LEGO Batman 2 DC Super Heroes STEAM KEY GLOBAL LISENS

Nøkkel for Steam: LEGO Batman 2 DC Super Heroes - område gratis. Når Jokeren bestemmer seg for å slå seg sammen med Lex Luthor for å ødelegge Gotham City, er det bare Batman, Superman og resten av Justice League som kan stoppe sine onde planer! Heltene i den nye DC Universe-historien, med sin skarpe dialog og morsomme stemmeskuespill, har full handlingsfrihet i Gotham. En all-star rollebesetning inkludert Superman, Wonder Woman, The Flash og flere vil ha det bra i denne enorme åpne verdenen. Dette er det største og beste LEGO-spillet til dags dato!

Spillet lar deg bli en av favorittheltene dine: Superman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern og, selvfølgelig, Batman, og kjempe for rettferdighet. Supermann kan fly rundt i Gotham City, Flash kan glide gjennom gatene, og Batman kan utforske LEGOs aller første åpne verden i Batmobilen. Spillet har superkrefter, superevner og supergadgets som Supermans kraft, Wonder Womans gylne lasso og Green Lanterns kraftring.

I tillegg kan de fantastiske Dynamic Duo-draktene kontrolleres, noe som gir Batman kraften til å avfyre ​​missiler, bli usynlig og fly, og gi Robin muligheten til å gå på vegger og utføre akrobatiske piruetter. Spillere kan danne lag for å beseire ondskapens krefter i en samarbeidsmodus som lar en andre spiller slippe inn og ut når som helst.

I spillet kan du forsvare Gotham City mens du kjører et hvilket som helst kjøretøy, inkludert Batmobile, Batwing og Joker's helikopter. Totalt sett er LEGO Batman 2 DC Super Heroes et av de beste LEGO-spillene til dags dato, med skarp dialog, morsomt stemmeskuespill og fullstendig handlingsfrihet i Gotham.

LEGO Batman 2 [DC Super Heroes](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=DC%20Super%20Heroes&prompt=Tell%20me%20more%20about%20DC%20Super%20Heroes.) STEAM KEY GLOBAL LISENS

Du kjøper en digital lisensiert kopi av LEGO Batman 2 DC Super Heroes for Steam fra den digitale butikken. Nøkkelen din er garantert egnet for aktivering i alle regioner i verden.

Om spillet:

Når Jokeren slår seg sammen med Lex Luthor for å ta over Gotham City, er det bare Batman, Superman og de andre Justice League-heltene som kan stoppe sine onde planer. I dette spillet får heltene fra den nye historien til DC Universe, med skarpe dialoger og morsomme stemmeskuespill, full handlingsfrihet i Gotham.

I dette spillet kan du spille som favorittheltene dine som Superman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern og, selvfølgelig, Batman. Hver helt har sine egne superkrefter som du kan bruke til å overvinne hindringer og beseire fiender. For eksempel kan Superman fly rundt i Gotham City, Flash kan kjøre i utrolige hastigheter, og Batman kan utforske LEGOs aller første åpne verden i Batmobile.

Du kan også kontrollere de fantastiske Dynamic Duo-draktene, som vil gi Batman kraften til å avfyre ​​missiler, bli usynlig og fly. Og de vil gi Robin muligheten til å gå på vegger og utføre akrobatiske piruetter.

Spillet har en samarbeidsmodus som lar deg danne lag for å kjempe mot det onde med vennene dine. Du kan også forsvare Gotham City mens du kjører et hvilket som helst kjøretøy, inkludert Batmobile, Batwing og Joker's helikopter.

Spill sammen med Superman, Wonder Woman og andre DC Universe-helter i dette store, morsomme LEGO-spillet som er en flott gave til superheltfans.

LEGO Batman 2 DC Super Heroes STEAM KEY GLOBAL LICENSE er en digital lisensiert kopi av spillet som kan aktiveres på Steam-plattformen i alle regioner i verden. I dette spillet spiller du som DC Universe-helter, inkludert Batman, Superman, Wonder Woman, Flash og Green Lantern, som slår seg sammen for å stoppe Jokeren og Lex Luthor fra å oppsluke Gotham City med planer om kaos.

Spillet inneholder en Gotham-by i åpen verden der helter står fritt til å utforske og bruke sine unike superkrefter, som Supermans styrke, Wonder Womans gylne lasso og Green Lanterns kraftring. I tillegg kan du kontrollere de fantastiske Dynamic Duo-draktene, som gir Batman kraften til å avfyre ​​missiler, bli usynlig og fly, samtidig som Robin får muligheten til å gå på vegger og utføre akrobatiske piruetter.

Spillere kan også slå seg sammen for samarbeidsmodus og forsvare Gotham City i kjøretøy inkludert Batmobile, Batwing og Joker's helikopter. LEGO Batman 2 DC Super Heroes er et av de beste spillene i LEGO-universet til dags dato, med skarp dialog, morsomt stemmeskuespill og fullstendig handlingsfrihet i Gotham. Det er en flott gave til fans av superhelter og DC-serien.


***


LEGO Batman 2 DC Super Heroes er et dataspill basert på de populære DC Comics. I spillet vil du kunne spille som Batman og andre superhelter som Superman, Catwoman, Green Lantern og mange flere for å stoppe skurkene Lex Luther og Joker som prøver å ta over Gotham City. Spillet tilbyr en åpen verden der du kan bevege deg fritt, samt mange forskjellige oppdrag og oppgaver. STEAM KEY GLOBAL LISENSE betyr at det er en lisensnøkkel for å laste ned og spille spillet gjennom Steam-plattformen hvor som helst i verden.


***


  1. Jeg elsker absolutt LEGO Batman 2 DC Super Heroes! Spillet er så vanedannende at jeg ikke klarer å legge det fra meg.
  2. Jeg kjøpte denne nøkkelen til sønnen min, og han elsker dette spillet! Batman og Superman er favorittheltene hans.
  3. Jeg har hatt lyst til å kjøpe dette spillet lenge, og da jeg så at du kunne kjøpe en lisensnøkkel, kjøpte jeg det umiddelbart. Spillet er verdt pengene.
  4. LEGO Batman 2 DC Super Heroes er et flott spill for barn og voksne. Jeg elsker spillingen og morsomme karakterene.
  5. Jeg hadde ikke forventet at spillet skulle være så interessant! Jeg har allerede fullført flere oppdrag og gleder meg til å fortsette å spille.
  6. Hvis du elsker LEGO og superhelter, er dette spillet det perfekte valget for deg. Jeg nyter hvert minutt jeg bruker på å spille spillet.
  7. Jeg kjøpte dette spillet til datteren min, og hun elsker det absolutt. Hun har lekt i flere dager nå og blir ikke sliten.
  8. LEGO Batman 2 DC Super Heroes er en fin måte å tilbringe tid med venner på. Vi spiller sammen og liker å fullføre nivåene.
  9. Dette spillet legemliggjør virkelig LEGO-ånden. Jeg elsker å spille det og nyter hver eneste detalj.
  10. Jeg anbefaler LEGO Batman 2 DC Super Heroes til alle som elsker LEGO og superhelter. Dette er et flott spill med flott grafikk og vanedannende gameplay.



Egendommer:




LEGO Batman 2 DC Super Heroes er et fantastisk spill som lar deg spille som favorittsuperheltene dine og beseire skurkene!

Jeg kjøpte LEGO Batman 2 DC Super Heroes og kan ikke få nok av det – det er et av de beste spillene i samlingen min.

Jeg ble imponert over grafikken og lydkvaliteten til LEGO Batman 2 DC Super Heroes - det er et veldig kult spill!

Hvis du elsker LEGO og superhelter, så er LEGO Batman 2 DC Super Heroes spillet for deg!

Jeg anbefaler LEGO Batman 2 DC Super Heroes til alle fans av eventyrspill - du vil ikke angre på dette valget.

LEGO Batman 2 DC Super Heroes er et godt valg for barn og voksne som ønsker å slappe av og nyte spillet.

Jeg hadde det veldig gøy å spille gjennom LEGO Batman 2 DC Super Heroes - dette er et spill som ikke vil forlate deg likegyldig.

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.1
(30)