Office 2019 for Home and Study [ingen provisjon] levetid

Vi har en evigvarende Retail-nøkkel for umiddelbar levering, som kan kobles til Microsoft-kontoen din. Vi garanterer at nøkkelen alltid vil være på kontoen din, og du vil kunne reinstallere og aktivere den på nytt, siden dette IKKE er en engangslisens! Vi har solgt på siden i mer enn 5 år, og vi har mer enn 3000 positive anmeldelser. Vi er en offisiell Microsoft-partner #6223488. Aktivering av nøkkelen VIRKER over hele verden og i Russland UTEN Yu. Kassa Commission, og betaling er også tilgjengelig med bankkort fra Russland, Yumoney, Sberbank Online, Tinkoff, Alfa-klikk. Umiddelbart etter betaling vil du motta en offisiell nøkkel knyttet til Microsoft-kontoen din, som ikke har noen utløpsdato og som passer for Windows 11 og Windows 10!

Den offisielle Office 2019-pakken hjelper deg enkelt å administrere filene og dokumentene dine for en profesjonell opplevelse. Det er imidlertid verdt å tenke på at Outlook ikke er inkludert i pakken, og elektroniske nøkler kan ikke returneres.

Fordelene med produktet inkluderer et moderne grensesnitt, god funksjonalitet, ingen feil i programvaren, klare og enkle metoder for databehandling, tilstedeværelsen av stabile applikasjoner, lagring av dokumenter til skylagring for åpning fra hvor som helst, samt tilstedeværelsen av funksjoner som gjør arbeidet enklere. Den kjøpte nøkkelen lar deg aktivere alle funksjonene til Office 2019 Home & Student-programvarepakken.

Lisensen gir deg rett til å utføre ulike aktiviteter: programmere enkle basisprodukter, lagre notater, filer, dokumenter med umulighet å miste dem, arbeide med lyd, video og grafisk materiale til ulike formål, arbeide med e-post, publisere artikler og materialer. Arbeid for din egen fornøyelse ved å kjøpe den offisielle nøkkelen til kontorapplikasjonspakken fra Microsoft-merket.

Office 2019 for Home and Study [ingen provisjon] levetid

Office 2019 for Home and Study er en pålitelig og praktisk programvarepakke som hjelper deg med å administrere filer og dokumenter, og gir profesjonell databehandling. Den inneholder alle de viktigste tekstbehandlings-, regneark- og presentasjonsapplikasjonene som Word, Excel og PowerPoint, pluss OneNote for å ta notater og lagre ideer.

Office 2019 for Home and Study tilbyr mange funksjoner og verktøy som gjør arbeidet med dokumenter så praktisk og effektivt som mulig. Den har et moderne grensesnitt og flott funksjonalitet, og lar deg også behandle data uten feil.

Når du kjøper Office 2019 Home & Student, får du et livstidsprodukt som kan aktiveres på én datamaskin. Vi gir også en garanti for våre produkter og sørger for umiddelbar levering av nøkkelen. Produktaktivering fungerer over hele verden og i Russland UTEN provisjon.

Karakteristiske trekk ved Office 2019 for Home and Study:

  • Moderne grensesnitt
  • Flott funksjonalitet
  • Ingen feil i programvaredrift
  • Klare og enkle databehandlingsmetoder
  • Tilgjengelighet av applikasjoner som kjører stabilt
  • Lagre dokumenter til skylagring for åpning fra hvor som helst
  • Tilgjengelighet av funksjoner som gjør arbeidet enklere

Ikke gå glipp av muligheten til å kjøpe en pålitelig og praktisk programvarepakke for arbeid med dokumenter. Kjøp Office 2019 Home & Study [Ingen gebyr] levetid i dag!

Office 2019 Home & School [Ingen gebyr] Lifetime er den offisielle Microsoft-pakken som inkluderer alle de store tekstbehandlings-, regneark- og presentasjonsapplikasjonene som Word, Excel og PowerPoint. Pakken inkluderer også OneNote for å ta notater og lagre ideer.

Produktet presenteres i form av en evigvarende Retail-nøkkel, som kan kobles til din Microsoft-konto. Nøkkelen vil alltid være på kontoen din, og du kan installere den på nytt og aktivere den på nytt, siden dette IKKE er en engangslisens.

Fordelene med produktet inkluderer et moderne grensesnitt, god funksjonalitet, ingen feil i programvaren, klare og enkle metoder for databehandling, tilstedeværelsen av stabile applikasjoner, lagring av dokumenter til skylagring for åpning fra hvor som helst, samt tilstedeværelsen av funksjoner som gjør arbeidet enklere.

Det er imidlertid verdt å tenke på at Outlook ikke er inkludert i pakken, og elektroniske nøkler kan ikke returneres. Lisensen gir deg rett til å utføre ulike aktiviteter: programmere enkle basisprodukter, lagre notater, filer, dokumenter med umulighet å miste dem, arbeide med lyd, video og grafisk materiale til ulike formål, arbeide med e-post, publisere artikler og materialer.

Den kjøpte nøkkelen lar deg aktivere alle funksjonene til Office 2019 Home & Student-programvarepakken. Lisensen er evigvarende og gir rett til å aktivere på én datamaskin.

Umiddelbart etter betaling vil du motta en offisiell nøkkel knyttet til Microsoft-kontoen din, som ikke har noen utløpsdato og passer for Windows 11 og Windows 10! Aktivering av nøkkelen fungerer over hele verden og i Russland uten provisjon fra Yu.Kass, og betaling er også tilgjengelig med russiske bankkort, Yumoney, Sberbank Online, Tinkoff, Alfa-click.

Ikke gå glipp av muligheten til å kjøpe en pålitelig og praktisk programvarepakke for arbeid med dokumenter. Kjøp Office 2019 Home & Study [Ingen gebyr] levetid i dag!


***


Office 2019 for Home and Study er en programvarepakke som inkluderer kjerneapplikasjoner for arbeid med dokumenter, regneark, presentasjoner og e-post. Dette produktet er egnet for både hjemmebruk og pedagogiske formål.

Office 2019 krever ikke et årlig abonnement og er evigvarende, noe som betyr at du kan bruke det på datamaskinen din uten noen tidsbegrensning. I tillegg inkluderer ikke dette alternativet provisjonsbetalinger, noe som gjør det mer tilgjengelig for et bredt spekter av brukere.

Pakken inneholder følgende applikasjoner: Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Word er laget for arbeid med tekstdokumenter, Excel for arbeid med tabeller og beregninger, PowerPoint for å lage presentasjoner og Outlook for å jobbe med e-post og organisere arbeidstid.

Office 2019 er svært tilpassbar og kan tilpasses dine individuelle behov. Det gir også en høy grad av datasikkerhet og kompatibilitet med ulike operativsystemer og enheter.


***


  1. Office 2019 for Home and Study er et utmerket valg for kontoroppgaver og studier.
  2. Office 2019-programvarepakken for Home and Study har et praktisk og intuitivt grensesnitt.
  3. Utmerket arbeid med dokumenter og regneark i Office 2019 for Home and Study.
  4. En evigvarende lisens for Office 2019 Home & Student er en flott langsiktig investering.
  5. Office 2019 for Home and Study er stabil og pålitelig i drift.
  6. Office 2019 for Home and Study lar deg enkelt organisere oppgavene og prosjektene dine.
  7. Office 2019 Home & School har mange nyttige funksjoner som hjelper deg med å jobbe og studere.
  8. Ingen provisjon er mye som vil spare deg for penger når du kjøper Office 2019 Home & Student.
  9. Office 2019 Home and Study er et allsidig verktøy som egner seg for arbeid og studier på en rekke områder.
  10. Office 2019-programvarepakken for Home and Study takler oppgaver av enhver kompleksitet godt.



Egendommer:




Godt valg for hjemmebruk, praktisk og lett å bruke!

Den beste løsningen for studenter og skoleelever som trenger pålitelige verktøy for arbeidet sitt.

En universell pakke som inkluderer alle nødvendige programmer for å jobbe med dokumenter, regneark og presentasjoner.

Feilfri drift og høy ytelse garantert av Microsoft.

Pålitelig og stabil programvare som ikke vil svikte deg i det mest avgjørende øyeblikket.

Enkel å installere og konfigurere på hvilken som helst datamaskin, krever ingen spesielle kunnskaper og ferdigheter.

En økonomisk løsning som vil bidra til å spare penger ved kjøp av lisens.

Oppdateringer og tilleggsfunksjoner støttet av Microsoft.

Et enkelt og tilgjengelig grensesnitt som lar deg raskt bli komfortabel og begynne å jobbe.

Et komplett sett med dokumenthåndteringsverktøy som passer både nybegynnere og profesjonelle.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.2
(43)