Liftoff: Mikrodroner? AUTOLEVERING STEAM GIFT RU

I vår digitale varebutikk kan du kjøpe spillet Liftoff: Micro Drones. Dette er en spennende mini-dronesimulator som lar deg fordype deg i dronenes verden og nyte å fly dem. Liftoff: Micro Drones tilbyr mange moduser og muligheter for å øve og forbedre dine droneflyferdigheter.

Ved å kjøpe spillet Liftoff: Micro Drones i butikken vår, vil du motta automatisk levering av en gave til Steam Gift RU. Dette betyr at du vil motta spillet umiddelbart etter betaling, uten unødvendig venting. Vær oppmerksom på at gaven kun vil bli sendt til kontoer med en prisregion i rubler og en IP-adresse i Russland.

Vi garanterer at når de er kjøpt, vil Liftoff: Micro Drones forbli i Steam-biblioteket ditt for alltid. Gaven kan ikke aksepteres på inventar, kun legges til biblioteket. Butikken vår tilbyr automatisk levering 24/7, noe som lar deg motta spillet så raskt og enkelt som mulig.

Det er raskt og enkelt å bestille på nettsiden vår. Bare skriv inn koblingen til Steam-kontoen din og følg instruksjonene på skjermen. Hvis du har spørsmål eller problemer med kjøpet ditt, er operatørene våre klare til å hjelpe deg via nettprat eller Telegram. Kjøp spillet Liftoff: Micro Drones i butikken vår og nyt spennende droneflyvninger!

Liftoff: Micro Drones er en spennende mini-dronesimulator som lar spillere fordype seg i dronenes verden og nyte å fly dem. Spillet har mange moduser og muligheter for trening og forbedring av dronekontrollferdighetene dine. Når du kjøper et spill i en digitalvarebutikk, mottar du automatisk levering av en gave til Steam Gift RU. Dette betyr at spillet vil bli sendt umiddelbart etter betaling til Steam-kontoen din, som har en prisregion i rubler og en IP-adresse til Russland. Vær oppmerksom på at en gave bare kan legges til Steam-biblioteket ditt, men kan ikke aksepteres i inventaret ditt. Gaven vil forbli hos deg for alltid. Levering utføres automatisk 24/7, noe som lar deg motta spillet så raskt og praktisk som mulig. Å legge inn en bestilling er raskt og enkelt - bare skriv inn lenken til Steam-kontoen din og følg instruksjonene på skjermen. Hvis du har spørsmål eller problemer under kjøpet, står butikkoperatører klare til å hjelpe deg via nettprat eller Telegram. Ikke glem å sjekke regionen til Steam-kontoen din før du kjøper for å forsikre deg om at den ligger i Russland. Det er viktig å merke seg at butikken ikke leverer til CIS-landene, Ukraina, Hviterussland og andre land bortsett fra Russland.


***


Liftoff: Micro Drones er et spill som lar spillere ta på seg rollen som en mikrodronepilot og delta i spennende løp. Spillere kan lage og tilpasse mikrodronene sine, delta i ulike spillmoduser og konkurrere med andre spillere online. Dette spillet er tilgjengelig i Steam-gaveformat for Russland-regionen. Den vil automatisk bli levert til deg etter betaling, og du kan legge den til i Steam-biblioteket ditt. Vær oppmerksom på at denne gaven ikke kan legges til inventar og kun kan løses inn på en Steam-konto i Russland-regionen med priser i rubler. Før du kjøper, sørg for at Steam-kontoen din er lokalisert i Russland-regionen. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte selgeren via nettchat eller Telegram.


***


  1. En flott måte å forbedre droneflyferdighetene dine på.
  2. Et spennende spill med vakker grafikk og realistiske kontroller.
  3. Et godt valg for de som vil prøve seg på droneracing.
  4. Et enkelt og intuitivt grensesnitt gjør spillet tilgjengelig for alle.
  5. Mange forskjellige dronemodeller og innstillinger for å tilpasse spillet til dine preferanser.
  6. En flott måte å tilbringe tid med venner i flerspillermodus.
  7. Å kjøpe et spill gjennom Steam Gift RU automatisk levering sikrer rask og praktisk levering av varene.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.1
(30)