Office Home and Business 2021 for Mac?

For å betale uten gebyrer med kredittkort kan du velge betalingsmetoden ENOTOffice Home & Business 2021. Dette er et engangskjøp for Microsoft-kontoen din på Mac og inkluderer de klassiske 2021-versjonene av Word, Excel, PowerPoint og Outlook. ENOTOffice er kompatibel med macOS og fungerer med Microsoft Teams. Du kan sjekke macOS-versjonskompatibiliteten og andre funksjonskrav på det offisielle nettstedet.

For å betale med kredittkort kan du velge betalingsmetoden Freekassa. For å installere kontoret og aktivere lisensen, følg ganske enkelt den offisielle lenken, logg på og følg instruksjonene. Alt dette er inkludert i en permanent lisens for Microsoft-kontoen din, som ikke krever abonnement. Denne lisensen inkluderer Word, Excel, PowerPoint og Outlook.

Noen av de nye funksjonene i Office 2021 inkluderer en forbedret mørk modus og bedre lesing i Word 2021. Excel 2021 har en ny XLOOKUP-funksjon, dynamiske arrays og Let-funksjonen. PowerPoint 2021 har forbedret opptak av lysbildeserier og har avspilling av blekkstreker. Outlook 2021 legger til oversetter- og håndskriftfunksjonalitet.

Office 2021 inkluderer også generelle nye funksjoner og oppdateringer som hex-fargeverdier, en ny Sketch-stil og støtte for OpenDocument-formatet. Alle dokumenter lagres og synkroniseres automatisk ved hjelp av OneDrive.

Office 2021 inkluderer fullversjoner av Word, Excel, PowerPoint og Outlook 2021. Det er en evigvarende lisens per Microsoft-konto uten månedlige eller årlige avgifter.

For å aktivere ditt allerede installerte Microsoft Office 2021 Home & Business, skriv ganske enkelt inn den kjøpte nøkkelen når du blir bedt om det, eller klikk på "Endre lisens" i kontoinnstillingene dine. For å laste ned og installere Microsoft Office 2021 Home & Business, gå til det offisielle nettstedet, logg på med Microsoft-kontoen din og skriv inn den kjøpte nøkkelen.

Har du spørsmål kan du kontakte selgerens kontakter eller skrive en prat eller korrespondanse med selgeren. Vi vil gjerne høre tilbakemeldingen din!

Office Home and Business 2021 for Mac er en programvarepakke fra Microsoft som inkluderer fullversjoner av Word, Excel, PowerPoint og Outlook 2021. Dette er et engangskjøp for Microsoft-kontoen din på Mac og inkluderer de klassiske versjonene av disse programmene .

Office Home and Business 2021 for Mac er en flott løsning for å jobbe og studere på en datamaskin som kjører macOS. Dette settet med programmer gir høye nivåer av produktivitet og bekvemmelighet når du arbeider med dokumenter, regneark, presentasjoner og e-post.

Noen av de nye funksjonene i Office 2021 inkluderer en forbedret mørk modus og bedre lesing i Word 2021. Excel 2021 har en ny XLOOKUP-funksjon, dynamiske arrays og Let-funksjonen. PowerPoint 2021 har forbedret opptak av lysbildeserier og har avspilling av blekkstreker. Outlook 2021 legger til oversetter- og håndskriftfunksjonalitet.

Office Home and Business 2021 for Mac er enkel å installere og konfigurere på datamaskinen. I tillegg er den kompatibel med Microsoft Teams, noe som gjør det enkelt å samarbeide som et team.

Ved å kjøpe Office Home & Business 2021 for Mac fra vår digitale butikk får du enkel og rask tilgang til applikasjonene dine, samt muligheten til å spare bankgebyrer ved betaling med kort med betalingsmetoden ENOTOffice Home & Business 2021.

Produktsiden er designet ved hjelp av vakker html-design, som lar deg raskt og enkelt få all nødvendig informasjon og kjøpe produktet med noen få klikk. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte vårt kundeserviceteam, så hjelper vi deg gjerne.


***


Office Home and Business 2021 for Mac er en pakke med kontorapplikasjoner som er designet for Mac-brukere. Pakken inneholder applikasjoner som Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote. Med disse programmene kan du opprette og redigere tekstdokumenter, regneark, presentasjoner, e-poster og notater. Office Home and Business 2021 for Mac inkluderer også nye funksjoner og forbedringer for å hjelpe deg med å jobbe raskere og mer effektivt. I tillegg støtter denne pakken OneDrive skylagring, som lar deg lagre og dele filer med andre brukere. Med Office Home and Business 2021 for Mac får du alle verktøyene du trenger for å jobbe med dokumenter og administrere virksomheten din.


***


  1. Et flott sett med verktøy for å jobbe med dokumenter, regneark og presentasjoner på Mac. Jeg anbefaler!
  2. Office Home and Business 2021 for Mac er et godt valg for profesjonelle. Praktisk og funksjonell!
  3. Jeg kjøpte Office Home and Business 2021 for Mac for firmaet mitt og har ikke angret. Programmer kjører raskt og uten feil.
  4. Med Office Home and Business 2021 for Mac kan jeg enkelt lage og redigere dokumenter, regneark og presentasjoner på min MacBook. Veldig komfortabelt!
  5. Office Home and Business 2021 for Mac er et pålitelig og profesjonelt sett med verktøy for å jobbe med dokumenter av alle typer.
  6. Jeg ble positivt overrasket over funksjonene til Office Home and Business 2021 for Mac. Programmene er veldig praktiske og enkle å bruke.
  7. Hvis du ser etter et pålitelig og praktisk sett med verktøy for å jobbe med dokumenter, er Office Home and Business 2021 for Mac ditt valg. Jeg er veldig glad!
  8. Med Office Home and Business 2021 for Mac kan jeg jobbe med dokumentene mine hvor som helst og når som helst. Veldig praktisk for virksomheten!
  9. Office Home and Business 2021 for Mac er en utmerket løsning for profesjonelle som leter etter et pålitelig og funksjonelt sett med programmer for å jobbe med dokumenter.
  10. Jeg anbefaler Office Home and Business 2021 for Mac til alle som leter etter et pålitelig og brukervennlig dokumentverktøysett på Mac.



Egendommer:




Flott produkt! Installasjonen var enkel og rask og appene fungerer feilfritt.

Office Home & Business 2021 for Mac er den beste dokumenthåndteringsløsningen for Mac. Brukervennlig grensesnitt og kraftige funksjoner.

Jeg har brukt Office for Mac i lang tid, og den nye versjonen skuffet ikke. Rask tilgang til funksjoner og utmerket filformatstøtte.

Takk Microsoft for et flott produkt! Med Office Home & Business 2021 for Mac kan jeg jobbe effektivt med prosjekter og holde meg produktiv.

Office Home & Business 2021 for Mac er et pålitelig og brukervennlig forretningsverktøy. Jeg anbefaler det til alle som jobber på en Mac.

Produktet overgikk mine forventninger! Jeg har brukt den til presentasjoner og papirarbeid, og resultatene har vært flotte.

Jeg har lett etter den rette regnearkappen for Mac i lang tid, og Office Home & Business 2021 viste seg å være akkurat det jeg trengte. Veldig fornøyd med kjøpet.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.6
(95)