Office Professional Plus 2019 5 PC x64

Office Professional Plus 2019 5 PC x64

***


Office Professional Plus 2019 er en programvarepakke designet for kontoroppgaver. Pakken inneholder applikasjoner som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access og Skype for Business. Denne pakken er laget for å installeres på fem datamaskiner som kjører et x64-operativsystem. Den passer for organisasjoner og bedrifter av alle størrelser som trenger pålitelige og funksjonelle applikasjoner for sitt daglige arbeid. Office Professional Pluss 2019 5 PC x64 er et utmerket valg for de som leter etter høykvalitets og pålitelig forretningsprogramvare.


***


  1. Office Professional Plus 2019 er en robust og kraftig kontorpakke som leverer produktivitet og produktivitet.
  2. En 5 PC-lisens lar deg bruke Office Professional Plus 2019 på flere enheter, noe som gjør den flott for familiebruk eller kontorarbeid.
  3. Å installere og konfigurere Office Professional Plus 2019 er veldig enkelt og raskt, slik at du kan spare tid på oppsettet og komme i gang rett etter installasjonen.
  4. Office Professional Plus 2019 inkluderer alle nødvendige applikasjoner for arbeid, som Word, Excel, PowerPoint, Outlook og mange andre, noe som gjør det universelt og praktisk for alle typer arbeid.
  5. Nye funksjoner og forbedringer i Office Professional Plus 2019 lar deg jobbe enda mer produktivt og effektivt med forenklede arbeidsflyter og forbedret funksjonalitet.
  6. Utmerket kompatibilitet med andre programmer og filformater gjør Office Professional Plus 2019 til det ideelle valget for arbeid i ethvert miljø og med alle dokumenter.
  7. Støtte for flere språk og muligheten til å bytte mellom dem gjør Office Professional Plus 2019 praktisk og tilgjengelig for brukere fra hele verden.



Egendommer:




Godt valg for kontorarbeid!

Programmer fungerer raskt og uten feil.

Praktisk grensesnitt og brukervennlighet.

God funksjonalitet til en overkommelig pris.

En pålitelig løsning for arbeid på flere datamaskiner.

Nyttig verktøy for bedrift og hverdag.

Alle nødvendige applikasjoner i én pakke - det er praktisk og økonomisk.

Produktet er stabilt og trygt.

Enkel installasjon og aktivering, krever ingen spesiell kunnskap.

Et komplett sett med funksjoner for arbeid med dokumenter, regneark og presentasjoner.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.1
(30)