AutoCAD 2023 lisensnøkkel, 1 år, 1 stk.

Produktbeskrivelse AutoCad 2023 EDU-lisensnøkkel:

AutoCAD er programvare for datastøttet design (CAD) som brukes til nøyaktig 2D- og 3D-tegning, design og modellering ved bruk av faste stoffer, overflater, mesh-objekter, dokumentasjonselementer og mer. Den inkluderer funksjoner for å automatisere oppgaver og forbedre produktiviteten, for eksempel å sammenligne bilder, telle, legge til objekter og lage tabeller. Den kommer også med syv bransjespesifikke verktøysett for elektrisk design, anleggsdesign, arkitektoniske layouttegninger, mekanisk design, 3D-kartlegging, legge til skannede bilder og rasterbildekonvertering. AutoCAD lar brukere lage, redigere og kommentere tegninger via skrivebordet.

Tilleggsinformasjon

Aktivering i det installerte programmet på PC-en. Global EDU lisensnøkkel. Nøkkelen kjøpes for aktivering på 1 PC. Nøklene er registrert som skolelisens og er ikke knyttet til kjøpers personlige konto på nettsiden. Noen nøkler kommer med hele 1 år registrert. Noen kommer med minimum 1 år, men vi forlenger den når den utløper. Nøkkelen må bare legges inn i Autocad installert på en PC. Nøkler gis til kjøper utelukkende for personlig ikke-kommersiell bruk og ikke for videresalg! Garanti på aktiveringstidspunktet. Last ned link. Den offisielle nedlastingen vil bli sendt sammen med lisensnøkkelen. Vennligst les manualen vår nøye før du kjøper.

Del med venner Vkontakte Facebook Twitter

AutoCAD 2023 EDU er en datastøttet designprogramvarelisensnøkkel som lar deg lage nøyaktige 2D- og 3D-tegninger og modeller ved hjelp av en rekke verktøy og funksjoner. Nøkkelen aktiveres på 1 PC og er beregnet for personlig, ikke-kommersiell bruk. Den kommer med syv industristandard verktøysett og en garanti på aktiveringstidspunktet. Det anbefales at du leser bruksanvisningen nøye før du kjøper.

AutoCAD 2023 lisensnøkkel, 1 år, 1 stk.

AutoCAD 2023 er en datastøttet designprogramvare som lar deg lage nøyaktige 2D- og 3D-tegninger og modeller ved hjelp av ulike verktøy og funksjoner. Lisensnøkkelen gir tilgang til programmet i 1 år og aktiveres på 1 PC.

AutoCAD 2023 inkluderer funksjoner for å automatisere oppgaver og forbedre produktiviteten, for eksempel å sammenligne tegninger, telle, legge til objekter og lage tabeller. Den kommer også med syv bransjespesifikke verktøysett for elektrisk design, anleggsdesign, arkitektoniske layouttegninger, mekanisk design, 3D-kartlegging, legge til skannede bilder og rasterbildekonvertering. AutoCAD lar brukere lage, redigere og kommentere tegninger via skrivebordet.

AutoCAD 2023-lisensnøkkelen selges i den digitale varebutikken og er til personlig, ikke-kommersiell bruk. Den kommer med hele 1 år registrert og kan forlenges ved behov. Nøkkelen er ikke knyttet til kjøperens personlige konto på nettstedet og er ikke ment for videresalg.

  • Produkttype: digital
  • Produkt: AutoCAD 2023
  • Gyldighetstid: 1 år
  • Antall: 1 stk

Etter kjøpet vil du motta en AutoCAD 2023-lisensnøkkel og en lenke til den offisielle nedlastingen av programmet. Les bruksanvisningen nøye før du kjøper.

Last ned AutoCAD 2023

AutoCAD 2023-lisensnøkkel 1 år 1 stykke er en gjenstand beregnet på personlig, ikke-kommersiell bruk av AutoCAD 2023-programvaren, som er et datastøttet designprogram (CAD). Denne lisensnøkkelen gir tilgang til programmet i 1 år og aktiveres på 1 PC. AutoCAD 2023 lar deg lage nøyaktige 2D- og 3D-tegninger og -modeller ved å bruke en rekke verktøy og funksjoner, inkludert funksjoner for å automatisere oppgaver og forbedre produktiviteten, som å sammenligne tegninger, telle, legge til objekter og lage tabeller. Den kommer også med syv bransjespesifikke verktøysett for elektrisk design, anleggsdesign, arkitektoniske layouttegninger, mekanisk design, 3D-kartlegging, legge til skannede bilder og rasterbildekonvertering.

Denne spesielle lisensnøkkelen kommer med hele 1 års registrert og garanti på aktiveringstidspunktet. Nøkkelen er ikke knyttet til kjøperens personlige konto på nettstedet og er ikke ment for videresalg. Nøkkelen må kun legges inn i AutoCAD installert på en PC. Etter kjøpet vil kjøperen motta en lenke til den offisielle nedlastingen av AutoCAD 2023 sammen med en lisensnøkkel. Det anbefales at du leser bruksanvisningen nøye før du kjøper.


***


AutoCAD 2023 1 års lisensnøkkel er designet for å aktivere AutoCAD 2023 EDU-programvare på én datamaskin. AutoCAD er datastøttet designprogramvare som lar deg lage nøyaktige 2D- og 3D-tegninger, modellering ved hjelp av ulike objekter, dokumentasjonselementer og produktivitetsverktøy. Aktiveringsnøkkelen er en global EDU-lisensnøkkel og leveres som en skolelisens, ikke knyttet til kjøperens personlige konto på nettstedet. Nøkkelen er kun egnet for personlig, ikke-kommersiell bruk og er ikke beregnet for videresalg. Noen nøkler kan leveres med registrert utløpsdato på 1 år, men selv om dette ikke er tilfelle vil vi fornye nøkkelen når den utløper. Nøkkelen må kun legges inn i AutoCAD 2023 EDU installert på datamaskinen. En lenke til den offisielle nedlastingen av programmet vil bli sendt sammen med lisensnøkkelen. Sørg for å lese bruksanvisningen før du kjøper.


***


  1. AutoCAD 2023-lisensnøkkelen er et utmerket kjøp for profesjonelle og hobbyister som trenger et praktisk og høykvalitetsverktøy for å jobbe med tegninger.
  2. Installerte AutoCAD 2023-lisensnøkkelen enkelt og raskt på datamaskinen din og kunne allerede begynne å jobbe i favorittprogrammet ditt.
  3. AutoCAD 2023 aktiveringsnøkkel er veldig nyttig for de som er engasjert i arkitektonisk design og trenger høy nøyaktighet og arbeidshastighet.
  4. Et utmerket valg for de som ønsker å lære å jobbe med profesjonelle programmer og gjøre det raskt og effektivt.
  5. Ved hjelp av AutoCAD 2023-lisensnøkkelen har det blitt mye enklere og mer praktisk å jobbe med tegninger og prosjekter.
  6. Jeg kan ikke lenger forestille meg arbeidet mitt uten AutoCAD 2023 og dens lisensnøkkel, som gir rask og høykvalitets tilgang til programmet.
  7. AutoCAD 2023 er et uunnværlig verktøy for arkitekter, designere, ingeniører og alle som jobber med tegninger og prosjekter. Og lisensnøkkelen forenkler bare tilgangen til den.



Egendommer:




Flott produkt! AutoCAD 2023-lisensnøkkelen lar meg lage profesjonelle tegninger med letthet.

AutoCAD 2023 er et uunnværlig verktøy for arkitekter og designere. Veldig fornøyd med kjøpet av lisensnøkkelen.

Kostnaden for AutoCAD 2023-lisensnøkkelen er fullt ut rettferdiggjort av kvaliteten på produktet. Jeg anbefaler!

AutoCAD 2023 er en flott løsning for alle som er involvert i 3D-modellering. Det er enda mer praktisk å jobbe med en lisensnøkkel.

AutoCAD 2023-nøkkelen kom veldig raskt, installasjonen gikk problemfritt. Veldig fornøyd med kjøpet.

AutoCAD 2023 hjelper meg å lage tegninger raskt og effektivt. Takk for lisensnøkkelen!

AutoCAD 2023-lisensnøkkelen er påliteligheten og stabiliteten til programmet. Jeg anbefaler å kjøpe.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.4
(69)