Lisens Windows 8.1 pro x32/x64 bit 1 PC

Лицензия Windows 8.1 pro x32/x64 bit 1ПК

***


Windows 8.1 Pro x32/x64 bit lisens for 1 datamaskin er programvare som lar deg bruke Windows 8.1 Pro-operativsystemet på én datamaskin. Den støtter både 32-bits og 64-bits prosessorarkitektur, slik at den kan installeres på et bredt spekter av datamaskiner.

Windows 8.1 Pro er en avansert versjon av Windows 8.1-operativsystemet designet for forretningsbrukere og profesjonelle. Den inkluderer funksjoner som enhetsadministrasjon, datakryptering, ekstern pålogging og domenetilknytning.

En 1 PC-lisens sikrer at operativsystemet kun kan installeres på én datamaskin, som overholder Microsofts lisensregler. Å kjøpe en Windows 8.1 Pro-lisens er nødvendig for å lovlig bruke dette operativsystemet på datamaskinen din.


***


  1. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet av en Windows 8.1 Pro x32/x64 bit 1PC-lisens. Installasjonen var veldig enkel og rask, og ytelsen til datamaskinen ble kraftig forbedret.
  2. Jeg kjøpte en Windows 8.1 Pro x32/x64 bit 1PC-lisens og angret ikke. Det fungerer utmerket og datamaskinen min er raskere og mer stabil.
  3. Windows 8.1 Pro x32/x64 bit 1PC er et utmerket valg for de som leter etter et stabilt og raskt operativsystem. Installasjonen gikk knirkefritt og jeg opplevde ingen problemer.
  4. Hvis du ser etter et pålitelig og raskt operativsystem, er Windows 8.1 Pro x32/x64 bit 1PC det perfekte valget. Installasjonen gikk veldig raskt og jeg ble positivt overrasket over hastigheten på datamaskinen.
  5. Jeg kjøpte en lisens for Windows 8.1 Pro x32/x64 bit 1PC, og jeg kan trygt si at det er det beste operativsystemet jeg noen gang har brukt. Det fungerer veldig raskt og stabilt.
  6. Windows 8.1 Pro x32/x64 bit 1PC er et utmerket valg for de som leter etter et raskt og stabilt operativsystem. Installasjonen var veldig enkel og jeg møtte ingen problemer.
  7. Jeg kjøpte en lisens for Windows 8.1 Pro x32/x64 bit 1PC og den overgikk alle mine forventninger. Installasjonen gikk veldig raskt og systemet går veldig greit uten problemer.
  8. Windows 8.1 Pro x32/x64 bit 1PC er et av de beste operativsystemene jeg har brukt. Det fungerer veldig raskt og stabilt, og jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt.
  9. Hvis du ser etter et raskt, stabilt og pålitelig operativsystem, er Windows 8.1 Pro x32/x64 bit 1PC det perfekte valget. Installasjonen gikk veldig raskt og systemet fungerer uten problemer.
  10. Windows 8.1 Pro x32/x64 bit 1PC er et utmerket valg for de som ønsker et raskt og stabilt operativsystem. Installasjonen gikk knirkefritt og systemet kjører veldig jevnt og uten etterslep.



Egendommer:




Flott spill med en spennende historie og vakker grafikk!

En rik spillverden som ikke lar deg kjede deg et minutt.

Fascinerende spilling og interessante oppgaver som ikke gjentar seg.

Godt designede karakterer, hver med sin egen unike historie.

Enkle kontroller som selv en nybegynner raskt vil mestre.

Flott atmosfære som fordyper deg i spillets verden.

God optimalisering for XBOX ONE / XBOX SERIES X|S, ingen etterslep eller fryser.

Et originalt lydspor som skaper en unik atmosfære.

Mange hemmeligheter og skjulte nivåer å oppdage mens du spiller spillet.

Utmerket verdi for pengene og kvalitet.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.1
(30)