⭐️Brawlhalla: Cosmic Bundle⭐️?

Hvordan legge til innholdet ditt i Brawlhalla-spillet? Etter å ha mottatt koden, må du gå til Brawlhalla-butikken i spillet. Du kan deretter skrive inn koden i «Løs inn kode»-feltet som ligger nederst i butikken på PC, Mac, PlayStation, Xbox eller Nintendo Switch, eller klikk på giret i nedre høyre hjørne på Android. Etter dette vil nye legender, legendeskinn, assistenter og våpenskinn bli tilgjengelige for valg når du velger en legende i spillet.

Vil innholdet mitt være tilgjengelig i alle regioner jeg spiller i? Ja, innholdet vil være tilgjengelig i alle regioner der du spiller spillet.

Dette tilbudet er imidlertid ikke tilgjengelig på iOS for øyeblikket.

En ny rompakke har blitt utgitt for spillet Brawlhalla - Cosmic Bundle! Denne digitale varen er tilgjengelig på Digital Item Store og inneholder mange interessante elementer.

Pakken gir spillere tilgang til fire nye legender, hver med unike evner og stilige kosmiske skinn. Du vil også ha tilgang til nye Legend-skall, som lar deg tilpasse utseendet til favorittkarakterene dine.

The Cosmic Bundle inkluderer også nye assistenter som vil hjelpe deg i kamper og gjøre spillet ditt morsommere. Og hvis du elsker å bruke våpen, vil du sette pris på de nye våpenskinnene som vil gi variasjon til kampene dine.

Alle disse elementene er designet i en kosmisk stil, som gir spillet en spesiell sjarm og appell. Få Cosmic Bundle i dag og nyt de nye funksjonene den gir!

The Cosmic Bundle er et nytt digitalt element for Brawlhalla. Den inneholder mange interessante elementer i en romstil. Pakken gir spillere tilgang til fire nye legender med unike evner og kosmiske skinn. I tillegg inneholder settet nye skall til legender, nye assistenter og våpenskinn.

For å få tilgang til innholdet må du kjøpe Cosmic Bundle og skrive inn den mottatte koden i "Redeem Code"-feltet i Brawlhalla-spillbutikken på PC, Mac, PlayStation, Xbox eller Nintendo Switch, eller bruke utstyret nederst til høyre hjørne på Android. Etter dette vil nye legender, legendeskinn, assistenter og våpenskinn bli tilgjengelige for valg i løpet av spillet.

Innhold kjøpt gjennom denne pakken vil være tilgjengelig i alle regioner der du spiller spillet, med unntak av iOS, hvor dette tilbudet ikke er tilgjengelig for øyeblikket. Få Cosmic Bundle i dag og nyt de nye funksjonene den gir!


***


?️Brawlhalla: Cosmic Bundle?️ er en innholdspakke for Brawlhalla-spillet som inkluderer flere nye legender, legendeskinn, assistenter og våpenskinn. For å få tilgang til dette innholdet må du kjøpe en kode og løse den inn i Brawlhalla-butikken på PC, Mac, PlayStation, Xbox eller Nintendo Switch, eller i appen på Android. Du vil da kunne velge nytt innhold når du velger en legende i spillet. Det er viktig å merke seg at denne innholdspakken ikke er tilgjengelig på iOS.


***


  1. Horizon Forbidden West er et vanedannende spill med fantastisk grafikk og en gripende historie.
  2. Et utmerket spill som lar deg stupe inn i den spennende verdenen av kamper og eventyr.
  3. En spennende atmosfære og interessante karakterer som får deg til å glemme virkeligheten.
  4. Spillet Horizon Forbidden West lar deg nyte passasjen fullt ut og nyte spillingen.
  5. Et utmerket valg for elskere av eventyrspill og fantasiverdener.
  6. Bli helten i denne spennende historien og gå på eventyr i Horizon Forbidden West-verdenen.
  7. Spillet har utmerket grafikk og lyddesign som fordyper deg i spillets verden.
  8. Horizon Forbidden West er et spill med en god balanse mellom historie og spilling.
  9. Nyt en unik spillopplevelse og ha det gøy.
  10. Å leie et spill i 5 dager er en fin måte å prøve spillet og oppleve det første hånd.



Egendommer:




Flott sett! Elsket romdraktene og det visuelle.

Brawlhalla: Cosmic Bundle er en flott måte å oppgradere garderoben din i spillet på. Anbefales til alle Brawlhalla-fans!

Å kjøpe denne pakken er verdt pengene. Veldig kule kostymer og andre bonuser som lar deg nyte spillet enda mer.

Jeg har spilt Brawlhalla lenge, og dette settet ga virkelig nytt til spillingen. Nye kostymer og visuelle effekter har gjort spillet enda mer interessant og spennende.

Ved å kjøpe Brawlhalla: Cosmic Bundle fikk jeg ikke bare kule romdrakter, men også mange andre bonuser. Veldig fornøyd med kjøpet mitt!

Som Brawlhalla-fan kom jeg ikke forbi dette settet. Variasjonen av kostymer og bilder er på topp!

Hvis du ønsker å legge til en ny følelse til spillet, er Brawlhalla: Cosmic Bundle et godt valg. Kjøp og nyt spillet i en ny stil!

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.7
(108)