Mad Max (STEAM KEY / REGIONFRI)

Publikasjonstype: Steam Key / REGION FREE. Denne utgaven har ingen regionale begrensninger og kan aktiveres i alle land i verden. Spillspråk: russisk (grensesnitt + undertekster) / engelsk. Utgivelsesdato: 1. september 2015. Plattform: Windows. Region: Regionfri (alle land, ingen restriksjoner). Aktivering: Steam.

=======================================

Bli Mad Max, en ensom kriger i en vill post-apokalyptisk verden hvor nøkkelen til overlevelse er bilen. I denne verden full av farer foregår handlingen fra en tredje person. For å overleve i Wasteland, må du kjempe, delta i hånd-til-hånd og kjøretøykamper mot banditter. Max er en ubøyelig helt og en desperat fighter, det eneste han vil er å forlate galskapen og finne trøst i den legendariske "Silent Plain". Spillere må gå gjennom mange forræderske oppdrag, utforske dypere og dypere de enorme vidder av Wasteland på jakt etter forsyninger og materialer for å bygge en problemfri og perfekt kampmaskin.

• Føl hvordan det er å være Mad Max – skaff deg og oppgrader utstyr og våpen for å overleve i kamper der nærkampferdigheter, samt evnen til å tenke taktisk, vil komme godt med. • Vær forsiktig, ørkenen er forrædersk, det er ikke lett å overleve her. Mot deg står et vanskelig landskap, et hardt klima og gjenger med tungt bevæpnede røvere. I den store åpne verden lurer fare på lur. • Alt kommer godt med – ethvert funn vil bli brukt og vil bli brukt til å forbedre utstyr, våpen og kjøretøy. Ved å raide gjemmestedene til fiendtlige fraksjoner, vil du kunne skaffe deg verdifulle ressurser. • Bli uovervinnelig mens du kjører en bil lastet med alle slags våpen. Takket være realistisk fysikk vil ingen kamp være lik den forrige. • Bygg drømmebilen – design, tilpass, forbedre festningen på hjul. Velg kroppen du liker, utstyr den med motor, våpen og rustning. Bare de dyktige vil kunne overleve.

=======================================

Aktivering:

  1. Du må laste ned og installere Steam (hvis ikke allerede installert).
  2. Start Steam-klienten.
  3. Opprett en ny konto på Steam eller logg på en eksisterende.
  4. Gå til "Spill"-delen og velg "Aktiver på Steam".
  5. Skriv inn aktiveringsnøkkelen du har kjøpt.
  6. Etter dette vil spillet vises i listen over spillene dine, og du kan installere det.

Bli Mad Max og overlev i en vill post-apokalyptisk verden der den eneste nøkkelen til overlevelse er en bil. Handlingen foregår fra et tredjepersonsperspektiv, og for å holde deg i live må du kjempe i hånd-til-hånd og kjøretøykamper mot banditter. Max er en spenstig helt som streber etter å legge galskapen bak seg og finne trøst i den legendariske «Silent Plain». Du må gjennom mange forræderske oppdrag, utforske de enorme vidder av Wasteland på jakt etter forsyninger og materialer for å bygge et problemfritt og perfekt kampkjøretøy.

Føl hvordan det er å være Mad Max, skaffe og oppgradere utstyr og våpen for å overleve i kamper der nærkampferdigheter, samt evnen til å tenke taktisk, vil komme godt med. I den store åpne verden lurer fare ved hver sving, vær forsiktig, ørkenen er forrædersk, det er ikke lett å overleve her. Mot deg står et vanskelig landskap, et hardt klima og gjenger med tungt bevæpnede røvere.

Eventuelle funn vil bli brukt og vil bli brukt til å forbedre utstyr, våpen og kjøretøy. Ved å raide gjemmestedene til fiendtlige fraksjoner, vil du kunne skaffe deg verdifulle ressurser. Bli uovervinnelig mens du kjører en bil lastet med alle slags våpen. Takket være realistisk fysikk vil ingen kamp være lik den forrige. Bygg drømmebilen, design, tilpass, forbedre festningen på hjul. Velg kroppen du liker, utstyr den med motor, våpen og rustning. Bare de dyktige vil kunne overleve.

Aktivering:

  1. Last ned og installer Steam fra følgende adresse (hvis ikke allerede installert).
  2. Start Steam-klienten.
  3. Opprett en ny konto på Steam eller logg på en eksisterende.
  4. Gå til "Spill"-delen og velg "Aktiver på Steam".
  5. Skriv inn aktiveringsnøkkelen du har kjøpt.
  6. Etter dette vil spillet vises i listen over spillene dine, og du kan installere det.

Mad Max er et spennende post-apokalyptisk spill der du blir Mad Max og drar på en farlig reise gjennom den endeløse ødemarken. Den eneste nøkkelen til å overleve er bilen din, som du må oppgradere og utstyre med en rekke våpen for å overleve kamper mot banditter.

Kjemp i hånd-til-hånd og kjøretøykamper, bruk nærkamp- og variert kampferdigheter for å beseire fiender og mine for dyrebare ressurser. I den store åpne verdenen i Wasteland vil du utforske farlige territorier, møte farlige fiender og finne nye ressurser for å forbedre teknologien og utstyret ditt.

Mad Max har vakker grafikk og vanedannende gameplay som ikke lar deg forbli likegyldig. I spillet har du muligheten til å bygge drømmebilen ved å velge karosseri, motor, våpen og rustning. Bygg din egen festning på hjul og kjemp for å overleve i denne farlige verdenen.

Mad Max (STEAM KEY / REGION FREE) er et digitalt produkt som kan aktiveres i alle land i verden gjennom Steam-plattformen. Spillet er på russisk med undertekster og et grensesnitt på engelsk. Å aktivere nøkkelen er en enkel og rask prosess, hvoretter spillet automatisk legges til Steam-biblioteket ditt.

Mad Max er et PC-spill for Windows-plattformen som ble utgitt 1. september 2015. Spillet er tilgjengelig i Steam Key / REGION FREE-formatet, noe som betyr at det ikke er noen regionale begrensninger og muligheten til å aktivere i alle land i verden. Spillspråket er brukerens valg - russisk (grensesnitt + undertekster) eller engelsk.

Spillet foregår i en vill post-apokalyptisk verden der den eneste nøkkelen til overlevelse er en bil. Spilleren vil spille som Mad Max, en ensom kriger som må kjempe mot banditter og lete etter forsyninger og materialer for å bygge en problemfri og perfekt kampmaskin.

Spilleren må gå gjennom mange forræderske oppdrag, og utforske dypere og dypere de enorme vidder av Wasteland. For å overleve må spilleren kjempe, delta i hånd-til-hånd og kjøretøykamper, bruke nærkamp- og avstandskampferdigheter, samt evnen til å tenke taktisk.

I spillet kan du skaffe og forbedre utstyr og våpen for å overleve i kamper. Alt vil komme godt med – ethvert funn vil bli brukt og vil bli brukt til å forbedre utstyr, våpen og kjøretøy. Spilleren må være forsiktig fordi ørkenen er forrædersk og det er ikke lett å overleve her. Spilleren møter et vanskelig landskap, et tøft klima og gjenger med tungt bevæpnede røvere.

Et av hovedelementene i spillet er muligheten til å bli uovervinnelig mens du kjører en bil lastet med alle slags våpen. Takket være realistisk fysikk vil ingen kamp være lik den forrige. Spilleren kan sette sammen drømmebilen, finne opp, tilpasse og forbedre festningen sin på hjul. Velg en kropp du liker, utstyr den med en motor, våpen og rustning – kun de dyktige vil kunne overleve.

For å aktivere spillet, må du laste ned og installere Steam (hvis det ikke allerede er installert), deretter starte Steam-klienten, opprette en ny konto på Steam eller logge på en eksisterende, gå til "Spill"-delen og velg "Aktiver på Steam», skriv inn den kjøpte aktiveringsnøkkelen. Etter dette vil spillet vises i listen over spillene dine, og du kan installere det.


***


Mad Max er et action-eventyrspill utgitt 1. september 2015 for Windows-plattformen. I spillet vil spilleren ta på seg rollen som Mad Max - en enslig kriger i en vill post-apokalyptisk verden der den eneste nøkkelen til å overleve er en bil. Spillet foregår fra et tredjepersons perspektiv, og spilleren må kjempe i hånd-til-hånd og kjøretøykamper mot banditter, samt utforske de enorme vidder av Wasteland på jakt etter forsyninger og materialer for å bygge en pålitelig og perfekt kampkjøretøy.

Spillet har realistisk fysikk som lar spilleren bli uovervinnelig mens han kjører en bil lastet med alle slags våpen. Spilleren kan designe, tilpasse og oppgradere festningen sin på hjul ved å velge kropp, motor, våpen og rustning. Spilleren må skaffe og forbedre utstyr og våpen for å overleve i kamper, hvor nærkampferdigheter, samt evnen til å tenke taktisk, vil komme godt med.

Spillet har russisk språk (grensesnitt + undertekster) og har ingen regionale begrensninger. For å aktivere spillet må du laste ned og installere Steam, opprette en ny konto eller logge på en eksisterende, gå til "Spill"-delen og velg "Aktiver på Steam", skriv inn den kjøpte aktiveringsnøkkelen.

Dessuten får hver tredje kunde som legger igjen en positiv anmeldelse et tilfeldig spill i gave. Vær oppmerksom på at før du kjøper er det nødvendig å sjekke systemkravene til spillet og andre parametere for å unngå feil under aktivering, siden varer kjøpt ved en feil eller upassende i henhold til systemkravene eller aktiveringsregionen ikke kan returneres eller byttes.


***


  1. Mad Max er et spennende spill som vil fordype deg i en verden av postapokalyptisk galskap.
  2. En flott kombinasjon av action og racing som ikke lar deg kjede deg.
  3. Grafikken og lyden er på høyeste nivå, og skaper en unik atmosfære i spillet.
  4. Et utmerket valg for fans av åpen verden og post-apokalyptiske spill.
  5. Spillet byr på mange forskjellige oppgaver og oppdrag, som gjør det mulig å bruke mange timer i det.
  6. Flott manus og interessante karakterer som vil få deg til å føle med dem og deres skjebner.
  7. Oppgraderings- og lagingssystemet lar deg forbedre karakteren din og utstyret hans, noe som gir dybde og variasjon til spillet.
  8. Tilstedeværelsen av forskjellige fiender og sjefer som ikke lar deg slappe av og vil gi deg mange spennende kamper.
  9. Et utmerket valg for fans av Mad Max-filmen og postapokalyptiske verdener generelt.
  10. Mad Max er et spill som definitivt ikke vil forlate deg likegyldig og vil gi deg mange spennende øyeblikk.



Egendommer:




Mad Max er et flott spill som jeg anbefaler til alle fans

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.7
(108)