NFT- eller Project Discord-servermedlemmer?

Tjenestedetaljer:

Vår tjeneste gir medlemmer eldre enn +1 måned tilgjengelig 24/7 online. Vi garanterer et publikum av høy kvalitet der 99 % av kontoene har bilder. Tjenestens starttid er 15-30 minutter og sluttid er 0-2 timer. Vi gir en garantiperiode på 2 måneder og sørger ikke for nedfall. Hvis det er en beemo-bot på serveren din, vennligst fjern den.

Hva er Reaction + Emoji-tjenesten?

Denne tjenesten gir serverbekreftelsesmojis. Et eksempel kan sees på produktbildene.

Hva er VERIFY-feltet?

VERIFY-feltet kan også sees på produktbilder. Serverlenken må være oppført i koblingsdelen.

Når vil våre medlemmer bli med på serveren?

Vi er en stor leverandør og sender medlemmer raskt. Brukere vil bli med på serveren umiddelbart.

Generell informasjon:

Vi er hovedleverandøren og bruker ikke SMM-paneler som andre leverandører. Våre medlemmer vil aldri se ut som roboter!

I tillegg tilbyr vi følgende tjenester:

  • Discord Premium Online-medlem (høy kvalitet)
  • Øk Discord-serveren din i 3 måneder
  • Discord Talking Bots
  • Annonser i Discord Mass DM
  • Discord-servermedlem for NFT-er eller andre prosjekter
  • Discord Post Reaction
  • Discord Online-brukere
  • Discord offline-brukere
  • Spillere på nett
  • OpenSea Favoritter (Likes) |Tjeneste
  • OpenSea Views-tjenesten

Du kan kontakte oss angående servergjennomgang og anmeldelse på: eller Project Discord Server Members er et digitalt produkt som er designet for de som ønsker å øke antall medlemmer på Discord-serveren sin. Dette produktet er ideelt for NFT-prosjekter hvor du kan tiltrekke flere deltakere som er interessert i prosjektet ditt.

Vi tilbyr medlemmer eldre enn +1 måned som er tilgjengelige 24/7 online. Kvaliteten på publikum er 99% av kontoer med bilder. Vi garanterer en rask start på tjenesten (15-30 minutter) og en rask gjennomføring (0-2 timer). Vi gir også en garantiperiode på 2 måneder og ingen utfall.

I tillegg er vi hovedleverandør og bruker ikke SMM-paneler som andre leverandører. Våre medlemmer vil aldri se ut som roboter!

Ved å kjøpe NFT-er eller Project Discord Server-medlemmer får du tilgang til et kvalitetspublikum som kan bli støtte for prosjektet ditt. Gjør Discord-serveren din mer populær og attraktiv for nye medlemmer med NFT-er eller Project Discord Server-medlemmer.

NFT eller Discord Server Members for Projects er et digitalt gode som vil bidra til å øke antallet medlemmer på Discord-serveren din. Dette produktet er ideelt for NFT-prosjekter for å tiltrekke flere interesserte deltakere.

Vi tilbyr medlemmer eldre enn +1 måned som er tilgjengelige 24/7 online. Kvaliteten på publikum er 99% av kontoer med bilder. Vår tjeneste garanterer en rask start på tjenesten (15-30 minutter) og en rask gjennomføring (0-2 timer). Vi gir også en garantiperiode på 2 måneder og sørger ikke for nedfall.

Vi er hovedleverandøren og bruker ikke SMM-paneler som andre leverandører. Våre medlemmer vil aldri se ut som roboter.

Denne varen inkluderer også andre tjenester som: Discord Premium Online-medlem (høy kvalitet), øke Discord-serveren din i 3 måneder, Discord Talking Bots, Discord Mass DM-annonsering, Discord-servermedlemmer for NFT-er eller andre prosjekter, Discord Post Reaction, Discord Online Brukere, Discord Offline-brukere, Online Gaming-medlemmer, OpenSea-favoritter (liker) |Service og OpenSea Views-tjeneste.

Du kan kontakte oss for å sjekke og sjekke serveren ved å bruke lenken. Etter betaling vil du motta en unik 16-sifret betalingsbekreftelseskode, som du må sende til leverandøren. For å fullføre transaksjonen, følg instruksjonene på kjøpssiden. Etter å ha mottatt koden, begynner vi å utføre tjenesten.


***


Dette elementet representerer medlemmer av en Discord-server for NFT-er eller andre prosjekter. Medlemmer er over +1 måned gamle og er aktive brukere 24/7. Publikumskvalitet utgjør 99 % av bildekontoene. Tjenestens starttid er 15-30 minutter og sluttid er 0-2 timer. Garantiperioden er 2 måneder, og det er ingen sjanse for å falle ut.

Også inkludert er tilleggstjenester som Reaction + Emoji-tjenesten og VERIFY-feltet. Linken til serveren må være oppført i koblingsdelen.

Ved å kjøpe denne varen vil du motta 3 måneder med Premium Discord Online-medlemmer (høy kvalitet), Discord Talking Bots, Discord Mass DM-annonsering og Discord Post Reaction.

Vær oppmerksom på at du etter betaling vil motta en unik 16-sifret betalingsbekreftelseskode, som må sendes til selger for å bekrefte kjøpet. For å motta varen din må du følge instruksjonene på kjøpssiden.


***


  1. NFT-er er en spennende og nyskapende måte å eie digitale eiendeler som lar eiere kontrollere sine immaterielle rettigheter.
  2. Jeg er imponert over omfanget og variasjonen av NFT-kolleksjoner som er tilgjengelige på markedet.
  3. Project Discord Server-medlemmer er en fin måte å bli med i et fellesskap av mennesker som brenner for felles interesser og mål.
  4. Jeg fant mange nyttige tips og informasjon ved å bla gjennom prosjekter og chatte med medlemmer av Discord-serverne.
  5. Deltakelse i prosjektets Discord-servere hjelper meg å holde meg oppdatert på de siste nyhetene og hendelsene i bransjen.
  6. Fellesskapet på prosjektets Discord-servere er vennlig og åpent, noe som skaper en hyggelig atmosfære for kommunikasjon og erfaringsutveksling.
  7. Jeg finner ofte interessante personer på prosjektets Discord-servere som jeg kan kommunisere med og dele mine ideer og kunnskaper med.



Egendommer:




NFT er en sann legemliggjøring av innovasjon i kunst- og kryptovalutaverdenen.

Jeg er i ærefrykt for viktigheten av NFT-er i verden av kryptovalutaer og blokkjede.

Å selge NFT-er er en fin måte å tjene penger på kreativitet.

Project Discord Server-medlemmer er en flott mulighet til å få kontakt med likesinnede.

Jeg er glad for at jeg ble medlem av Project Discord Server Members, for her kan du finne verdifulle kontakter og bekjentskaper.

Project Discord Server-medlemmer er en fin måte å lære om nye prosjekter og teknologier.

Jeg er veldig takknemlig for muligheten til å bli med i NFT-miljøet og være en del av en revolusjon i kunstverdenen.

Å kjøpe en NFT er en unik måte å skaffe seg digital kunst som vil forbli i samlingen din for alltid.

Project Discord Server Members er stedet for å få svar på spørsmålene dine og dele ideene dine.

Jeg tror at NFT er fremtiden for kryptovalutaer og digital kunst, og jeg er glad for at jeg kan være en del av det.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.2
(43)