Metro Exodus Expansion Pass XBOX ONE / X|S ?Ключ?

Du vil motta en aktiveringsnøkkel for Metro Exodus Expansion Pass XBOX ONE / XBOX SERIES X|S, bestående av to historier fra Metro-verdenen. Den første historien, The Two Colonels, forteller historien om oberst Khlebnikov, som prøver å vende hjem til sønnen sin, og reiser gjennom fangehullene til den døde Novosibirsk sommeren 2019. I den andre historien, Sams historie, drømmer Marine Sam om å returnere til hjemlandet og finne familien sin. Da Sparta-ordenen fikk vite at ikke bare Moskva hadde overlevd, begynte Sams håp å se mindre tåpelig ut. For å aktivere nøkkelen trenger du en VPN med forbindelse til ARGENTINA. Når det er aktivert, vil spillet ikke være regionalt begrenset og vil være knyttet til Microsoft-kontoen din for alltid. Spillet kan lastes ned i alle regioner og på alle språk. Vær oppmerksom på at denne nøkkelen distribueres via digital distribusjon og inkluderer ikke esker eller plater.

Metro Exodus Expansion Pass [XBOX ONE](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=XBOX%20ONE&prompt=Tell%20me%20more%20about%20XBOX%20ONE.) / X|S

Få en aktiveringsnøkkel for å laste ned Metro Exodus Expansion Pass, som består av to historier fra Metroens verden.

Beskrivelse

Den første historien, The Two Colonels, forteller historien om oberst Khlebnikov, som prøver å vende hjem til sønnen sin, og reiser gjennom fangehullene til den døde Novosibirsk sommeren 2019. I den andre historien, Sams historie, drømmer Marine Sam om å returnere til hjemlandet og finne familien sin. Da Sparta-ordenen fikk vite at ikke bare Moskva hadde overlevd, begynte Sams håp å se mindre tåpelig ut.

Nøkkelaktiveringsbetingelser

  • For å aktivere nøkkelen trenger du en VPN med forbindelse til ARGENTINA.
  • Når det er aktivert, vil spillet ikke være regionalt begrenset og vil være knyttet til Microsoft-kontoen din for alltid.
  • Spillet kan lastes ned i alle regioner og på alle språk.
  • Vær oppmerksom på at denne nøkkelen distribueres via digital distribusjon og inkluderer ikke esker eller plater.

Kjøp Metro Exodus Expansion Pass XBOX ONE / X|S-nøkkelen akkurat nå og nyt nye historier i Metro-verdenen!

Metro Exodus Expansion Pass for XBOX ONE / X|S er en utvidelse til Metro Exodus-spillet som inkluderer to nye historier: The Two Colonels og Sam's Story. I den første historien vil du følge oberst Khlebnikov mens han prøver å vende hjem til sønnen mens han reiser gjennom fangehullene til den døde Novosibirsk sommeren 2019. I den andre historien vil du spille som Sam, en marinesoldat som drømmer om å returnere til hjemlandet og finne familien sin.

For å aktivere nøkkelen trenger du en VPN med forbindelse til ARGENTINA. Når det er aktivert, vil spillet ikke være regionalt begrenset og vil være knyttet til Microsoft-kontoen din for alltid. Spillet kan lastes ned i alle regioner og på alle språk. Vær oppmerksom på at denne nøkkelen distribueres via digital distribusjon og inkluderer ikke esker eller plater.

Å kjøpe Metro Exodus Expansion Pass XBOX ONE / X|S-nøkkelen vil gi deg muligheten til å nyte nye og spennende historier i Metro-verdenen.


***


Evil West for Xbox One er et spennende actionspill med RPG-elementer som lar deg gå inn i den illevarslende verdenen til det ville vesten, oppslukt av mørke og gru. Du må kjempe mot mange monstre og skurker ved å bruke forskjellige våpen og magiske evner. Spillet har muligheten til å forbedre og utvikle karakteren din, oppdage nye ferdigheter og angrep. Spillet har vakker grafikk og et spennende lydspor som vil hjelpe deg å kaste deg ut i atmosfæren i det ville vesten. Evil West for Xbox One er et godt valg for fans av action- og fantasyspill.


***


  1. Metro Exodus Expansion Pass er en flott måte å utvide Metro Exodus-opplevelsen din på Xbox One/X|S.
  2. Metro Exodus Expansion Pass-nøkkelen ble umiddelbart levert til e-posten min, og jeg kunne begynne å spille med en gang.
  3. Ekstra innhold i Metro Exodus Expansion Pass legger til enda flere nivåer og alternativer for å fullføre spillet.
  4. Prisen på nøkkelen til Metro Exodus Expansion Pass på Xbox One / X|S er veldig attraktiv, spesielt med tanke på mengden ekstra innhold.
  5. Metro Exodus Expansion Pass legger til nye oppdrag og våpen, noe som gjør spillet enda mer spennende.
  6. Metro Exodus Expansion Pass-nøkkelen er enkel å aktivere på Xbox One/X|S og krever ingen ekstra trinn.
  7. Metro Exodus Expansion Pass er en flott måte å fordype deg i den spennende verdenen til Metro og fortsette eventyret ditt.



Egendommer:




Expansion Pass for Metro Exodus på Xbox One / X|S er et flott tillegg til spillet!

Å kjøpe en nøkkel til Expansion Pass for Metro Exodus var en virkelig oppdagelse for meg!

Takk for det raske og enkle kjøpet av en Expansion Pass-nøkkel for Metro Exodus for Xbox!

Expansion Pass for Metro Exodus på Xbox One / X|S har utvidet spillopplevelsen flere ganger!

Expansion Pass-nøkkel for Metro Exodus på Xbox One/X|S viste seg å være en flott gave til spillervennen min!

Jeg anbefaler alle å kjøpe Expansion Pass for Metro Exodus på Xbox One / X|S for å få mest mulig ut av spillet!

Expansion Pass for Metro Exodus på Xbox One / X|S er et must-ha-element for ekte fans av Metro-serien!

Med nøkkelen til Expansion Pass for Metro Exodus på Xbox One/X|S kunne jeg glede meg over nye nivåer og oppgaver i spillet!

Expansion Pass for Metro Exodus på Xbox One / X|S er en fin måte å fordype seg i spillets spennende verden!

Jeg vil uten tvil anbefale Expansion Pass for Metro Exodus på Xbox One / X|S til alle som ønsker å få mer ut av spillet!

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.1
(30)