kan også bruke en ny felle, Molten Gold, som lar fiender slippe en spesiell mynt. Eltemodusen har mange nye positive og negative effekter som vil gjøre spillet enda mer interessant og spennende.

For å aktivere spillet må du gjøre deg kjent med Steam-systemet. Orkene må dø! 3 Cold as Eyes STEAM KEY LICENSE er et utmerket digitalt produkt for ekte spillelskere. Etter å ha mottatt nøkkelen, vil du ha muligheten til å fordype deg i en verden av nye eventyr, hvor spennende kamper med de mektige kyklopene og nye muligheter for kampmagikere venter på deg.


***


Orkene må dø! 3 Cold as Eyes er nedlastbart innhold for Orcs Must Die! 3, som leveres i form av en STEAM KEY-lisens for Russland og CIS-regionen. Denne utvidelsen gir deg tilgang til tre nye vinterkart og et nytt fiendeløp - Cyclops. Nye typer fiender er også lagt til spillet, som Cyclops Shaman og Cyclops Hypnotisør, samt et nytt våpen – en flammekaster, og Cyclops Gaze-amuletten, som lar deg gjøre fiender til stein. I tillegg har en ny felle blitt lagt til spillet - smeltet gull, som lar deg få en spesiell mynt. Mange nye positive og negative effekter er lagt til eltemodusen. Tillegget aktiveres gjennom Steam-systemet.


***


  1. Orkene må dø! 3 Cold as Eyes er et flott spill for fans av tårnforsvarssjangeren.
  2. Et fascinerende plot og interessante oppgaver gjør spillet Orcs Must Die! 3 Cold as Eyes er mye moro.
  3. Spillgrafikk Orcs Must Die! 3 Cold as Eyes er på topp, veldig fargerik og detaljert.
  4. I spillet Orcs Must Die! 3 Cold as Eyes har mange forskjellige våpen og feller, slik at spilleren kan bruke forskjellige strategier.
  5. Karakterstyring i spillet Orcs Must Die! 3 Cold as Eyes er veldig praktisk og intuitivt.
  6. Utmerket optimalisering av spillet Orcs Must Die! 3 Cold as Eyes lar deg nyte spillet selv på svake datamaskiner.
  7. Spill Orcs Must Die! 3 Cold as Eyes har mange prestasjoner og oppgaver, som lar spillere få mest mulig ut av opplevelsen.
  8. Musikk i spillet Orcs Must Die! 3 Cold as Eyes er av meget høy kvalitet og skaper en atmosfære som fordyper spilleren i spillverdenen.
  9. Spill Orcs Must Die! 3 Cold as Eyes lar deg spille både alene og med venner i samarbeidsmodus.
  10. Pris for digitalt produkt Orcs Must Die! 3 Cold as Eyes er veldig attraktivt, spesielt med tanke på kvaliteten på spillet og lengden.



Egendommer:




Orkene må dø! 3 Cold as Eyes er et flott spill med en gripende historie og vakker grafikk.

Kjemp mot orker og andre monstre i Orcs Must Die! 3 Cold as Eyes og nyt de lyse kampene.

Spill Orcs Must Die! 3 Cold as Eyes gir mange muligheter til å utvikle karakteren din og oppgradere våpnene dine.

Orkene må dø! 3 Cold as Eyes er et spektakulært actionspill med fargerik grafikk og interessante oppgaver.

Hvis du liker spill med elementer av strategi og kampkamper, så må Orcs Die! 3 Cold as Eyes er et godt valg.

Orkene må dø! 3 Cold as Eyes er en fin måte å fordrive tiden og nyte spennende kamper.

Bli en ekte helt og beseire alle orker i Orcs Must Die! 3 Kaldt som øynene.

Spill Orcs Must Die! 3 Cold as Eyes er en flott gave til action- og strategifans.

Orkene må dø! 3 Cold as Eyes er et spill hvor hver oppgave er en unik utfordring.

Hvis du vil føle deg som en ekte helt, må Orcs Die! 3 Cold as Eyes - for deg.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.6
(95)