✨KODE WAR THUNDER | 150/300 GULL + 7D. IFØLGE + TEKNIKK

Ytterligere informasjon

OBS!For å forhindre at skruppelløse kjøpere prøver å lure selgeren ved å skrive dårlige anmeldelser om at sertifikatet er aktivert og kreve en erstatning, anbefaler vi at du tar opp en video av skjermen fra kjøpsøyeblikket til selve aktiveringen. Dessverre blir det ingen retur/erstatning av varer uten video. Videoen må være uten pauser eller kutt. Dele med venner Vkontakte Facebook Twitter

War Thunder-kode for 150/300 gull og 7 dagers premiumkonto, samt utstyr i spillet. Vær oppmerksom på at for å forhindre svindel fra kjøpere som ikke ønsker å betale for produktet, anbefaler vi at du tar opp en video av skjermen fra kjøpsøyeblikket til det øyeblikket koden aktiveres. Hvis du ikke har en avtale, vil retur og erstatning ikke være mulig. Ikke sett på pause eller trim videoen. Anbefal produktet til vennene dine på sosiale nettverk Vkontakte, Facebook og Twitter.


***


War Thunder-koden er et sertifikat som gir deg muligheten til å motta 150 eller 300 gullmynter og 7 dager med en premiumkonto i War Thunder-spillet. I tillegg inkluderer produktet muligheten til å motta utstyr. For å aktivere koden, anbefales det å ta opp en video av skjermen fra kjøpsøyeblikket til aktiveringsøyeblikket for å unngå mulige problemer med å returnere eller erstatte produktet. Koden kan kun brukes én gang og kan ikke returneres eller byttes når den er aktivert. Å kjøpe dette produktet er en fin måte å forbedre spillopplevelsen din på i War Thunder.







Produktet som tilbys er en kampanjekode for spillet War Thunder, som lar deg motta en av to bonuser å velge mellom: en marinebonus eller en tankbonus, samt 150 eller 300 kongeørner og 7 dager med en premiumkonto. Kampanjekoden presenteres på papir i form av et fotografi og er gyldig for alle land uten begrensninger. Den kan brukes for både nye og eksisterende kontoer i War Thunder-spillet på Windows, Linux og Mac-operativsystemer. Kampanjekoden kan imidlertid ikke løses inn på PSN- eller XBOX Live-kontoer. Hver konto kan bruke maksimalt 4 kampanjekoder. For å aktivere kampanjekoden må du følge lenken på papir.


***


  1. Et utmerket valg for fans av spillet War Thunder!
  2. Koden ble mottatt umiddelbart og uten problemer.
  3. Bonusene som er inkludert i pakken forbedrer virkelig spillopplevelsen.
  4. En veldig praktisk måte å få gull og førsteklasses utstyr på.
  5. Jeg anbefaler dette spillet for både erfarne og nybegynnere.
  6. Koden fungerer feilfritt og sparer tid på oppdrett.
  7. En flott gave til fans av spillet War Thunder.



Egendommer:




War Thunder Code er en flott måte å få tilgang til ekstra innhold og forbedre spillopplevelsen din på!

Ved å kjøpe en kode for gull- og premium-kjøretøyer kan du få en fordel i spillet og oppnå ønskede resultater raskere.

Utmerket valuta for pengene - en kode for 150/300 gull og premium kjøretøy vil tillate deg å få mange nye ting i spillet.

Koden mottas umiddelbart, noe som lar deg begynne å spille med nye funksjoner umiddelbart etter kjøpet.

Koden gjør det mulig å få bedre spillinnhold og nyte spillet på et nytt nivå.

Bonus 7 dager med premium-konto vil tillate deg å få enda flere fordeler og akselerere fremgangen din i spillet.

Hvis du er en fan av War Thunder-spillet, så er koden for gull- og premiumbiler det du trenger for å forbedre spillopplevelsen din!

Relaterte produkter

Tilleggsinformasjon

Vurdering: 4.6
(95)